OVAN – Ako pokažete da vam je stalo i jasno stavite do znanja partneru šta vam smeta on će da koriguje svoje ponašanje. Pred vama je skladan period jer ste oboje spremni na ustupke. Podrška starije osobe iz porodice. Slobodni Ovnovi, moguć je susret sa bivšim partnerom koji je sada u braku. Ali vaša sujeta će biti zadovoljena jer ćete shvatiti da niste zaboravljeni.

BIK – Vaši planovi se mogu realizovati bez problema ukoliko je vaš partner voljen da vam izađe u susret. Sada je pravo vreme da razgovarate sa njim jer ćete proći bolje nego što mislite. Slobodni Bikovi, moguć je kontakt sa starijom osobom iz inostranstva.

BLIZANCI – Partner nema vremena da vam pomogne u svakodnevnim obavezama i to će vas nervirati.  Uglavnom pronalazite nekakve izgovore ali sada ćete ostati bez argumenata. Slobodni Blizanci, bivši partner će hteti da obnovi susrete sa vama.

RAK – Ovo je za vas fenomenalan emotivni period u kojem dolazi do stabilizacije partnerskih ondnosa, planiranje venčanja, veridbe ili braka. Sreća. Slobodni Rakovi, obratite pažnju jer sada možete sresti vašu drugu polovinu.

LAV – Vaše trenutno raspoloženje ne zavisi od partnerovog. Dovoljni ste sami sebi i umete da sebi ugodite. Prijaće vam izlasci, provod, koncert, pozorište i drugi javni događaji. Slobodni Lavovi, preuzeli bi inicijativu da stvarno sretnete nekoga ko vam se dopada, ali prilika vam za sada beži. Osoba sa posla vas simpatiše.

DEVICA – Sa partnerom možete realizovati kraće putovanje ili ići zajedno u posetu prijateljima ili rođacima. Sreća preko dece. Slobodne Device, dopadate se starijoj osobi ali ni vi niste ravnodušni iako za sada želite da sakrijete od drugih ljudi šta vam se dešava.

VAGA – Prijaju vam ovi hladni dani jer vam donose osećaj prisnosti i toplog porodičnog gnezda. Mogući su gosti u domu.  Kontakt sa bivšim partnerom koji vam može tražiti pomoć. Slobodne Vage, pozovite dragu osobu kod sebe u goste jer ćete tako biti opušteniji i komotniji.

ŠKORPIJA – Partner planira u skorije vreme kraće putovanje a vrlo verovatno da ćete mu se pridružiti zbog svoje nesigurnosti i potajne ljubomore koju osećate. Slobodne Škorpije, odnos sa osobom iz drugog mesta se sve više intezivira. Moguća je obnova kontakta sa starim partnerom.

STRELAC – U odnosu sa partnerom postoji određena neiskrenost i stalno imate osećaj kao da vas partner laži i da nešto taji od vas. Čak smatrate i da ovo što je u zadnje vreme pažljiv prema vama, da je sve to iz nekog razloga da bi se prekrilo nešto drugo. Slobododni Strelčevi, udvara vam se situirana osoba.

JARAC – Venera u vašem znaku će vas podstaknuti da razmišljate o prošlim danima zbog čega ćete pasti u iskušenje da čim ostanete sami, kontaktirate bivšeg partnera.  Ima dana kada ste zaboravljeni od svih a ima i onih kada se svi pojave u isto vreme. Slobodni Jarčevi, ako ste još uvek slobodni, onda treba da se zapitate zašto je to tako.

VODOLIJA – Venera ulazi u vaše 12 polje što vam donosi nepoverenje u emotivnoj vezi. Prijalo bi vam kada biste mogli da sa voljenom osobom pobegnete negde daleko gde vas niko neće uznemiravati. Slobodne Vodolije, ovaj period je daleko od toga da vam odgovara, ali starija osoba iz daleka se može interesovati za vas.

RIBE – Imaćete skladan odnos sa partnerom, ali prijatelji vas mogu odvlačiti na drugu stranu tako da ćete se više njima posvetiti nego voljenoj osobi. Slobodne Ribe, stara ljubav ili osoba sa kojom ste bili u kontaktu se raspituje o vama preko zajedničkih prijatelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *