OVAN – Nalazite se u jednom izazvonom periodu u kojem bi sebi dozvolili luksuz da nešto promenite u svom ljubavnom životu. Konkretnije, da promenite partnera. Zbog toga će svi oni koji su u braku biti na jednom iskušenju . Slobodni Ovnovi, žudite za promenom ali teško da će do nje doći u ovom periodu.

BIK – Želeli ste da imate više slobode, da nesputano sedite sa prijateljima i pričate o svemu i to vam je partner omogućio. Slobodni Bikovi, ostvarićete nekoliko novih poznanstava i zainteresovaće vas neke osobe ali se još uvek ništa neće dogoditi.

BLIZANCI – Ulaskom Marsa u vaše 7. Polje počinju ljubavni problemi posebno za one koji su u braku. Očekuje vas sve više sukobljavanja i nesklada. Nezadovoljstvo se akumuliralo mesecima. Slobodni Blizanci, očekuju vas kontakti sa osobom koju znate dugo vremena. To može biti i bivši partner.

RAK – Pred vama je sedmica u kojoj vas očekuje puno susreta sa rođacima i familijom a moguće je i okupljanje unutar doma. Nećete osetiti veći problem ali primetićete jednu dozu nezainteresovanosti za većom fizičkom bliskošću. Slobodni Rakovi, ostvarićete novo poznanstvo ali to je daleko od neke veze.

LAV – Morate ponekad biti lukavi i da birate reči koje upotrebljavate u razgovoru sa partnerom jer on u poslednje vreme traži problem i tamo gde ga nema. Iznenadite voljenu osobu. Slobodni Lavovi, ima nešto posebno u vašem držanju zbog čega brzo zainteresujete sve u svom okruženju.

DEVICA –U pravom ste prazničnom raspoloženju i bilo bi dobro kada bi to potrajalo. Probajte da za promenu kažete ljudima iz vašeg okruženja pohvalu i lepu reč. Obavezno otiđite u provod.  Slobodne Device, sve više vas osvaja starija osoba sa kojom imate bezbroj tema za razgovor.

VAGA – Očekujete nekakvu promenu ali ona nikako da se dogodi sama od sebe. Iznenadite voljenu osobu. Partner planira putovanje. Slobodne Vage, prija vam ovaj period jer upoznajete nove ljude. Ne mora nužno da se desi nešto više jer vam i ovo sve prija.

ŠKORPIJA – Morate znati kada treba da se suzdržite od suvišnih komentara ili neke dublje priče. Mogući su gosti u domu. Osvežite vaš dom jer ćete na taj način više uživati u njemu. Slobodne Škorpije, jedna osoba koja živi blizu vas traži povoljnu priliku da vam priđe ali je za sada ne dobija.

STRELAC – Bićete jako nezadovoljni. Sve ste nešto čekali da se partner promeni, ali pošto vidite da je ta taktika bila bezuspešna postajete veoma netrepeljivi.Slobodni Strelčevi, vi lako možete započeti novu ljubavnu vezu.

JARAC – Nekoliko planeta u vašem 1. Polju donosi vam uzbuđenja i razna dešavanja. Kako bilo, vi trenutno uživate a voljena osoba čini sve da vam bude potaman. Stiže poklon. Slobodni Jarčevi, neobično prijateljstvo zbog razlike u godinama može prerasti u nešto ozbiljnije. Ono što znate je da ovako nešto niste doživeli.

VODOLIJA – Venera u znaku Vodolije donosi vam zanimljiva dešavanja ali ništa od onoga što biste vi želeli. Partner nema previše vremena za vas. Slobodne Vodolije, nove mogućnosti i nove prilike su tu, a sve ostalo zavisi od vas.

RIBE – Više puta se pokazalo da ste bili u pravu kada niste želeli da dozvolite drugim ljudima da vam se previše približe jer oni uvek nose jednu klicu zlobe koje u svakom trenutku može da se prenese i na ljubavni odnos. Čuvajte ono što imate. Slobodne Ribe, bezuspešno pokušavate da promenite ljubavni status. Ne ide, pa ne ide.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *