Ovan

Partner očekuje da ga zaštite i stanete na njegovu stranuz u bilo kom trenutku. To će još više učvrstiti vaš odnos. Ako ste u dugoj vezi, možete započeti zajednički život sa voljenom osobom. Slobodni Ovnovi, privlači vas jedna osoba koja je optimista i pored toga što je trenutno u lošoj životnoj situaciji. Strelac vas simpatiše.

Bik

Ovo je vaš vikend i vaša sedmica. Očekuju vas prijatna dešavanja i susreti, a ukoliko budete odlučili da negde izađete, ostavićete glamurozan utisak. Sreća! Slobodni Bikovi, vaš šarm je neodoljiv i zbog toga se dve osobe mogu interesovati za vas u isto vreme.

Blizanci

Bićete ljuti. U svemu vidite sumnjive stvari pa postajete veoma ljubomorni i zajedljivi. To samo pokazuje koliko ste nesigurni u sami sebe. Slobodni Blizanci, dame će imati više ljubavnog uspeha jer će jedan stariji muškarac biti dovoljno navalentnan i uporan.

Rak

Pred vama je jedna veoma prijatna sedmica u kojoj će partner pokušati da vam nadoknadi sve propušteno. Možete dobiti i poklon od njega. Slobodni Rakovi, starija i zauzeta osoba se interesuje o vama ali ta veza bi vam samo donela nevolje. Razmislite da li je vredno toga.

Lav

Smatrate da partner ponekad preteruje pa vam teško pada njegova posesivnost i potreba da sve kontroliše. Moguć je zajednički izlazak. Slobodni Lavovi, privlači vas jedna osoba koja vas uspešno provocira i dira vas po egu. Inače, ona sama ne vredi previše ili bolje rečeno, nije za vas, ali videćete to kada bude kasno.

Devica

Na pomolu je ljubavna svađa. Dugo ste trpeli, ćutali i odlagali da se suočite sa problemom ali sada vam je svega preko glave. Preemotivni ste. Slobodne Device, pojavljuje vam se jedna osoba koja može biti izuzetna prilika za vas. Vodite računa da ne uplašite pričom i postupcima tu osobu.

PROČITAJ: Uticaj Venere u Jarcu na vaš znak

Vaga

Nalazite se u jednom stabilnom emotivnom periodu u kojem ćete sa partnerom jačati porodične vrednosti. Ako ste roditelj, biće vam jako važno da vaspitate decu na isti način kao što su vas vaspitavali. Slobodne Vage, starija osoba se možete interesovati za vas.

Škorpija

Sada je prava prilika da sa partnerom krenete na kraće ili vikend putovanje. Posetite rođake ili ih pozovite kod sebe u goste. Prija vam razgovor sa partnerom. Slobodne Škorpije, trudite se oko mlađe osobe koja je zauzela odbrambeni stav prema vama.  Blizanac čeka na odgovor.

Strelac

Imate visoke prohteve i nervira vas što morate da štedite. Okrivljujete partnera za lošu finansijsku situaciju i pogrešne odluke. Dobitak ali i rasprava. Slobodni Strelčevi, udvara vam se starija osoba preko koje bi mogli da budete obezbeđeni ukoliko biste se upustili u tu vezu. Izbor je na vama.

Jarac

Venera u vašem znaku donosi vam period u kojem će vam partner biti itekako važan. Očekuju vas kontakti sa porodicom a možete rešavati i stambeno pitanje. Neki Jarčevi mogu započeti novu zajednicu koju će kasnije ozvaničiti. Ako ste slobodni, ne bi trebalo da čekate ni časka. Izlazite, družite se i ne odbijajte ni jedan poziv jer samo što se nije pojavila vama bitna osoba.

Vodolija

Venera u Jarcu vam ne pogoduje, pa osećate se usamljeno i setno. Nesigurnost. Slobodne Vodolije, pre nego što se upustite u novu vezu morate da neke ljude iz svog života jednostavno pustite da idu svojim putem. A kada to uradite, vaš život postaće dragoceniji za nove ljude i poznanstva. Stari partner želi da obnovi tajnu vezu sa vama.

Ribe

Vaš mir je narušen i sada se nalazite u sedmici u kojoj jedna mala sitnica može pokrenuti lavinu nezadovoljstva i problema. Prijatelji vam mogu pomoći valjanim savetom. Poslušajte ih. Slobodne Ribe, starija i razvedena osoba se zanima za vas preko prijatelja.

Vaš astrolog,

Ana Raković

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *