OVAN – Može vas nervirati to što partner previše očekuje ili ima prevelike prohteve. Da samo radite za njega ili po njegovom ne bi stigli ništa drugo. Partner je preveliki optimista a vi pesimista. Slobodni Ovnovi, osoba sa kojom kontaktirate poslovno ima neke druge planove u glavi.

BIK – Imate potpuno nerealna očekivanja i zbog toga se možete razočarati a da vam niko nije kriv. Moguć je tajni flert sa osobom iz inostranstva koji se neće realizovati. Slobodni Bikovi, ljubav vam je za sada nedostižna.

BLIZANCI – Partner će imati ovih dana jednu tajnu ponudu koju će odbiti zbog vas. Vi to nećete nikad saznati a trebalo bi jer bi znali koliko je voljenoj osobi stalo do vas i vaše zajednice. Slobodni Blizanci, jedna osoba se zaljubila u vas toliko da vam postaje neprijatno da ćete početi da je izbegavate.

RAK – Nećete verovati u prazne reči i pusta obećanja već u dela koja očekujete od partnera. A ukoliko ne dokaže narednih dana svoja osećanja postaćete razdražljivi. Slobdoni Rakovi, prijatelj ili kolega sa posla vas simpatiše.

LAV – Odjednom ste postali sumnjičavi i nepoverljivi, ne toliko u smislu da vas partner vara sa nekim drugim nego da je između vas nestalo poverenja i da smatrate da partner nešto krije od vas. Ako se to stvarno dešava, razmislite o svom stavu jer možda on ne želi da vam nešto kaže zbog vaše rekacije. Slobodni Lavovi, na pomolu je tajna avantura sa mlađom osobom.

DEVICA – Partneru ništa ne može da promakne. Čak i najmanji nagoveštaj i promena u vašem ponašanju i on može nepogrešivo da kaže šta mislite i kako se osećate. Retko ko ima takvu duhovnu povezanost. Slobodne Device, uticajna osoba ne zna šta osećatei to bi da proveri na jedan čudan način.

VAGA – Vreme je da sa partnerom dogovorite oko nekih stambenih pitanja. Sada je pravo vreme za neka veća ulaganja i investicije u stambeni prostor. Slobodne Vage, prijatelj iz inostranstva vas može upoznati sa nekim ko bi mogao da vam se dopadne.

ŠKORPIJA – Najviše bi voleli kada bi partner manje zanovetao, ali ne, on prosto ne može da drži jezik za zubima zbog čega vas konstantno nervira. A može vam smetati i to što on vodi računa o novcu kad ode u trgovinu. Slobodne Škorpije, osoba sa posla vas zove i nakon radnog vremena i neprestano smišlja nešto novo zbog čega bi pričala sa vama. Šta li to znači?

STRELAC – Sjajno je vreme da sa partnerom napravite plan o sledećem putovanju. Pustite mašti na volju jer će to oboma prijati. Čuvate leđa jedno drugome. Slobodni Strelčevi, starija osoba je uporna da vas osvoji i neće odustati tako lako.

JARAC – Tražite jednu vrstu odgovornosti prema ukućanima a od partnera zahtevate najviše. Želite da zavedete red u kući i ovo je krajnje vreme da to učinite ali ne smete nikome popuštati, pa ni sebi. Slobodni Jarčevi, prija vam pažnja mlađe osobe ali smatrate da uopšte niste jedno za drugo. Vas dvoje ste dva različita sveta. Lako se naljutite.

VODOLIJA –  Nije svake nedelje za Vodoliju isti horoskop.  Ove sedmice, očekuje  ih snažan duhovni kontakt i povezanost koju samo Vodolije i njihov partner mogu razumeti. Svaka slučajnost je znak koji treba da pratite jer slučajnosti ne postoje. Slobodne Vodolije, jedna osoba neće odustati tek tako i probaće ponovo da vam se približi ili nešto predloži. Dobitak ili poklon kao vid udvaranja.

RIBE – Pred vama je zanimljiv emotivni period koji donosi jedno duhovno iskustvo i jedinstvo sa partnerom koji će vas podržati u svemu. Prijao bi vam izlazak na neko mesto gde je uživo muzika. Slobodne Ribe, nećete želeti da se tamičite posebno ako budete primetili da se voljenoj osobi dopada i vaša prijateljica, prijatelj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *