OVAN – Nemojte sputavati svoje želje zbog drugih ljudi, nepriličnog vremena ili situacije. Uzmite sve istog trenutka jer drugu priliku možda nećete imati. Žudite za spontanošću. Neki Ovnovi koji su u dugim vezama mogu ozvaničiti svoju vezu ili se veriti. Slobodni Ovnovi, zainteresovani ste za jednu osobu ali morate to i pokazati.

BIK – Ulaskom Venere u polje partnerstva osetićete veliku ljubav i privlačnost prema partneru a sve nesuglasice će ostati iza vas. Ljubav će vas pogoditi kao grom iz vedra neba. Slobodni Bikovi, neki od vas mogu sresti osobu koja će im po svemu odgovarati. Nemojte propuštati priliku koja vam se nudi jer ako sada ne započnete ljubavni odnos, onda je sledeća prilika tek za par meseci.

BLIZANCI – Činom ljubavi ćete smatrati to što partner ide iza vas i obavlja nešto što je bilo vaša obaveza. Gledajte da ne budete sebični i da ne mislite samo na sebe. Flert na poslu. Slobodni Blizanci, ima jedna osoba sa posla koja vam je privukla pažnju a po sredi može biti zanimljiva ljubavna priča. Pozovite dragu osobu na kafu.

RAK – Nekoliko planeta u polju ljubavi donosi vam zanesenost i sentimentalnost. Sve će vas inspiristati i podsećati na ljubav. Možete realizovati kraće putovanje sa partnerom ili zajednički vikend po vašoj želji. Slobodni Rakovi, aktivirano vam je polje ljubavi. Očekuju vas udvaranja, izlasci, ljubavne ponude a neki Rakovi mogu imati priliku da uđu u ljubavnu vezu.

LAV – Biće vam jako važno da imate harmonične odnose sa ukućanima a iz jednog razloga zadnjih dana se jako radujete kada idete kući. Tu pronalazite svoj mir. Slobodni Lavovi, postoji jedna osoba koja je bukvalno svuda gde ste i vi. U početku vam je to smetalo a sada shvatate, da ne možete bez tebe osobe i da ste tužni kada ona nije u blizini.

DEVICA – Ovo je za vas stabilan period i vi ste jako dobro svesni koliko značite partneru i koliko je vaš odnos stabilan i jak. Jedino vas brine situacija na njegovom poslu koja deluje na njegovo samopouzdanje i raspoloženje. Slobodne Device, dobrostojeća osoba vas je zapazila i sada želi da vas osvoji sa malim znacima pažnje.

VAGA – Za sve Vage je ovo jako lep period koji donosi ljubav, naklonost i poštovanje. Ponekad imate utisak da ste sa partnerom duhovno i telepatski povezani. Slobodne Vage, ulazite u period strasti i požude. Ako se osetite ugroženim, ići ćete na sve ili ništa.

ŠKORPIJA – Sredinom sedmice Venera, planeta ljubavi ulazi u vaš znak i donosi vam period strasti i ljubavi. Partner može pokazati ljubomoru a to će vam imponovati. Slobodne Škorpije, vreme je za ljubav i nova poznanstva. Velike su šanse da započnete novu vezu i zaljubite se.

STRELAC – Malo vam fali da puknete na partnera i on na vas. Oboje ste napeti i nervozni a dodatno vas opterećuje i situacija u kući. Pozovite prijatelje i više se družite sa njima. Slobodni Strelčevi, jedna osoba se raspituje o vama preko zajedničkih prijatelja.

JARAC – Još uvek ste u povoljnom periodu za ljubav a gledajte da sa partnerom negde otputujete ili odete u zajedničku posetu rođacima jer će vas to još više zbližiti. Slobodni Jarčevi, osoba iz inostranstva gaji izvesna osećanja prema vama ali ukoliko bude shvatila da vas gubi, onda će promeniti igru koju igra.

VODOLIJA – Malo delujete hladno i distancirano ali daleko ste od toga. Možda je vaš najveći problem što ne znate kako da svoje želje sprovedete u delo, pa ste stali kao ukopani. Slobodne Vodolije, ljubav možete sresti u inostranstvu ili putu u stranu zemlju.

RIBE – Narednih dana bićete ljubomorni i posesivni jer vam se čini da vam partner ne poklanja dovoljno pažnje. Do sada ste bili previše tolerantni a sada menjate u potpunosti pristup. Slobodne Ribe, nema od čekanja ništa jer je osoba koja vam se dopada povučena i stidljiva. Ako ne želite da izgubite dragu osobu, nešto preduzmite.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *