OVAN – Od sredine sledeće sedmice želećete samo jedno a to je da se partner ne ljuti na vas. Zbog Venere koja ulazi u vaše 7.polje promenićete pristup prema voljenoj osobi. Postaćete nežniji i brižniji. Slobodni Ovnovi, moguć je flert sa zauzetom osobom ali hemija koju osećate je dovoljno jaka da zanemarite tu činjenicu.

BIK – Pred vama je jedan period koji vam donosi intezivna osećanja prema partneru. Obnovićete strasti i ponovo ćete se boriti za pažnju voljene osobe.  Ako ste pogrešili, priznajte to jer je sada partner u pravu. Slobodbni Bikovi, na poslu vam se dopada jedna osoba zbog koje počinje sve više da obraćate pažnju na svoj izgled kada idete na posao.

BLIZANCI – Sredinom sedmice kada se Merkur vrati u  znak Vage osetićete promenu a ljubav će vam postati veoma važna. Zasenićete i svojim izgledom zbog čega partner može biti ponosan. Slobodni Blizanci, imate još šansu za ljubav i to baš kada niste očekivali. Moguć je i povratak jedne osobe sa kojom ste u prethodnom periodu bili u kontaktu.

RAK – Nalazite se u jednom stabilnom emotivnom periodu kada će vam partner dozvoliti da mu se približite više nego inače a primetićete da je i on postao  pažljiviji prema vama. Obradujte starijeg člana porodice. Slobodni Rakovi,  voleli biste da se nešto dogodi a možete osećati da uskroo stiže to vreme. Ne odbijajte pozive za druženje.

LAV – Vaše porodice su se isprečile između partnera i vas i to sada može biti problem. Srećom, te Venera u Vagi donosi prvenstvo kompromisu, razgovoru i dogovoru pa možete pregurati ovaj period bezbolno. Slobodni Lavovi, možda ćete morati da promenite taktiku i da osobu koja vam se dopada isprovocirate ljubomorom.

DEVICA – Osećaćete se kao da vam ljubav nije uzvraćena zbog čega postajete distancirani i daleki. U isto vreme želite nešto da promenite ali biće potrebno vreme da to postignete. Slobodne Device, uopšte vam nije pametna ideja da se mirite sa bivšim partnerom jer ćete se vrlo brzo pokajati. Odbijate jednog Jarca.

VAGA – Venera sredinom sedmice ulazi u vaš znak zbog čega ćete posatiti emotivniji nego inače. Potrebna vam je pažnja partnera. Sada je prilika da poradite i na svom izgledu. Slobodne Vage, počinje period kada se mogu desiti preokreti na ljubavnom planu. Zaljubljive ste prirode. Početak nove veze.

ŠKORPIJA – Znate šta hoćete i šta vam smeta i to ćete jasno pokazati partneru. On kad bude osetio da sa vama nema šale, spustiće loptu. Prijatno ćete se provosti u društu zajedničkih prijatelja. Slobodne Škorpije, moguće je novo poznanstvo sa jednom veoma naobičnom osobom s kojom ćete želeti da razgovarate o svemu.

STRELAC – Imaćete malu krizu tokom sledeće sedmice a možete biti nezadovoljni što od partnera ne možete da dobijete adekvatnu podršku ili pomoć. Slobodni Strelčevi, uticajna osoba vam izlazi u susret zbog toga što joj se dopadate.

JARAC – Ukućani osećaju vaše dobro raspoloženje pa će iskoristiti prilikju da vam se obrate za svoja pitanja. Pravite planove za budućnost. Slobodni Jarčevi, Venera je započela tranzit kroz vaše polje inostranstva što govori da lako možete ući u emotivnu vezu sa osobom koja živi negde preko, u drugoj zemlji. Ljubav na fakultetu.

VODOLIJA – Naredne sedmice ćete više biti prepušteni sami sebi jer partner neće imati previše vremena za vas. Postajete ljubomorni. Slobodne Vodolije, ne bi trebalo da očekuju neka veća dešavanja. Može se dogoditi i da odbiju osobu koja im se udvara i prepuste je drugome jer osećaju da se i ona dvoumi. „Ako nije ljubav – neću“ može biti parola ovog znaka narednih 7 dana.

RIBE – Ponovo će vam ljubav biti veoma važna a bez partnera nećete želeti ništa da radite a kamoli da donesete odluku. One Ribe koje su u vezama mogu planirati zajednički život ili ući u brak. Slobodne Ribe, možda je draga osoba zauzeta ali ne treba zbog toga da odustanete od nje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *