OVAN – Pred vama je skladan period u kojem ćete mnogo više vremena provoditi sa parnterom. Doduše, on može biti dominantan i zahtevan pa morate biti popustljivi. Slobodni Ovnovi, dešava se nešto neobično a ako uhvatite sebe da provodite sve više vremena očekujući da vam stigne poruka ili poziv drage osobe, to će nedvosmisleno ukazati da ste zaljubljeni.

BIK –  Ne dozvolite da drugima date povoda da pričaju o vama a svaki vid eksponiranja može biti štetan za vas i vaš odnos. Zbog toga, zadržite neke stvari za sebe čak i kada vam je lepo. Ne morate fotografisati baš sve što vam se dešava. Slobodni Bikovi, možete postati bliski sa osobom koja živi na drugom kontinentu. Tajna ljubav.

BLIZANCI – Postoje neke stvari koje bi želeli da ostane tajna za partnera jer se plašite kako bi on odreagovao na neke vaše poteze i odluke. Neiskrenost. Slobodni Blizanci, upropastite svaku dobru priliku pa ne čudi što vam ovaj period nije naklonjen kada je ljubav u pitanju.

RAK – Pred vama je sedmica koja vam donosi stabilnost i sigurnost a i partner će biti mekši nego inače pa iskoristite to da razgovarate s njim i predstavite mu neke svoje želje i planove.  Slobodni Rakovi, starija osoba se zainteresovala za vas a možete očekivati udvaranja na radnom mestu.

LAV – Pravićete planove za budućnost a neki Lavovi mogu biti srećni zbog proširenja porodice. Pravo je vreme i za rešavanje stambenog pitnja, ulaganja i nasledstva. Slobodni Lavovi, ljubav možete pronaći u inostranstvu ili putem poruka možete postati bliski sa osobom iz druge zemlje.

DEVICA – Brinete se zbog partnera i sada bi trebalo da mu skrenete pažnju da napravi pauzu i odmori se, a možete mu pomoći da se relaksira uz pomoć masaže. Takođe, kupanje, bazen, sauna  i spa centar će takođe pomoći. Slobodne Device, u tajnosti se raspitujete o jednoj osobi koja je u braku.

VAGA – Venera u vašem 7 polju ukazuje na harmonične partnerske odnose. Sada možete izgladiti i sve probleme nastale u proteklom periodu, dok će neke Vage mogu zaploviti u bračne vode. Ako niste u vezi, sada to možete promeniti i na suptilan način ohrabriti dragu osobu da vam priđe.

ŠKORPIJA – Morate staviti porodicu iznad ličnih interesa ako želite i dalje mir u kući. Ne zaboravite na najmlađe i bez obzira na ograničavajuće okolnosti, gledajte da ih obradujete. Slobodne Škorpije, imate pažnju i simpatije uticajne osobe ali gledajte da „ne zabrljate“ i ostavite pogrešan utisak.

STRELAC – Trebalo bi da ovo vreme iskoristite za rešavanje nekih stambenih pitanja, raspremanje, renoviranje i na poboljšanju stambenih uslova jer ste svesni da ćete i ovog leta provoditi puno vremena upravo u kući. Slobodni Strelčevi, Venera se polako približava vašem 7. polju što govori da vas uskoro očekuju konkretnija ljubavna dešavanja. Predložite dragoj osobi neki vid sportskih aktivnosti jer će vas to zbližiti.

JARAC – Ulazite u jednu mirniju sedmicu u kojoj vas očekuje emotivna sigurnost i stabilnost. Partner može ispuniti obećanje, a moguća je i zajednička šetnja, kraće putovanje i izlet do obližnjeg mesta. Oni koji nisu u vezi, trebalo bi da predlože bliskoj osobi da zajedno otputuju na zanimljivu destinaciju ili da se nađu na kafu negde u drugom gradu.

VODOLIJA – Sunce i Venera u vašem 2 polju vam donose partnerovu podršku a možete očekivati i neki vid dobitka kroz partnera. Slobodne Vodolije, imponuje vam to što vam se udvara uspešna i ostvarena osoba ali se pravite da vas to ne zanima.

RIBE – Ima ono staro verovanje da kada su dvoje dugo zajedno, onda počnu da liče jedno na drugo a vi ste pravi primer te opservacije. Slobodne Ribe, zaljubljive ste prirode ali imate problem da direktnije iskažete svoja osećanja. Prihvatite udvaranje i predlog za kafu ili susret.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *