OVAN – Tokom naredne sedmice partner i vi se lako možete posvađati a svi su izgledi da ćete vi izvući deblji kraj. Ako se vi ljutite na partnera, očigledno nešto niste dobro shvatili. Slobodni Ovnovi, pokušavate da ignorišete želju koju osećate prema mlađoj osobi ali ona je dosta jača od vas. Nećete odoleti.

BIK – U sjajnom ste raspoloženju! Druželjubivi, veseli, šarmantni, a partner? On kao da vrema povoljnu priliku da vam sve to upropasti. Moguće su razne nevolje preko njega a ako ništa drugo, onda će vam zasmetati njegova sumnjičavost i ljubomora.

BLIZANCI – Bićete sentimentalni i brižljivi prema najbližim ljudima. Venera i Sunce u vašem znaku vam donose i prijatne susrete, lepe reči pohvale koje će vam prijati ovih dana ali vodite računa da vaš partner sve to ne shvati na pogrešan način. Imajte meru u svemu. Slobodni Blizanci, na pomolu je strastvena ljubavna veza u koju ćete se nepromišljeno upustiti.

RAK – Ovo nije vaš najpovoljniji period za ljubav a bilo šta (poziv, poruka ili najobičnije „zdravo“ na ulici) može još više produbiti partnerovu sumnju u vas.  Slobodni Rakovi, možete čuti ili slučajno otkriti neke činjenice koje su vam bile skrivene, a to će delovati na vas kao hladan tuš.

LAV – Ne možete stavljati vaše prijatelje iznad porodičnih obaveza, posebno onih koji se tiču partnerove porodice jer to može produbiti nesuglasice između vas. Slobodni Lavovi, prija vam pažnja jedne jako zanimljive i pričljive osobe ali se plašite okruženja i da li bi to narušilo vašu poslovnu reputaciju.

DEVICA – Bićete veoma osetljivi i prenagljeno ćete reagovati u nekim situacijama na koje niste spremni. Veliku podršku imate od partnerove porodice ali to se njemu ne dopada. Slobodne Device, to što osvajate pažnju uticajne osobe u isto vreme znači i da stvarate suparnike.

VAGA – Venera u kvadratu sa Marsom naredne sedmice donosi nesuglasice u emotivnim vezama. Partner nije raspoložen i verovatno trenutno boluje od manjka samopouzdanja. Slobodne Vage, najpre možete upoznati nekoga iz inostranstva.

ŠKORPIJA – Ako partner počne da ljubomoriše nemojte to shvatati tako negativno. Kao prvo – niste zlatni, a kao drugo – to znači da mu je stalo do vas. Slobodne Škorpije, na pomolu je nova i fatalna ljubavna veza sa osobom koja će vam na sve uzvraćati istom merom.

STRELAC – Trebalo bi da se opusitite a ne da brojite koliko je partner potrošio novca, gde je bio i s kim je razgovarao, mada vam je ovo prvo najbolnije pitanje. Slobodni Strelčevi, ako se ne potrudite oko osobe koja vam se sviđa lako je može zainteresovati neko drugi.

JARAC – Dobrog ste raspoloženja a sa partnerom možete realizovati kraće putovanje, otići u šoping ili u posetu rođacima. Moguća je neka vrsta štete u domaćinstvu. Slobodni Jarčevi, mlađa osoba sa posla vas neprestano provocira da bi dobila neku vašu reakciju. Da li ste spremni za izazov?

VODOLIJA – Ne znate kakvo je ludilo spopalo partnera a sa druge strane ni vi niste ništa bolji. Možda bi bilo lakše da su neke stvari jednostavnije. Čas se svađate, čas se mirite i takvo raspoloženje se prognozira i naredne nedelje. Slobodne Vodolije, retrogradna Venera na vrhu vašeg 5 polja može doneti interesovanja osobe koja vam se već udvarala.

RIBE – Ulazite u fazu nesuglasica sa partnerom. Gledajte da napravite nekakav kompromis jer čak i vi možete preterivati sa sumnjičanjem. Slobodne Ribe, suprotan pol vas može smatrati nevaspitanim ili je vaš pristup potpuno pogrešan. Probajte da se ponašate baš suprotno od onoga kako vi želite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *