OVAN – Ne možete prvo da se žalite prijateljima na svoj ljubavni život a posle dva dana da promenite ploču. Ako hoćete mir u kući, morate odbiti prijatelje. Slobodni Ovnovi, dopada vam se jedna osoba ali ne bi voleli da vam baš sada priđe jer još uvek niste završili prethodnu “priču”.

BIK – Mnogi vas neće prepoznati jer ćete pokazati da i te kako znate šta želite. Postajete dominantni a to partnera čini nesigurnim i oduzima mu samopouzdanje što neće povoljno uticati na vaš seksualni život posebno ako je vaš partner muškarac. Slobodni Bikovi, ako vam se neko dopada, nećete čekati ni časa. Ulazate u pojačan ljubavni period.

BLIZANCI – Održavaćete jako lepe kontakte sa prijateljima i susedima tako da će vam oni upotpuniti slobodno vreme a priče nekad dosta. Gosti u najavi. Slobodni Blizanci, vreme je da ostavite iza vas ono što je bilo a to ne može doći preko noći. Osoba iz vašeg kraja se raspituje o vama.

RAK – Ako budete otvorenije pokazivali parnteru šta vam to smeta, ovog puta, on će ostati bez valjanih argumenata i pobeda će biti vaša. Ne zadržavajte ništa za sebe jer se tako samo gomilaju problemi. Slobodni Rakovi, Venera u vašem drugom polju donosi vam udvaranja, pomoć i poklone uticajne osobe.

LAV – Ulaskom Venere u vaš znak shvatićete da i na suptilniji način možete privući partnerovu pažnju. Pokažite svoje emocije i velikodušnost. Slobodni Lavovi, ulaskom Venere u vaš znak, počećete da verujete u ljubav. Zaljublive ste prirode i željni subdinskog preokreta.

DEVICA – Za vas će se situacija odvijati usporenije nego inače a bilo bi sjajno kada bi mogli da otputujete negde sa partnerom gde do sada niste bili. Vodite miran i povučen život i uživaćete. Slobodne Device, teško da ćete sada započeti ozbiljnu vezu. Ne očekujte ništa značajno osim letnje avanture na moru.

VAGA – Nećete imate određeni plan ali će vam situacija svakodnevno donositi nove i zanimljive predloge vaših prijatelja koje nećete moći da odbijete. Partner negoduje ali zna da vas ne može sprečiti. Slobodne Vage, donosićete odluke u hodu i svako novi koga budete upoznali će vam biti interesantniji od prethodnog. Ukratko, nećete se sada skrasiti.

ŠKORPIJA – Partneru će biti jako stalo do toga da više izlazite i da slobodno pokazujete svoju ljubav pred drugima a posebno na javnom mestu,  a vi biste to rado izbegli iz nekih svojih, skrivenih, razloga. Slobodne Škorpije, krenućete u osvajački pohod samo ukoliko je pred vama “zlatna nagrada”.

STRELAC – Ono što vas može nervirati je to što partner nikad nije kući a kako situacija stoji, tek vam stoji turbulentan period. Najbolje bi bilo da oboje negde otputujete. Slobodni Strelčevi, upoznaćete mnogo interesantnih osoba ali ono pravo vas očekuje u inostranstvu.

JARAC – Trebalo bi da jačate duhovnu i mentalnu povezanost sa partnerom a da ne očekujete previše u krevetu. Nemojte partneru naglas govoriti šta želite jer se u tom slučaju gubi spontanost. Slobodni Jarčevi, nećete želeti da se mešate u nečiju vezu ili brak, pa odlučujete da se povučete.

VODOLIJA – Dolazi do pozitivnog preokreta koji će doneti čas ljutnju a čas ogromnu privlačnost i ljubav. Srećom te brzo planete i brzo zaboravite sve što je bilo loše. Slobodne Vodolije, može vam se svideti neko ko nije slobodan. Susret na venčanju ili veridbi.

RIBE – Partner je rešio da se posveti domu i porodici ali to automatski otvara nove probleme sa članovima porodice ili domaćinstva. Flert na poslu. Slobodne Ribe, nije nemoguće da se nešto promeni po pitanju ljubavi ali pre će se završiti na bliskosti sa kolegom koji će pokušati da vam se udvara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *