OVAN – Nalazite se u veoma izazovnom periodu u kojem možete očekivati razne probleme u vašoj zajednici a neki mogu ozbiljno narušiti emotivni odnos i ući u period sukoba i neslaganja. To vam dođe kao pahulja na vrhu brega koju ako ne zaustavite odmah može da se otrgne kontroli. Slobodni Ovnovi, daleko ste trenutno od ljubavi.

BIK – Osetićete se nevoljeno i razočarano a svemu tome može doprineti i partnerovo ponašanje i stalno sugerisanje da mu smeta ovo ili ne. Najbolje da ne krećete sa njim na putovanje ako ste ga uopšte i planirali. Slobodni Bikovi, tokom ove sedmice nećete biti u mogućnosti da ostvarite veću prisnost sa osobom do koje vam je stalo.

BLIZANCI – Ukoliko budete pokazali svoja osećanja možete biti povređeni pa kada je već tako, gledajte da se osamite i bavite sobom i onim što vas smiruje i čini zadovoljstvo. Slobodni Blizanci, dopisujete sa jednom osobom čisto da proverite dokle će ići. Igrate se i planirate da se preko noći izvučete iz svega toga.

RAK – Mars u vašem znaku donosi vam probleme u porodici a partner neće znati kako da vam pomogne ili će vam delovati kao da mu uopšte nije ni stalo. Slobodni Rakovi, ne očekujte previse od ovog perioda jer možete biti pogrešno shvaćeni.

LAV – Nekako odolevate svim negativnim dešavanjima oko vas ali na kraju sedmice će i vas zahvatiti lose raspoloženje. Bilo bi sjajno kada bi otputovali negde na par dana ili provodili manje vremena sa voljenom osobom. Slobodni Lavovi, pazite da bezazleni flert na poslu ne iskoriste vaši protivnici. Prekinite sve nedolične kontakte na vreme.

DEVICA – Ne znate kako da se postavite jer kako god odreagujete neće biti dobro i partner to može pogrešno protumačiti. Razgovarajte sa njim otvoreno. Slobodne Device, dopadate se osobi iz daleka ali njegove i vaše poslovne obaveze i druga ograničenja vas sputvaju da se vidite.

VAGA – Trebalo bi da otvorenije pričate o svojim osećanjima i brigama jer kadi h sputovate, još više se zatvarate u sebe i ulazite u začarani krug. Slobodne Vage, ne morate da budete sa nekim da bi znali da li vam ta osoba odgovara i u svakom drugom smislu.

ŠKORPIJA – Nekoliko planeta u vašem polju partnerstva ukazuje da će ovaj period obeležiti vaš partner ali daleko od toga da neće biti problema u komunikaciji. Partner se može ljutiti i ukoliko budete planirali putovanje bez njega. Slobodne Škorpije, pre nego šte se zaljubite, prekinite kontakt sa osobom u braku.

STRELAC – Ovo je period u kojem ćete vi biti jedan od retkih znakova pošteđen od nervoze koju donose ovi tranziti ali to ne znači da partner neće imati problema na poslu koji će se odraziti i na vaš odnos. Slobodni Strelčevi, možete dobiti poklon koji vam se neće svideti. Još ste daleko od početka veze.

JARAC – Mars na vrhu vašeg 7 polja govori da ulazite u period svađa i sukoba a sve će rezultirati i emotivnim zahlađenjem i distanciranošću ove nedelje. Imajte strpljenja. Slobodni Jarčevi, dve osobe sa posla vam se dopadaju ali vam se ne sviđa što to vaše kolege mogu protumačiti na svoj način.

VODOLIJA – Morate da naučite kada je potrebno da se udaljite. I drugim ljudima je potrebno mira kao što je potrebno vama i zbog toga uvek krenite od sebe. Slobodne Vodolije, nije da vam se niko ne udvara, ali vam niko nije dovoljno zanimljiv pa svakome pronalazite manu.

RIBE – Ako neko ume da sasluša tuđe probleme,onda ste to vi. Ovog puta će partneru dosta značiti vaša podrška. Moguće je planiranje skorog putovanja sa voljenom osobom. Slobodne Ribe, sviđa vam se jedna osoba ali jako je bitno da ništa ne požurujete da ne bi sve pokvarili.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *