OVAN – Imaćete priliku da se upustite u ljubavnu aferu. Partner vas ne primećuje, ali zato jedna nova osoba vas osvaja svojim šarmom. Sada je sve na vama. Slobodni Ovnovi, bolje je i da probate pa pogrešite, nego da ne probate pa da se kajete.

BIK – Radije biste da izbegnete partnera  jer ne možete više da slušate njegovu priču. Neki Bikovi mogu biti ljubomorni i u tajnosti gubiti vreme na proveru partnera jer neće otkriti ništa. Slobodni Bikovi, privlači vas jedna osoba ali zdrav razum vam kaže da ona nikako nije za vas.

BLIZANCI – Možete se razočarati kada budete shvatili da vam je partner nešto prećutao. Zbog toga se možete naljutiti dok vas prijatelji smiruju i savetuju da pređete pre toga. Slobodni Blizanci, može vam se dopasti osoba koja ne bi smela. To može biti i partner vašeg prijatelja.

RAK –U ovom peridu vam se ispunjavaju želje. Partner će se zaštitnički poneti prema vama. Očekuje vas i nesebična podrška partnerove porodice. Slobodni Rakovi, uticajna osoba vas tajno simpatiše. Možda se i odluči na rizik i predloži vam da se vidite.

LAV – Partneru najviše smeta što vi nikad sami ne preuzmete inicijativu jer nije isto kada vam kaže šta očekuje pa vi preuzmete ili kada to uradite sami. Razmsilite o tome. Slobodni Lavovi, osoba iz inostranstva gaji simpatije prema vama.

DEVICA – Fokusirani ste na posao ali ne treba da zaboravljate na partnera. Bilo bi lepo kada bi priuštili vama dvoma odlazak na plivanje, spa centar ili masažu. Slobodne Device, prema osobi sa kojom ste u kontaktu ne osećate ništa specijalno i pored vaše dobre volje.

VAGA – Pred vama je jedan dimaničan period u kojem partner i vi možete biti nezasiti jedno drugoga. Strast u uzlaznoj liniji. Slobodne Vage, osoba koju srećete na poslu se može zaljubiti u vas.

ŠKORPIJA – Nalazite se u zanimljivom ljubavnom periodu u kojem će vaša osećanja biti jako intezivna. Pokušajte da se sa voljenom osobom opustite na jedan način ili još bolje, da provedete vikend negde gde možete biti sami. Slobodne Škorpije, sad vam je sve intezivirano. Očekuje ljubavna dešavanja a neki od vas mogu započeti emotivnu vezu.

STRELAC – Ako planirate putovanje sa partnerom očekujte manje trazvice i nesuglasice. Sve će mu živo smetati kao i vama. Slobodni Strelčevi, javiće vam se jedna osoba kojoj se dopadate. Ona neće ništa direktno predložiti ali zato to možete učiniti vi.

JARAC – Partner vam čini razne ustupke a posebno želi da vam pomogne kada su finansije u pitanju. Pomažete jedno drugome i to je dobro. Slobodni Jarčevi, mlađa osoba se zaljubljuje u vas. Ako vas ne zanima, bilo bi pošteno da joj to stavite do znanja.

VODOLIJA – Nekoliko planeta u vašem 1 polju donosi razna dešavanja. Partner uživa u iskrenom razgovoru sa vama jer vi ni okolišate da kažete istinu. Prolepšali ste se. Slobodne Vodolije, još nije kasno da započnete ljubavnu vezu. Umete da prepoznate iskrena osećanja i zainteresovanost.

RIBE – Ako neko treba da bude na 7 nebu onda ste to vi. Uživate u nečmu novom što je bila partnerova ideja. Iznenađenje  i novi predlozi. Slobodne Ribe, zaljubljive ste prirode i ovog puta vas ne zanima šta će okruženje da priča.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *