OVAN – Nalazite se u jednom specifičnom ljubavnom periodu u kojem znantno možete popraviti ljubavne odnose i posvetiti se partneru. Ostavite sve izazove iza vas jer je najlakše pogrešiti. Deca očekuju da ispunite obećanje. Slobodni Onovi, Mars u 5 polju primoraće vas na akciju. Ako vam se neko dopada, nećete čekati ni trenutak.

BIK – Očekuje vas sedmica koja će vam doneti mnoštvo dešavanja a i vi sami ćete biti šarmantni i pričljivi kakvi dugo niste bili. Na partnerovo neraspoloženje ne možete uticati. Slobodni Bikovi, pristajete na igru zavođenja, pa ste se sada našli između “dve vatre” dok ne vidite koja je strana bolja. Blizanac misli o vama.

BLIZANCI – Prate vas srećne okolnosti a voljena osoba vas može obradovati sa poklonom ili manjim iznenađenjem a ukoliko vi želite da obradujete njega, častite ga picom ili je napravite. Slobodni Blizanci, prosto ne možete da verujtete šta vas je snašlo i da li vam se toliko posrećilo koliko jeste jer osoba koja vam se udvara diže vam cenu.

RAK – Venera se polako ali sigurno približava vašem znaku zbog čega će se neki Rakovi prolepšati, drugi će želeti da privuku pažnju voljene osobe a treći će želeti da pređu preko nekih nesuglasica. U svakom slučaju, dolazi vam lepše vreme. Slobodni Rakovi, tokom sledeće sedmice očekujte udvaranja suprotnog pola.

LAV – Sa partnerom ćete imati solidan odnos prepun razumevanja ali će vam fokus biti na druženju sa prijateljima čije pozive za druženje teško možete izbeći. Slobodni Lavovi, iako upoznajete nove ljude, neprestano razmišljate o jednoj bivšoj ljubavi koja je sada u braku i nadate se da vas nije zaboravila.

DEVICA – Smatrate da je ponekad bolje da neke stvari prećutite od partnera jer znate da bi ga one iznervirale a vi bi izgubili svoj mir. Računajte na nesuglasice i na na uzdržanost u odnosima. Slobodne Device, promenićete mišljenje preko noći i ponovo se zainteresovati za osobu s kojom ste već bili u kontaktu.

VAGA – Vaš ljubavni život bi mogao postati predmet ogovaranja pa bi trebalo da se manje hvališete o svom ljubavnom životu da vas to ne bi ugrozilo. Slobodne Vage, s koliko njih trenutno flertujete? Sa četiri? Pet? Prava je ona osoba koju bi poveli u bioskop!

ŠKORPIJA – Niko vam ne može pokvariti raspoloženje kako ga vi možete pokvariti sebi pa posle nemojte da vam drugi budu krivi zbog toga. Partner sumnja u vašu vernost. Slobodne Škorpije, volite izazove a poznati ste po tome da umete da otmete ono što vam ne pripada.

STRELAC – Nekoliko planeta u vašem 7 polju ukazuje na to će da vam partner biti centar sveta i da ništa bez njega ne može proći. Jedino na šta treba da obratite pažnju je to koliko vaš partner vremena provodi na telefonu. Slobodni Strelčevi, spremni ste na rizik da bi udovoljili svom egu i povratili samopouzdanje. Afera.

JARAC – Razmislite o tome koliko ste interesantni voljenoj osobi i da li bi trebalo da nešto promenite u svom životu. Počnite da se više krećete u otmenijim društvima i mestima. Slobodni Jarčevi, vaša popularnost iz dana u dan jača, pa će se jedna mlađa ali veoma dominantna i uspešna osoba zainteresovati za vas.

VODOLIJA – Venera u vašem polju ljubavi donosi vam pažnju voljenih osoba a očekuje vas i niz prijatnosti u kojima možete uživati ukoliko se opustite. Previše brinete. Partner vam je podrška. Slobodne Vodolije, nekoliko planeta u polju ljubavi ukazuje da ste dopadljivi suprotnom polu ali sve može ostati samo na flertu ako ništa ne preduzmete.

RIBE – Jupiter u vašem znaku unosi vam optimizam i raspoloženje, pa će svi sa radošću te promene dočekati sa raspoloženjem. Mogući su gosti u domu. Povratak mlađe osobe sa puta. Slobodne Ribe, jedan Rak neprestano razmišlja o vama i ne može da shvati zašto ga ne želite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *