OVAN – Previše ste zaokupljeni zaradom pa ne primećujete da partner sve više vremena provodi van kuće ili ostaje duže na poslu. Da li se dešava nešto na šta i ne slutite? Slobodni Ovnovi, stvorili ste u svojoj glavi sliku idealne ljubavi i baš zbog toga ste toliko probirljivi.

BIK – Potrebna vam je iskra koja će zapaliti vašu svakodnevnicu a to može biti društvo, susreti i druženje po kafićima zajedno sa partnerom. Pozovite prijatelje. Slobodni Bikovi, skrećete pažnju svojim izgledom a jedna veoma neobična osoba počinje da se interesuje o vama. Ne govorite prijateljima o vašim ljubavnim planovima i željama.

BLIZANCI – Ponovo ćete biti bliski sa partnerom jer vas vezuju iste stvari i interesovanja. Neki od vas mogu planirati zajedničko putovanje na kojem ćete oboje uživati. Slobodni Blizanci, preko posla možete ostvariti novo poznanstvo ili započeti novi flert. Što se vas tiče, biće vam dovoljno da znate da se jednoj osobi dopadate.

RAK – Ovaj period vam donosi ispunjenje snova jer će partner biti posebno pažljiv prema vama obasipajući vas pažnjom i ljubavlju. Slobodni Rakovi, možete imati simpatije na radnom mestu. Osvajate srce i uticajne osobe koja počinje da se zalaže za vas.

LAV –  Postali ste preemotivni jer ono što vam se događa teško možete da opišete rečima. Pred vama je period u kojem ste potpuno razoružani sa ljubavlju koju dobijate. Planiranje proširenje porodice. Slobodni Lavovi, ako ste naši srodnu dušu, ne treba da čekate ni časa!.

DEVICA – Venera u vašem 7. polju govori da je pred vama jedan veoma romantičan period a gledajte da većinu toga zadržite za sebe i da sakrijete svoju sreću od drugih ljudi. Obradovanje preko partnera. Slobodne Device, srećne okolnosti su pred vama a neki od vas mogu sresti i blisku dušu.

VAGA – Ulaskom Venere u znak Riba postajete tajanstveni i nedokučivi. Samo vi znate šta se krije iza tog pogleda. Slobodne Vage, mogu doživeti ljubavnu aferu na radnom mestu. Uživate u igri zavođenja.

ŠKORPIJA – Pazite kakvo ćete lice pokazati partneru jer možete biti nezgodnog karaktera i time narušiti vaš odnos a cela situacija će biti na vašu štetu jer ćete se na kraju kajati. Slobodne Škorpije, osećate neke vibracije od strane uticajne osobe i raduje vas to što vidite da ona nije ravnodušna.

STRELAC – Iskoristite ovaj period da se mentalno zbližite sa partnerom. Pričajte sa njim, delite svoje ideje i mišljenja i ponovo ćete biti na istoj „talasnoj dužini“. Slobodni Strelčevi, šarmantni ste i pričljivi. Lako uspostavljate komunikaciju i svaka barijera pada u vodu. Afera.

JARAC – Da se vi pitate, najradije biste se preselili negde gde vas niko ne poznaje, mada će neki Jarčevi, studiozno razmišljati o takvom potezu. No, za sada. Ostajete tu gde jeste. Dobitak preko partnera. Slobodni Jarčevi, udvaraće vam se osoba sa „dubokim džepom“ koja će učiniti sve samo da vas osvoji.

VODOLIJA – Nešto najlepše što možete doživeti je da osetite da ste voljeni. Popušta pritisak zbog iščekivanja koje vam nije dalo mira, pa sada u potpunosti možete prihvatiti svoja osećanja. Odigraćete sve na jednu boju. Slobodne Vodolije, ako ste se do sada borili sa emocijama, više nećete.

RIBE – Venera u vašem znaku donosi vam poseban period u kojem ćete imati svo vreme ovog sveta da ga posvetite voljenoj osobi. Priredite dragoj osobi romantično veče i ne ustručavajte se da pokažete svoju ljubav. Slobodne Ribe, zaljubljive ste prirode i sreća vam se smeši. Moguć je početak nove veze.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *