OVAN – Doćićete do jedne faze u vašem odnosu kada ćete želeti da nešto promenite a nećete znati kako da to učinite. Možda se ipak stvari reše spontano. Slobodni Ovnovi, uticaćete na odluku jedne osobe da promeni svoj život nadajući se da će ga kasnije produžiti sa vama. Ne dajte nikome lažne nade.

BIK – Kada ste zadnji put obradovali partnera? Ali pre nego što to uradite potrebno je da budete stopostotno sigurni da on to voli i želi. Slobodni Bikovi, morate razgraničiti sa sobom gde počinje ljubav a a gde se završava prijateljstvo.

BLIZANCI – Bićete mnogo raspoloženiji jer ćete uspeti da završite sve planirane obaveze jer će vam i partner dosta pomoći u tome. Moguće je kraće putovanje.  Slobodni Blizanci, preko posla možete ostvariti novo poznanstvo ali bitno je da se ne zalećete jer po sredi pre može biti  lepo prijateljstvo nego afera.

RAK – Žudite za nekim promena uzbuđenjima u emotivnom odnosu ali sami ne preduzimate ništa po tom pitanju. Setite se šta bi ste vi to voleli, pa gledajte da upravo to pružite drugoj strani. Slobodni Rakovi, dolazi do promene u jednom odnosu. Ili će se prekinuti ili poboljšati.

LAV – Ne treba previše da se opuštate jer se ne vrti ovaj svet oko vas i vaših želja. Pazite da na kraju vaši postupci ne budu kontraoproduktivni a da partner namerno ne počne da sve radi kontra. Slobodni Lavovi, još niste izvukli keca iz rukava. Mogući su preokreti.

DEVICA – Napokon ćete imati više vremena da se posvetite ukućanima i da više budete u kući. Očekuje vas sklad i harmonija. Obradujte partnera za lepim gestom ili komplimentom. Slobodne Device, draga osoba će se slučajno ofirati na sitnici pa ćete napokon znati na čemu ste.

VAGA – Osetićete da vas krasi samopouzdanje a takav osećaj možete imati i zbog partnera pored kojeg se osećate sigurnije i opuštenije. Potrebna vam je veća bliskost. Zagrljaj leči sve. Slobodne Vage, vašem egu prijaju najnovija dešavanja. Predložite ručak ili spremite večeru za vas i dragu osobu.

ŠKORPIJA – Pred vama je jedan zanimljiv vikend u kojem ćete imati šansu de se posvetite voljenoj osobi pa čak i da je iznenadite na neki način. Zašto da ne? Slobodne Škorpije biće izuzeto privlačne suprotnom polu ali neće vladati situacijom jer se može dogoditi nešto nepredviđeno. Promene u poslednji čas. Priliku pružite novoj osobi.

STRELAC – Ako vam se partner ne oseća najbolje, ne brinite, uskoro će prezdraviti. Iskoristite vreme koje ste sami da se ponovo duhovno povežete i postanete svesni jedno drugoga. Slobodni Strelčevi, najverovatnije će se jedna veza iskristalisati nakon koje ćete želeti da se bacite prvome ko naiđe u zagrljaj.

JARAC – Možete imati neočekivana dešavanja unutar porodice. Nenajavljeni gosti vam mogu pokvariti planove. Ne možete svima ugoditi. Slobodni Jarčevi, postupak jedne uticajne osobe vas može itekako iznenaditi a na otvoreno udvaranje nećete znati kako da odgovorite. Nećete snaći na prvu loptu.

VODOLIJA – Spremite se na iznenađenja jer neće  biti ništa onako kako ste planirali ali shvatite to sve kao jednu veliku avanturu. Srećni ste zbog partnerovog uspeha. Slobodne Vodolije, ljubav ćete naći tako gde je ne očekujete. Neki mogu doživeti ljubav sa osobom druge vere ili je pronaći u inostranstvu.

RIBE – Partner će biti iznenađujuće raspoložen pa će delovati i na vas. Pravite planove za budućnost i opustite se uz dobar film. Pokušajte da budete spontani i nepredvidivi jer ćete tako biti pristupačniji partneru. Slobodne Ribe, pokušajte da se ovog vikenda suzdržite od nepromišljenih emotivnih poteza kako ne bi bili povređeni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *