OVAN – Ako budete sebi dozvolili taj luskuz da se i dalje ljutite i durite može se dogoditi da vam Nova godina prođe baš u takvom raspoloženju. Pozovite zajedničke prijatelje i organizujte sa njima druženje ili izlazak. Slobodni Ovnovi, prijatelji vas mogu upoznati sa nekim ko će vam se dopasti.

BIK – Nailazite na problem jer ne može da se sa partnerom usaglasite oko toga kako želite da provedete praznike. Vi ste ovog puta raspoloženi sa društvo, adrenalin i nešto novo a partner je za tradicionalnu varijantu. Slobodni Bikovi, dopustite sebi da vam se desi nešto novo a ukoliko se u vaš život pojavi neko potpuno nov nemojte bežati.

BLIZANCI – Partner je u sjajnom raspoloženju  i on ovih dana može praviti neke planove vezane za domaćinstvo ali će po običaju prekoračiti budžet kojim raspolažete i nanovo vas zadužiti što će vam zasmetati jer ste vi hteli nešto treće. Dogovor kuću gradi. Slobodni Blizanci, može vam se dopasti osoba rođena u znaku Jarca.

RAK – Nalazite se u sedmici koja donosi nova uzbuđenja i dešavanja kojima se unapred radujete. Sa partnerom možete krenuti na putovanje gde vas očekuju zanimljivi susreti i druženja. Slobodni Rakovi, avanturu ćete doživeti u inostranstvu.

LAV – Pred vama je sjajna sedmica. Raspoloženi ste i željni provoda ali nekako ćete više biti fokusirani na ljude s kojima poslovno sarađujete i druženje sa njima. Partneru će to sve prijati jer je on željan da upozna nova ljude. Razmislite o vikendu negde na planini. Slobodni Lavovi, pre nego što bilo kažete i uradite, setite se da ljubav ne broji godine.

DEVICA – Ove Nove godine bićete glavni u svakom društvu a verovatno ćete i sami organizovati druženja i okupljanja. Znate da uživate i iskreno se radujete praznicima. Slobodne Device, divna sedmica je pred vama a isto vreme pojaviće se i stare i nove ljubavi.

VAGA – Iako više volite da isplanirate svoje vreme, ovog puta se može dešavati baš nešto potpuno nepredvidivo. Prijatelji uvek imaju rešenje i zanimljiv predlog. Slobodne Vage, stvaraju se mogućnosti za potpuno nova poznanstva i neočekivana dešavanja. Neki od vas mogu započeti emotivnu vezu.

ŠKORPIJA – Možete biti neraspoloženi i čagnrizavi, pa će vas mnogi i izbegavati jer unapred znaju da će biti odbijeni. Razmislite o svom ponašanju i kako ono utiče na vaše ukućane. Slobodne Škorpije, najlepše će vam biti u krugu prijatelja.

STRELAC – Pred vama je period u kojem će vam najvažnije biti da svi budi siti i da vam frižider bude pun hrane. Bez toga nema prazničkog raspoloženja. Obradujte voljene osobe sa novogodišnjim poklonom. Slobodni Strelčevi, ovo nije period za neka veća očekivanja, ali možete da se nadate jednom novom prijateljstvu, koje tek posle izvesnog vremena može prerasti u nešto više.

JARAC – Bićete u svom elementu, raspoloženi i uzbuđeni zbog praznika a mnogi će vas se setiti i pozvati vas sa zanimljivim predlogom. Venera u 2. Polju donosi poklone i dobitke, tako da će naredna sedmica biti upotpunjena. Jarčevi koji su u vezi mogu dobiti bračnu ponudu, dok se slobodnim Jarčevima može udvarati imućna osoba.

VODOLIJA – Ne možete da predvidite šta će se dešavati jer ne zavisi puno toga od vas, ali budite spremni na preokrete i iznenađenja. Slobodne Vodolije, ima nešto zbog čega posebno zračite a to drugi ljudi jednostavno, primete.  Jedna osoba ne može da prestane da vas gleda.

RIBE –  Za partnera i vas bi bilo najbolje da praznike provede svako za sebe i kako on voli, ali ako to nije moguće, onda se okružite prijateljima kojih sigurno neće manjkati. Slobodne Ribe, tajni ljubavni flert i slatko iščekivanje.

2 thoughts on “LJUBAVNI HOROSKOP od 27.12 do 3.1.2020

  1. Ovo sto procitah, magija je. Svaka cast. Obicno i odlicno receno. Za svakog, hvala! Super!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *