OVAN – Naredne sedmice bićete pravi borac za ljubav. Potrudite se da pokažete svoja osećanja. Na sve to vas očekuje i prolazni flert sa mlađom osobom koja će se zainteresovati za vas. Slobodni Ovnovi, vodićete paralelne razgovore sa više osoba u isto vreme, ali na kraju ćete shvatiti da niko nije u potpunosti iskren ali i spreman na ozbiljnu vezu.

BIK – Trenuntno se najviše brinete šta bi partner mogao da vam kaže na veće troškove koje pravite pa će vam biti najlakše da ne pričate previše o njima. Slobodbni Bikovi, vodite računa kod koga se raspitujete o dotičnoj osobi jer informaciju upravo možete potražiti tamo gde ne treba.

BLIZANCI – Osećate se jako dobro i zadovoljni ste što ste ponovo centar partnerovog života ali bi sada voleli da imate više vremena i prostora samo za vas, a to je sada nemoguće. Slobodni Blizanci, nekoliko osoba se interesuje o vama, ali ne donosite odluke na prečac jer možete napraviti grešku.

RAK – Ovo nije vaš period jer sumnjate u partnerovu iskrenost i to pravi sve veći razdor među vama. I vi sami ulazite u iskušenje dopisujući se u tajnosti sa par osoba. Slobodni Rakovi, ne verujte previše slatkim rečima i lažnim obećanjima.

LAV – Naredna sedmica neće promeniti ništa posebno osim što ćete vi postati pričljiviji i otvoreniji prema prijateljima, a kad dođete kući, pričaćete sa partnerom o onome što ste čuli i doživeli. Slobodni Lavovi, preko prijatelja vas očekuje par zanimljivih okupljanja a u među tim ljudima možete upoznati i osobu koja vam se može dopasti, mada su velike šanse da sve ostane na platonskom nivou.

DEVICA – Nalazite se u periodu koji vam donosi radost i ushićenja jer je ovo period kada vam se želje mogu ispuniti. Odlično slaganje sa partnerom. Slobodne Device, izbegavajte ljubavne afere na poslu jer ako se sazna za njih, neće vam prijati.

VAGA – Vraća vam se dobro raspoloženje a biće vam još lepše ukoliko sa partnerom počnete da planirate putovanja kojim ćete osvežiti svakodnevnicu. Slobodne Vage, može vam se dopasti osoba koja ne živi blizu vas i koja ima potpuno drugačije poglede na život.

ŠKORPIJA – Obratite pažnju na partnerovu ljubomoru, pa čak i ako vam je ne pokazuje. Sa partnerom možete imati nesuglasica i oko vaspitavanja dece. Slobodne Škorpije, interesantnu osobu ćete sresti na najneočekivanijem mestu alia ko ne budete odreagovali odmah, izgubićete svaki kontakt.

STRELAC – Biće vam narednih dana zanimljivo jer preko partnera vas očekuje mnoštvo dešavanja a moguće da ćete biti pozvani i na jedno slavlje. Sreća. Slobodni Strelčevi, privćuće vas mlađa osoba koja nije slobodna i kojoj ne biste trebalo da previše verujete na reč da ima problema u braku.

JARAC – Bićete pristupačniji nego inače i popustljiviji prema partneru ali još uvek ne možete da zaboravite problem koji je među vama. Slobodni Jarčevi, flet na poslu treba da doživite upravo tako – kao flert. Nemojte gajiti iluzije.

VODOLIJA – Nekoliko planata u vašem 5 polju donosi vam ljubavni zanos. Želećete da pokažete svoju ljubav ali se plašite da to uradite na pogrešan način. Priuštite sebi odmor i uživanje. Slobodne Vodolije, nekoliko planeta u polju ljubavi donosi vam kontakte sa suprotnim polom.

RIBE – Nemojte da obećavate ukućanima ono što ne možete da ispunite da vam ne bi to zamerili. Partner se trudi da održi dobre odnose u porodici ali vama to ne znači previše i sve rušite svojim ponašanjem. Slobodne Ribe, dve osobe se interesuju za vas ali ni jedna vam se ne dopada ili smatrate da imaju burnu prošlost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *