OVAN – Partner će želeti previše slobode za sebe a neke odluke može donositi mimo vas zbog čega možete biti veoma ljuti i povređeni. Slobodni Ovnovi, ukoliko budete želeli da kontaktirate jednu osobu iz vaše prošlosti shvatićete da ste pogrešili jer ona više nema ista osećanja prema vama kao nekada. Sada vam ta osoba može pružiti prijateljstvo.

BIK – Ponovo se aktiviralo ono što vam smeta u vašem braku a čini se, da partner iznova pravi iste greške. Bićete nervozni i preuranjeno ćete reagovati. Slobodni Bikovi, nova poznanstva su moguća ali ne i ništa više od toga. To bi trebalo jasno da stavite do znanja na samom početku.

BLIZANCI – U kriznim momentima vaš partner se postavlja kao glava porodice, kao neko ko je svestan situacije i može da je promeni. Prepustite partneru da odlučuje. Slobodni Blizanci, možete ostavariti novo poznanstvo preko posla. Privačite jednu veoma inteligentnu i neobičnu osobu .

RAK – Partner je u dobrom raspoloženju a narednih dana on može ostvariti jednu vrstu napretka kroz posao. Prijatelji se mogu buniti što nemate vremena za njih. Slobodni Rakovi, osoba s kojom ste u nekoj vrsti kontakta  vas može razočarati. Ali gledajte to sa vedrije strane jer ćete time napraviti u svom životu mesta za nove mogućnosti.

LAV – Venera u vašem 7 polju vam donosi preokrete u braku kojima se niste nadali. Samo odjednom će vam se „upaliti lampica“ i sve će vam biti jasno. Slobodni Lavovi, ne želite da ikome kvarite vezu ili brak i zato ćete se pre povući u osamu.

DEVICA – Ponekad želite da sakrijete nešto od partnera jer smatrate da će on time manje brinuti . Ipak, pazite da vas ne ofiraju kolege sa posla. Slobodne Device, na poslu možete upoznati nekog novog, ali znajte,ako ne budete odmah odreagovali i prišli, nećete uspeti da se zbližite sa tom osobom ili da o njoj saznate nešto više.


VAGA – Željni ste novih uzbuđenja i zbog toga ćete više rizikovati i sebi dozvoliti luksuz da nešto promenite u svom ljubavnom životu. Neke Vage koje su u braku  bi sada rado odložile planove o potomstvu. Slobodne Vage, ovo je vaše srećno vreme. Nove mogućnosti su pred vama, ali prvo treba da završite stare odnose.

ŠKORPIJA – Ako se budete upuštali u raspravu sa partnerom vodite računa da u svađu ne uključujete partnerovu familiju ili da ih spominjete u bilo kakvom kontekstu da ne bi pogorošali ionako napetu situaciju u kući. Slobodne Škorpije, od kad vi čekate da vas neko upozna sa nekom tamo osobom? To ne liči na vas.

STRELAC – Dobrog ste raspoloženje i napokon razmišljate o pravim stvarima i planovima za budućnost. Sada možete kupiti i nešto što je vašoj porodici odavno bilo potrebno. Slobodni Strelčevi, mlađa osoba iz daleka se nada da će vas privući ali za sada se ne dešava ništa neobično osim lepog druženja.

JARAC – Vreme je da uvedete neke novine u svoj život. Prijaće vam društvo prijatelja koji će neprestano predlagati nove susrete i dešavanja na koja možete otići zajedno. Slobodni Jarčevi,  nemojte mešati prijateljstvo sa ljubavlju. Iznenadićete se prilaskom jedne osobe.

VODOLIJA – Venera u vašem znaku vam donosi neočekivane dođađaje i pozitivne obrte za koje možete biti nespremni. Iznenađenje preko partnera. Slobodne Vodolije, moguće je novo poznanstvo ili će vam jedna osoba, od koje to apsolutno niste očekivali, izjaviti ljubav.

RIBE – Venera u vašem 12 polju donosi vam ljutnju i preispitivanje svojih emocija. Ako se posvađate sa partnerom, namerno možete isprovocirati novo poznanstvo sa nekim drugim, čisto da vidite da vi to možete. Slobodne Ribe, privućiće vas osoba koja živi preko okeana ili stvarno daleko odavde.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *