OVAN – Ovo je sedmica u kojoj ćete preispitivati svoja osećanja jer smatrate da ste opravdano ljubomorni i da je tome zaslužan partnerovo ponašanje. Eksplozivnog ponašanja će biti posebno pripadnice nežnijeg pola. Slobodni Ovnovi, nedavno ste upoznali jednu osobu za koju treba da se borite ali problem je što vi nemate snage za tako nešto.

BIK – Možda niste i nećete skoro osetiti bliskost sa partnerom kao što je osećate sada. Tome može biti zaslužna jedna osoba iz porodice koja utiče na oboje. Bikovi u vezi se zakljinju na večnu ljubav jer to istinski osećaju. Slobodni Bikovi, osoba koja vam se dopada neće vam pripasti samo tako iz čista mira. Promenite taktiku i igrajte dugoročno.

BLIZANCI – Zbog retrogradnog Merkura možete imati lošiju komunikaciju sa partnerom jer jednostavno, nemate dovoljno slobodnog vremena. Ukoliko planirate zajednički posao, ovo je pravo vreme za tako nešto. Slobodni Blizanci, osoba koju se nedavno upoznali ponovo će se pokušati da vam se približi.

RAK – Pred vama je period u kojem možete osvežiti svoj ljubavni odnos. Imajte na umu da sigurnost u vezi nije uvek najpovoljnija i sa njome nećete uspeti da ponovo zapalite vatru. Slobodni Rakovi, gledajte da ne donosite odluke na prečac a posebno u onim trenucima kada ste ljuti i povređeni jer osveta nikad nije dobra.

LAV – Potrebna vam je partnerova podrška ali je za sada ne dobijate. Moguće je i da je partner ljut na vas i da je ovo period u kojem treba da neke stvari objasnite jedno drugome. Slobodni Lavovi, vaš bivši partner koji je sada u zajednici sa nekim drugim i dalje gaji osećanja prema vama.

DEVICA – Neprestano otkrivate nešto novo o partneru što vam itekako smeta. Retrogradni Merkur će uticati nepovoljno na vaš odnos zbog čegaćete posatati sitničavi a tu nema opuštanja ni bliskosti. Slobodne Device, očekujte udvaranje starije osobe sa posla.

VAGA –  Pred vama je veoma značajan ljubavni period koji neće proći bez napetosti. Partner je sumnjičav i nepoverljiv i to stvara problem. Neke Vage, mogu planirati proširenje porodice. Oni koji nisu u vezi treba da obrate pažnju jer je ovo period koji donosi sudbinske susrete.

ŠKORPIJA – Partner i vi možete krenuti na kraći put i to je nešto što vas može povezati. U obzir može doći i zajdnička kupovina ili poseta rođacima. Pokušajte da otvoreno pričate o svemu. Rizikujte. Slobodne Škorpije, prolepšali ste se jer činite sve da skrenete pažnju mlađe oosbe koju ste upoznali ali to ne ide baš tako lako.

STRELAC – Znate šta  hoćete i zauzime stav što se partneru izuzetno dopada. Uskoro bi mogli isplanirati putovanje na kraću destinaciju. Još da ne razmišljate o novčanim problemima i budžetu, sve bi bilo odlično. Slobodni Strelčevi, očekuje vas dobitak ili poklon od osobe kojoj se dopadate i koja vam se udvara na tradicionalni način.

JARAC – Očekuje vas uzbudljiv emotivni period pun promena. Kad god odlučite, kajaćete se jer vi nikad niste zadovoljni. Slobodni Jarčevi, pred vama se ukazuju nove prilike i nova poznanstva na koje nećete ostati ravnodušni.

VODOLIJA – Sredinom sedmice Venera će promeniti svoj znak i započeti tranzit kroz sazvežđe Vodolije što će doneti pozitivne promene u vašem emotivnom životu. Veoma ste zabrinuti zbog nedavnih događaja i nemoćni da nešto promenite. Slobodne Vodolije, pred vama su nova poznanstva a možete se i zaljubiti. Neke Vodolije mogu obnoviti staru ljubavnu vezu.

RIBE – Nalazite seu periodu kada će vam biti draži tajni ljubavni kontakti nego povratak u stvarnost. Razmišljate o tome da promenite svoj život i ostavite sve iza sebe ali pitanje je da li ćete imati hrabrosti za to. Slobodne Ribe, ukoliko je osoba koja vam se dopada iz prekookeanske zemlje ili živi negde na moru tad može doći do produbljenja vašeg odnosa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *