OVAN – Partner ima određena očekivanja vezana za novogodišnje praznike pa se potrudite da mu ne pokvarite raspoloženje sa svojim konstantnim gunđanjem. Nađite se negde na pola puta. Jednom se živi. Slobodni Ovnovi, delujete odbojno i nepristupačno. Osoba iz inostranstva je obratila pažnju na vas ali vi ste kao santa leda.

BIK – Sad je pravo vreme da partnera napravite ljubomornim a možda će neki Bikovi to nesvesno uraditi zbog čega će se partner ućutati i početi da vas izbegava. Ako ne znate šta je razlog njegovom distanciranju, to je. Slobodni Bikovi, sviđa vam se jedna osoba ali znate da ne može biti vaša ali i pored toga nećete prekinuti flert.

BLIZANCI – Venera se nalazi u vašem 7 polju što ukazuje na jedan miran period pun tolerancije ali to ne znači da neće biti izazova. Na primer,  vaš partner se nalazi na meti udvaranja drugih osoba. Slobodni Blizanci, želite da znate da vas bivša ljubav i dalje želi i taj osećaj će vam jako prijati.

RAK – Partner će biti u centru pažnje ali on to sve nekako prihvata negodujući tako da vam on samo može pokvariti raspoloženje. Slobodni Rakovi, jedan lep gest ili poziv vam može uputiti osoba sa posla. Tajno udvaranje.

LAV – Ko je rekao da ne može da bude kao što je bilo?! Svi Lavovi imaju mogućnost da se sete nekih starih dana i da se podsete da samo jedno utočište imaju u životu a ono se nalazi u partnerovom srcu. Slobodni Lavovi, draga osoba smišlja neka opravdanja koja nisu baš iskrena. Sve se čini da se u igru uključuje još neko.

DEVICA – Puni ste života i željni avanture i uzbuđenja. To sad možete ostvariti sa starim prijateljima koji jedva čekaju da vas vide dok je partner za neku mirniju varijantu. Slobodne Device, može vas kontaktirati bivši partner ili će se stare uspomene evocirati zbog starih prijatelja koji su je poznavali.

VAGA – Bićete skloni tajnom flertu sa osobom koju možete sresti na poslu a partner će učiniti sve da ne pokaže koliko je ljubomoran ali ako postane odbojan u krevetu, onda treba da znate šta je u pitanju. Slobodne Vage, o mlađoj osobi iz daleka stvarate pogrešan utisak. Nova poznanstva.

ŠKORPIJA – Imate lažno mirnu situaciju ili ste primorani da ćutite zbog toga što na neki način zavisite od partnera i njegovih poteza. Stiže vam dobitak ili neki vid beneficije s njegove strane. Slobodne Škorpije, dopašće vam se osoba koja gaji simpatije prema vama ali koja će vam staviti do znanja da je zauzeta.

STRELAC – Neprestano menjate mišljenja. Flertujete sa svima jer vas na to navodi vaš veseli duh a možda ste se i uželeli društva pa ne možete da procenite kad je dosta. Pazite da svojim ponašenjem ne povredite partnera. Slobodni Strelčevi, niko vas ne može ubediti da je osoba koja vam se dopada loša po vas.

JARAC – Sve će se dogoditi kako vi želite ali sve će to biti bez duše a i partner može biti nesikren prema vama pa ćete primetiti da tu nešto fali. Jedva čekate da ostanete sami da bi mogli da se posvetite nekome ko vas čeka u tajnosti. Slobodni Jarčevi, primećeni ste, veoma popularni i privlačni ali vaše srce je negde drugde.

VODOLIJA – Ostvarujte iskren odnos sa partnerom i zbog toga postajete sve bliskiji. Ovih dana možete uživati u društvu zajedničkih prijatelja. Slobodne Vodolije, neko koga odavno poznajete može početi da vam se udvara. Nova poznanstva su takođe moguća.

RIBE – Namerno ćete  prepustiti partneru inicijativu i kompletnu organizaciju dočeka jer vama nije ni do čega, ali ipak, gde god da se pojavite, bićete primećeni. Slobodne Ribe, uticajna osoba se interesuje o vama i započinje tajni flert.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *