OVAN – Može vam zasmetati partnerova nehajnost ili bahatost za neke, vama važne, životne stvari. Možete praviti zajedničke planove za inostranstvo koje vam iz korena mogu promeniti život.

Slobodni Ovnovi, vreme je da se sa osobom iz daleka dogovorite za susret. Ljubav je moguća i na fakultetu.

BIK – Neke od vas očekuje velika životna promena a zbog spleta okolnosti situacija je na vašoj strani. Rasprava sa partnerom i udaljavanje.

Slobodni Bikovi, morate doneti neke važne odluke. Ljubav možete doživeti u inostranstvu.

BLIZANCI – Prethodnog perioda ste bili previše okrenuti sebi a na partnera ste mislili najmanje. Sada se to može promeniti. Moguć je zajednički izlazak, ručak, slavlje ili poziv za svečanost. Možete biti ponosni na svog partnera.

Slobodni Blizanci, ne uspevate da ostvarite veću bliskost sa osobom koja vam se dopada.

RAK – Kada je partnerstvo u pitanju očekuju vas srećni preokreti i neverovatna blikost sa partnerom koji se zbog vas narednih dana može žrtvovati. No, narednih dana vas mogu prijatelji zabrinuti pa će vam oni sa svojim problemima odneti čar radovanja.

Slobodni Rakovi, mogućnost novog poznanstva ali pazite, najverovatnije će se raditi o zauzetoj osobi.

LAV – Ovo je za vas srećan period u kojem bi trebalo da se posvetite sebi i voljenim bićima. Želećete da častite drage osobe ili da ih obradujete na neki način. Rešeni ste da poklanjate svoju ljubav a ona će vam zbog toga biti uzvraćena.

Slobodni Lavovi, sve više nedstojate osobi sa posla.

DEVICA – Ukoliko ste u braku pravo je vreme da planirate proširenje porodice. Očekuje vas i jedan jako lep period u kojem ćete se više posvetiti uživanjima. Ne bi bilo loše i da igrate sa partnerom igre na sreću.

Slobodne Device, fantastičan period u kojem se lako možete zaljubiti i započeti novu emotivnu vezu.

VAGA –  Naredna sedmica donosi vam srećne okolnosti koje će vam ići na ruku. Ipak, jedna osoba iz porodice ne deli sa vama isto mišljenje. Ne slušajte tuđe savete.

Slobodne Vage, sjajno je vreme da stupite u komunikaciju sa dragom osobom i predložite da se uskoro nađete negde.

ŠKORPIJA – Ovo nije dobar period za vas jer vas partner može isprovocirati da biste ispali loši. Pred vama je prelomna nedelja u kojoj bi trebalo da pokažete koliko vam je stalo do partnera.

Slobodne Škorpije, interesovanje za mlađu osobu koju poznajete duže vremena ali koja se u poslednje vreme znatno promenila.

STRELAC – Pravite planove vezane za inostranstvo. Samo još da vam se stabilizuje finansijska situacija i vašoj sreći neće biti kraja. Partner je više okrenut prijateljima.

Slobodni Strelčevi, očekujte skorije udvaranje starije osobe koja vam skida zvezde sa neba.

JARAC – U toku sledeće nedelje ćete osetiti iznenadne promene na bolje. Postajete odlučniji i više ćete uživati u svemu što vas okružuje. Računajte i na poboljšanje odnosa sa partnerom.

Slobodni Jarčevi, više ne možete da ignorišete ono što osećate. Zaljubljujete se. Početak veze.

VODOLIJA – Osećate da partner nije u potpunosti iskren prema vama iako slutite pravi razlog takvog ponašanja. Voljenu osobu očekuje uspeh na poslu i bićete ponosni na nju zbog toga.

Slobodne Vodolije, moguće je novo poznanstvo koje može bolje funkcionisati kao prijateljstvo.

RIBE – Jedan događaj proteklih dana je dosta poremetio partnerov i vaš odnos i uneo nemir među vama, ali sada polako dolazi do stabilizacije odnosa. Neki od vas se mogu častiti skorim putovanjem u inostranstvo a voljena osoba će se obradovati.

Slobodne Ribe, uticajna osoba sa posla ima za vas interesantan predlog.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *