OVAN – Ulazite u jednu nedelju u kojoj možete doneti pogrešan zaključak i reagovati prenagljeno. Iz vaše pozicije ste u pravu ali verovatno ne znate sve činjenice a partner nema nameru da vam se pravda. Slobodni Ovnovi, rado biste izbegli jednu osobu i pobegli što dalje od nje.

BIK – Vaša iskrenost može zaboleti partnera te vodite računa o tome šta pričate. Ulazite u period nepoverenja i nesuglasica. Slobodni Bikovi, mlađa osoba upravo smišlja način kako da vam se približi i ponovo osvoji.

BLIZANCI – Nenadano, kolo sreće se zasutavlja na vašem broju. Sa partnerom vas očekuju skladni odnosi a uživaćete u svim vrstama susreta i druženja sa dragim ljudima. Slobodni Blizanci, lako možete obnoviti jedan kontakt i započeti ljubavnu vezu. Jedna priča može dobiti srećan epilog.

RAK – Tri planete u vašem 12 polju donosi vam puno skrivenih aktivnosti a moguće je da ćete partnera morati da „pokrivate“ u njegovim aktivnostima. Slobodni Rakovi, ponovo vam se vraća interesovanje za mlađu osobu ali sve se može završiti na platonskoj ljubavi.

LAV – Sviđa vam se što se partner promenio i što je postao odgovorniji. Trenutno prema njemu više gajite topla prijateljska osećanja. Očekuju vas kontakti sa zajedničkim prijateljima. Slobodni Lavovi, mogu je susret sa bivšim partnerom koji je sada u braku. Biće vam drago zbog tog susreta.

DEVICA – Možete se razočarati u partnera zbog jednog njegovog potupka i biće vam potrebno vreme da pređete preko toga. Morate postaviti granice. Slobodne Device, prijaće vam pažnja osobe sa posla ali gledajte da to ne ugrozi vašu poslovni ugled.

VAGA – Nepopravljivo ste sumnjičavi dok partner nema šta da krije od vas. Ustvari, ako je neko tajnovit, onda ste to vi. Slobodne Vage, da li je vam neko poklonio duboku ljubav, slatku, bolnu, tužnu i lepu, ne očekujući ništa zauzvrat?

ŠKORPIJA – Ovo je sedmica koja donosi nepoverenje i ljubomoru ali često i bezrazložnu. Proverite mogućnost da ste pogrešili u proceni. Ne reagujte prenagljeno. Slobodne Škorpije, mogućnost nove ali tajne ljubavne afere.

STRELAC – Pred vama je jako lepa sedmica. Prijaće vam partnerovo društvo ali i vesti koje dolaze od njega. Moguće je i skorije kraće putovanje. Strelčevi koji su u dužim vezama mogu planirati venčanje. Slobodni Strelčevi, lako možete započeti vezu i to sa osobom koju već poznajete.

JARAC – Trebalo bi da obratite pažnju na partnerove tajne aktivnosti i sprečite flert iza vaših leđa. Zamolite voljenu osobu da vam pomogne oko svakodnevnih obaveza ili da zajedno odete u nabavku. Slobodni Jarčevi, ljubavni kontakti su mogući na radnom mestu.

VODOLIJA – Partner ne vidi šta sve činite za njega a pored svog truda, on je nezadovoljan i sumnjičav. Možda je bolje da prestanete da se trudite. Slobodne Vodolije, neki od vas mogu započeti novu ljubavnu vezu sa osobom koju poznajete duže vremena ili se pomiriti sa starim partnerom.

RIBE – Ono čega se najviše plašite je to da ne napravite pogrešne investicije, da započnete neke projekte vezane za kuću a da time ne napravite dugoročan problem vezan za finansije. Gosti koji će vam prijati. Više će sreće imati muškarci Ribe, nego žene jer se njima smeši ljubavna avantura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *