OVAN – Moraćete da prelomite i da jednoj osobi iz porodice pokažete da više nećete trpeti ispade sa njene strane. Samo na taj način ćete ponovo uspostaviti poverenje u vašem braku. Slobodni Ovnovi, kada vas obuzmu strasti neće vam uopšte biti važno da li je ta osoba cenjena i uspešna.

BIK – Planirate puno toga ali neki vaši planovi mogu ostati nerealizovani posebno ako gledate da vam se i partner priduži jer on u poslednjem trenutku može sve otkazati. Postarajte se za sebe. Slobodni Bikovi, ovo je povoljan trenutak za ljubavne susrete. Ako postoji neko ko vam se dopada, sada bi trebalo da se vidite.

BLIZANCI – Ako već izvesno vreme osećate da vam partner ne poklanja previše pažnje, narednih dana ćete početi da budete veoma sumnjičavi i ljubomorni. Slobodni Blizanci, spremni na rizik i smatrate da imate pravo i da pogrešite, pa kud puklo da puklo!

RAK – Odavno ste partneru dali sve vreme ovog sveta ali nemate želje da čekate doveka da se on promeni prema vama pogotovu kada vidite da ne čini ništa po tom pitanju. Slobodni Rakovi, ljubav možete sresti na kraćem putovanju. Stiže vam poruka ili poziv od drage osobe.

LAV – Znate šta? Vama i neće biti toliko loše sledeće sedmice. Jeste da vam se neće ništa ni dešavati ali bolje je i tako nego da nešto krene po zlu. Puno toga će proći mimo vas dok se partner i vi izležavate na kauču, lenjo jedete belo grožđe i češkate jedno drugo. Slobodni Lavovi, udvara vam je uspešna osoba i nudi razne vrste pomoći ali vi ste nezainteresovani.

DEVICA – Do sad ste već naučili da niko ne može da vam udeli kritiku ko što može vam parnter. A vi potajno znate da je u pravu. Vreme je da se posvetite sebi i da pokažete zavodničku moć.  Slobodne Device, planirate susret sa jednom osobom ali u poslednji čas može doći do pomeranja i otkazivanja susreta.

VAGA – Teško da neko može vas isprati jer brzo menjate planove ali ono što je sigurno je da ćete sa partnerom imati sjajan odnos a problemi na koje nailazite mogu doneti još veću prisnost. Brinete za člana porodice. Slobodne Vage, veoma ste popularni zbog čega suprotan pol može biti zastrašen da vam priđe.

ŠKORPIJA – Pazite šta ćete reći i na koji način jer partner sve može protumačiti pogrešno. Najbolje bi bilo da ništa ne govorite već samo da klimate glavom. Strastveno pomirenje. Slobodne Škorpije, kad budete osetili iskonski zov prirode onda će proraditi „zver“ u vama i tada se nećete ničega plašiti. Budite spremni na rizik.

STRELAC – Prošli ste jedan jako loš period pun neslaganja i razmirica i sada se nemojte čuditi što vas partner izbegava i što radije svoje sloodno vreme posvećuje prijateljima. Slobodni Strelčevi, ponekad i vi umete da preterate i da odreagujete burno bez obzira da li ste u pravu ili niste. Neko pokušava da se izmiri sa vama.

JARAC – Neprestano sebe sputavate i umesto da se opustite vi sedite pored partnera kao na iglama. Zar ćete tako da dočekate Veneru u vašem 8 polju? Bolje je da odvučete partnera u spavaću sobu. Slobodni Jarčevi, dobijate nepristojnu ponudu koja vas uzbuđuje. Malo vam fali…

VODOLIJA – Ono što je trenutno najjače u vašem odnosu je ludačka strast koju osećate jedno prema drugome. Neke Vodolije mogu započeti zajednički život sa partnerom. Slobodne Vodolije, ako ste izgubili bitku, niste rat. Promenite strategiju. Vaše najjače oružje je vaša hladnokrvnost.

RIBE – Ako je partner do sada nešto sumnjao i prigovarao, sada će početi da paniči jer vi i dalje ne menjate ništa u svom ponašanju a to je ono što ga zabrinjava. Slobodne Ribe, očekujte udvaranja u poslovnom okruženju i razmislite kako da se postavite i šta bi vam taj kontakt doneo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *