OVAN – Imaćete sve lošije odnose sa starijim članom porodice sa kojim nikako ne uspevate da izađete na kraj i zbog toga cela vaša porodica trpi. Partner vam je privržen. Stižu vam gosti. Slobodni Ovnovi ovo definitivno nije vreme za nove ljubavne početke a jedna osoba vas sa svojim ponašanjem može izbaciti iz takta. Prekinute sve mučne odnose.

BIK –  Što se vas tiče biće vam najprijatnije u svojoj kući ali partner vam može kvariti užitke sa nekim svojim planovima i obavezama koje vam nameće. Slobodni Bikovi, prija vam društvo jedne osobe sa kojom zadnjih dana pričate o poslu.

BLIZANCI – Nećete uspeti da se opusitite ako partneru stalno budete tražili mane a posebno gledajte da to izbegnete ako krenete negde zajedno na odmor. Ne dozvolite da ga pamtite po lošem. Slobodni Blizanci, pred vama jer period koji vam donosi susrete i nova poznanstva a neki od vas mogu započeti novu emotivnu vezu.

RAK – Partner ima problem da pokaže svoje emocije a ovih dana može biti naročito grub, drčan i ljut zbog svake sitnice zbog čega svakog časa možete briznuti u plač. Preosetljivi ste. Slobodni Rakovi,  jedna osoba se ozbiljno zainteresovala za vas. Prolepšali ste se.

LAV – Imate sa partnerom specifičan odnos ali u narednom periodu će vam najpre biti potrebna mentalna podrška i ohrabrenje voljene osobe. Tajni flert. Slobodni Lavovi, kontakt sa jednom osobom iz tajnosti može prijati vašeg egu. Afera.

DEVICA – Željni ste ljubavi i provoda ali to na jedan sramežljiv način pokazujete. Morate biti direktniji i prema partneru i postaviti jasne granice preko kojih neće prelaziti. Slobodne Device, očekuju vas kontakti sa suprotnim polom i izlasci. Napokon ste se pokrenuli i živnuli. Kontakti sa osobom iz Hrvatske ili Švajcarske.

VAGA – Neke Vage u narednom periodu mogu rešiti svoje stambeno pitanje i sa uspehom realizovati planove vezane za domaćinstvo. Emotivni ste i ne plašite se da pokažete svoja osećanja. Slobodne Vage, popularni ste u svakom društvu ali ako ne možete imati onog koga želite nećete hteti nikog drugog.

ŠKORPIJA – Nalazite se u lošem periodu kada svojim postupcima možete uvrediti voljenu osobu. Što je najgore, svaki vaš revolt i zamerka može još više produbiti problem. Slobodne Škorpije, osoba iz daleka vas je poželela. Ljubav srećete u inostranstvu.

STRELAC – Sviđa vam se partnerovo ponašanje jer je poslednjih dana postao veoma preduzimljiv i prodoran u rešavanju nekih pitanja. Voleli biste kada biste mogli da se više oslonite na njega. Napravite ustupak ili poklonite nešto voljenoj osobi. Slobodni Strelčevi, lako možete biti ljubomorni zbog čega se jedan odnos može prekinuti.

JARAC – Lako se možete naći u neprilici zbog toga što ne umete da prećutite neke stvari. Venera u vašem 7. polju govori da vam je partner popustljiv i tolerantan ali i da je potrebno da voljenoj osobi pokažete koliko vam je do nje stalo. Slobodni Jarčevi, ovog puta ste rešili da odustanete od moguće ljubavne afere. Ne treba vam „nova glavobolja.“

VODOLIJA – Imaćete sjajnu komunikaciju sa partnerom a zajedno možete pomerati granice. Moguće je planiranje zajedničkog posla i pomoć u svakodnevnim obavezama. Slobodne Vodolije, novo poznanstvo je moguće ostvariti na radnom mestu ili preko posla kojeg se bavite.

RIBE – Venera u vašem 5. polju govori da ne krijete svoja osećanja i da bi voleli da ceo svet zna šta osećate. Partnera očekuje poslovni uspeh i možete biti ponosni na njega. Slobodne Ribe, zaljujbljive ste prirode. Jedan Rak je totalno poludeo za vama. Početak veze.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *