OVAN – Partner nije zadovoljan svojim izgledom zbog čega može razmišljati o drastičnijim merama. Vi ste zauzeli stav kao da vas nije briga za to a to nije dobro. Slobodni Ovnovi, nije vreme za započinjanje ljubavne veze. Dvoumite se jer dobijate lošu procenu preko vaših prijatelja.

BIK – Ulaskom Venere u znak Škorpije promeniće se i vaš pristup prema partneru zbog čega možete znatnije poraditi na emotivnom odnosu. Strast je veoma važna. Slobodni Bikovi, moraćete biti toliko ljubazni da na fin način odbijete jednu osobu koja vam se udvara a da ne pokvarite odnos.

BLIZANCI – Partner će biti pun života i dobrog raspoloženja pa će mnogi zanimljivi predlozi doći preko njega. Sumnjičavi ste i nepoverljivi. Slobodni Blizanci, za vas bi bilo najbolje da se ne upuštate u emotivni odnos u poslovnom okruženju.

RAK – Ponekad se razočarate jer dajete puno ljubavi a skoro ništa ne dobijate zauzvrat ali uskoro ćete se vi osvestiti i postati drugačiji pa će i partner odreagovati. Slobodni Rakovi, nije pametno obnavljanje stare veze a računajte  i na to da ćete vrlo brzo shvatiti da ste doneli pravu odluku.

LAV – Rešili ste da sa partnerom napravite dogovor kojeg ćete se oboje pridržavati. Ispunite obećanje koje ste davno dali. Nigde ne uživate. Sad bi da se družite i izlazite kad to nije moguće. Slobodni Lavovi, počinje vaše interesovanje prema jednoj osobi koja vam deluje kao primamljiv zalogaj.

DEVICA – Partner i vi ćete biti mentalno povezani. Osetićete to na više načina. To vam je poput onog trenutka kada uzimate mobilni da pozovete voljenu osobu a telefon vam zazvoni jer ona zove vas. Slobodne Device, može doći do prekida komunikacije ili čak i blokiranja na društvenim mrežama. Ali sve to može biti uvod u neko skorije poznanstvo.

VAGA – Vage ne umeju da na pravi način iskažu svoja osećanja ili smatraju da to sada nije potrebno. Uzdržanost u umotivnom odnosu mogu biti i posledica njihove nezainteresovanosti. Slobodne Vage, pošto vam prilaze osobe koje vam se ne sviđaju, shvatićete da se morate boriti za onu koja se dopada vama.

ŠKORPIJA – Vaša ljubavna situacija će se uskoro promeniti i to kada planeta ljubavi uđe u vaš znak. Očekujte niz olakšica ali i veću bliskost sa partnerom pogotovu u spavaćoj sobi. Slobodne Škorpije, lako se možete zaljubiti. Počinje vaš srećan period.

STRELAC – Previše ste okrenuti sebi tako da ne primećujete partnera ili stalno zaboravlajte na obećanja koja ste mu dali. Pazite da vam se takvo ponašanje na „olupa o glavu“. Slobodni Strelčevi, pretrpeli ste jedno manje razočaranje ali to vas neće pokolebati. Željni ste života i znate da zaslužujete najbolje. Samo što ćete se na nagradu pričakati.

JARAC – Niste mogli da ostanete gluvi na želje i molbe voljene osobe jer ne bi bilo fer prema njoj. Nije teško biti fin i ispuniti dato obećanje. Slobodni Jarčevi, može vam se udvarati osoba koju ćete morati da odbijete ali ona će to shvatiti kao igru jer neće odustati tako lako. Videćete, uskoro će promeniti taktitku.

VODOLIJA – Vašeg partnera očekuje uspeh i zbog toga možete biti ponosni ali u isto vreme ćete biti svesni da on zbog toga neće imati previše vremena za vas. Budite strpljivi. Slobodne Vodolije, ulaskom Venere u vaše 9 polje povećava se mogućnost da sretnete ili upoznate osobu iz inostranstva.

RIBE – Partner i vi imate tajnu koja vas sve više zbližava a i on je „spustio loptu“ jer na neki način zavisi od vas. Naučite da se relaksirate. Napeti ste. Slobodne Ribe, imaćete jednu bezobzranu ponudu u kojoj će vam osoba jasno staviti do znanja da vam može pomoći ali da očekuje nešto zauzvrat.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *