OVAN – Najgore je prošlo. Sada će vreme pokazati na čemu ste. Partneru je krivo nešto što je uradio ili rekao ali ne želi prvi da popusti. Slobodni Ovnovi, ovog puta ste rešili da se ne borite za dragu osobu jer je u toj priči puno pukotina za koje više nemate dovoljno lepka da je sastavljate.

BIK – Pokušavate da kontrolišete neke svoje reakcije ali partner vas tako brzo izbaci iz takta da sami sebe ne prepoznajete. Starija osoba iz porodice pokušava da vrati ravnotežu u odnosima. Slobodni Bikovi, očekuje vas udvaranje osobe druge vere koja je dovoljna iskusna i strpljiva da neće odustati ukoliko je odbijete.

BLIZANCI – Toliko ste zaokupljeni svojim interesovanjima da nećete ni primetiti da partnera nema pored vas a kamoli da se možda naljutio. Slobodni Blizanci, velika razlika u godinama neće sputati istinsku ljubav. Udvaranje starije osobe.

RAK – U ovom periodu se mogu dogoditi neverovatne stvari u vašem ljubavnom životu. Napokon ćete se opustiti i prepustiti svojim strastima koje ste večito gušili u sebi. Slobodni Rakovi, niste od kamena. Vi ste jedno divno biće kojem je pod hitno potreban zagrljaj. Možda i nešto više.

LAV – Nalazite se u potpuno drugačijem periodu u kojem se otvaraju nove zajedničke mogućnosti nakon kojih ništa neće biti isto. Naučite da više cenite partnera jer je on jedna posebna vrsta s kojom ne možete upravljati kako vi hoćete jer vam je ravnopravan. Slobodni Lavovi, susret sa osobom koja vam se nekad udvarala.

DEVICA – Vama je oduvek bio problem da pokažete svoja osećanja i možda jedini način kada to vidno radite je kada ste ljubomorni i posesivni. Draga osoba vas namerno provocira. Slobodne Device, može doći do obnove jedne stare veze ako se malo potrudite.

VAGA – Najviše ste fokusirani na porodične planove. Imate ideju kako da realizujete svoje zamisli ali ćete ipak neke važne odluke morati da donesete sami. Ljubomora. Slobodne Vage, bivši partner želi da vas isprovocira i time skrene pažnju na sebe. Sami odlučujete da li to može da vas dotiče.

ŠKORPIJA – Rekli ste šta imate i sada možete biti mirni i čekati reakciju partnera. Prolepšali ste se i to voljena osoba primećuje. Slobodne Škorpije, pripremite se na salvu pogrdnih reči na vaš račun jer jedna osoba želi da vas izbaci iz takta pa joj je to najbolje što u ovom trenutku može.

STRELAC – Partner i vi ste željni promena i dešavanja pa je najbolje da nečim osvežite svoju svakodnevnicu. Druženje sa prijateljima vas čini srećnim. Slobodni Strelčevi, starija osoba zna da vam se ne dopada fizički pa će pristupiti drugoj oprobanoj metodi udvranja.

JARAC – Venera u vašem znaku govori da vam je ovih dana ljubav itekako važna ali pošto ne umete da budete spontani u svemu tome, možete i nagrditi vaše romantčno veče sa preterviranjem. Slobodni Jarčevi, pred vama je divan period koji vam donosi sudbinsku ljubav sa starijom osobom.

VODOLIJA – Još par dana traje izazovni period za vaš emotivni život koji vam donosi nerazumevanje i udaljavanje od partnera. Iskoristite ovaj period da se posvetite sebi i svom izgledu. Slobodne Vodolije, ostvarujete nove kontakte i poznanstva ali ne očekuje vas ništa značajno.

RIBE – Prija vam mir i samoća koju trenutno imate, pa čak i to što partner ne provodi puno vremena sa vama. Ustvari, jedva čekate da mu vidite leđa. Slobodne Ribe, pazite da vas jedna starija osoba ne prevari i prevede vas „žedne preko vode“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *