OVAN – I dalje ste napeti i nervozni ali sada već spremni da se borite za partnerovu naklonost ali biće veoma teško. Morate se iskreno potruditi i biti uporni. On vam neće poleteti na prvi vaš mig. Slobodni Ovnovi, Venera u vašem 5. polju donosi vam ljubavna dešavanja i nove strastvene susrete.

BIK – Taman kada ste navikli da budete sami i da činite kako želite, partner je počeo da provodi non stop vreme sa vama što vam sada može smetati. Slobodni Bikovi, moguća je tajna ljubavna veza ili vam možete početi da tajno simpatišete jednu osobu koju ne bi trebalo.

BLIZANCI – Na sve možete da računate ali da će prijatelj sačuvati vašu tajnu, to nemojte. Zato pazite kome poveravate svoje ljubavne probleme. Slobodni Blizanci, ovog puta treba samostalno da reagujete i da zaobiđete savet prijatelja koji vas može sputati.

RAK – Ovo je period u kojem možete očekivati jedan vid podrške preko partnera a možete dobiti i poklon. Stabilnost. Slobodni Rakovi, dopadate se jednoj osobi koja želi da skrene pažnju na sebe džentlmenskim manirima. Ne obraćajte previše pažnju na glasine koje čujete.

LAV – Za vas će biti najbolje da sa partnerom otputujete negde daleko gde ćete moći da se posvetite jedno drugome. Ukoliko planirate odvojeni odmor vrlo lako možete se naći u iskušenju. Slobodni Lavovi, draga osoba se ne javlja i pored vašeg nadanja. Najverovatnije je interesuje neko treći.

DEVICA – Partner i vi ćete biti u jednom lošijem odnosu punom nerazumevanja a dodatnu nelagodnost može produbiti i ljubomora koju ne možete sa sakrijete. Slobodne Device, ponekad morate osobu koja vam se sviđa prepustiti drugome.

VAGA – Partner će biti ljubomoran a vi ćete sve vreme pokušati da ga smirite mada je to uzaludan posao. U svakom slučaju, može vam imponovati što on tako reaguje. Slobodne Vage, dopada vam se neko ko je već zauzet ali vam to, ovog puta, ne predstavlja problem.

ŠKORPIJA – Partner i vi ste u ozbiljnom problemu i ovog puta je vaša reč protiv njegove i obrnuto. Kako god, ne uspevate da napravite kompromis. Jedino što preostaje je da sačekate da se sve stiša. Slobodne Škorpije, nećete ostvariti svoje ljubavne planove. Sve vam nešto izmiče.

STRELAC – Nalazite se u harmoničnom periodu u kojem za vikend možete otputovati negde sa partnerom. Ljubavna sreća ali osetićete i malo ljubomore. Slobodni Strelčevi, mlađa osoba sa posla uspeva da vam se približi ali niste još sigurni da li vam se ona dopada. Možda ne treba da se previše uzdate u nečiju spoljašnost.

JARAC – Partner očekuje romantična iznenađenja ali vi ste previše drveni i tim svojim stavom sve pokvarite. Moguće ja kraće zajedničko putovanje. Slobodni Jarčevi, ne treba da se previše zalećete sa nekim ljubavnim odlukama. Pustite da sve malo „odleži“.

VODOLIJA – Sa partnerom imate specifičan odnos i uprkos raznim problemima vas dvoje funkcionišete poprilično dobro. Podrška. Prijatni razgovori. Slobodne Vodolije, osoba sa posla očekuje da će imati više mogućnosti da vam priđe ali nećete joj pružiti tu šansu.

RIBE – Partner i vi se nerazumete najbolje a ne bi trebalo ni da insistirate na pojašnjenju nekih situacija jer nećete biti shvaćeni na pravi način. Sreća preko dece. Slobodne Ribe, veoma ste emotivni i reagujete nespretno u prisustvu osobe koja vam se sviđa. Baš zbog toga možete stopirati neke sledeće susrete da ne bi ponovo ispali smešni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *