OVAN – Ako ste pripadnik jačeg pola a čitate ovaj horoskop onda treba da znate da vaša lepša polovina nije vaša sluga jer se vi upravo tako postavljate prema njoj. Postali ste previše sebični da uživate u ljubavi.  Slobodni Ovnovi, pred vama je fantastičan period prepun druženja i izlazaka. Zbližavate se i sa nekim ljudima sa posla i prija vam pažnja koju dobijate. To vam je za sada dovoljno. Ljubav i može i ne mora doći. Ne patite za tim.

BIK – U želji da sve bude perfektno, gubite fokus sa uživanja i sve počinje da vam smeta – što je partner uradio ovo, što nije uradio ono, šta je rekao, šta je prećutao itd….Postajte uplašeni za finansije i to vam ne da mira da se opustite i uživate. Slobodni Bikovi, veoma uticajna i uspešna osoba se interesuje o vama. Sve vam to imponuje ali ne verujete da ste tolike sreće, pa sputavate svoje osećanja.

BLIZANCI – Ponosni ste na sebe jer vam porodica uvažava i pita za mišljenje. Uspešno rešavate stambeni problem. Venera u vašem 5 polju donosi vam posvećnost deci, ali gledajte da ih ne razmazite previše. Slobodni Blizanci, zaljubive ste prirode, nežni i osećajni. Nekima od vas se osmehuje ljubavna sreća i početak nove ljubavne priče.

RAK – Preko partnera možete očekivati finansijsku podršku što će vam doneti jednu vrstu sigurnosti. Očekujte goste. Pozovite familiju ili prijatelje da vas posete. Slobodni Rakovi, vaš problem je što se malo krećete i što više vremena provodite u kući nego sa društvom a posle se pitate zašto ste sami.

LAV – Sunce u vašem znaku donosi vam srčanost, otvorenost, velikodušnost i želju da ove dane proživite punim plućima. Stavljate sebe u prvi plan jer znate ako ste vi srećni i drugi će biti. Slobodni Lavovi, ljubav se može desiti negde na selu ili sa osobom koja živi u ruralnoj sredini.

DEVICA – Venera je započela tranzit kroz vaš znak što vam donosi razne blagodeti. Idealno je vreme za izmirenje sa partnerom i za mnogo bolje odnose nego ranije a neke Device mogu planirati i zajednički život i brak. Slobodni pripadnici ovog znaka se lako mogu zaljubiti i sresti osobu svog života.

VAGA – S obzirom da vam Venera započinje tranzit kroz 12 polje pred vama je period iskušenja i prilika za tajne ljubavne veze. Sa partnerom ćete imati mir samo ako ne pobegnete zajedno daleko od svih. Slobodne Vage, male su šanse da sada započnete novu ljubavnu priču osim ako se ne radi o tajnoj aferi.

ŠKORPIJA – Relativno se dobro slažete sa partnerom ali ćete se vremenom osiliti i početi da zapovedate a tek ste izgladili odnose. Pazite da ne narušite postignuti “mirovni sporazum” u kući. Slobodne Škorpije, ljubavna dešavanja u okviru posla.

STRELAC – Naredna sedmica vam može proteći u propuštenim šansama. Imaćete osećaj da sve radite pogrešno i da se stalno nalazite na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Slobodni Strelčevi, pravite jedan korak unapred i dva unazad. Svi vaši pokušaji da se zbližite sa dragom osobom padaju u vodu.

JARAC – Pokušavate da rešite stambeno pitanje već duže vremena i nikako da se to završi u celosti bez obzira na podršku koju dobijate. Obradujte partnera. Slobodni Jarčevi, Venera u vašem 8 polju vam donosi erotičnost ali i jednu dozu fatalne privlačnosti zbog koje možete izgubiti glavu.

VODOLIJA – Ne morate baš uvek biti u pravu. Imajte u vidu da to nekad može biti i druga strana. Razmislite o tome gde grešite i kako da poboljšate vaš odnos. Slobodne Vodolije, neki od vas mogu upoznati osobu koja će vam u svemu odgovarati a drugi mogu imati tu nesreću da im se dopadne neko ko nije slobodan.

RIBE – Pred vama je srećan ljubavni period a Venera na vrhu vašeg 7. Polja doneće stabilne ljubavne odnose, barem pre nego što počnete da se ponovo koškate. Iskoristite narednu nedelju i smatrajte je kao mali “medeni mesec”. Slobodne Ribe, neki od vas mogu stati na “ludi kamen”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *