OVAN – Narednih dana bićete veoma nervozni a svaki vaš postupak će biti prenagljen i preuveličan. Sve to će loše uticati i na partnera pa ćete krenuti da se svađate zbog najmanje sitnice. Slobodni Ovnovi, ovo je period koji će vam iskristalisati nedefinisane odnose. Sve ono što je loše treba da ostavite iza sebe.

BIK – Venera u vašem 5. polju govori da će vam ljubav ovih dana biti veoma važna ali sve to može imati jednu negativnu konotaciju jer vas postupak voljene osobe može zaboleti i uneti razdor u vaš odnos. Slobodni Bikovi, ovo nije period predomišljanja jer ako ne budete odreagovali na “prvu”, neko drugi može preoteti osobu koja vam se dopada.

BLIZANCI – Vodite računa da ne pričate previše o ljubavnim problemima svojim prijateljima jer oni kad – tad to mogu zloupotrebiti. Slobodni Blizanci, neće se dogoditi ništa spektakularno jer kada niste dovoljno mentalno motivisani onda nemate ni želju da ostvarite bliskiji kontakt.

RAK – Partner će na neki način biti sprečen da provodi više vremena sa vama i porodicom a on može predložiti i da krenete negde bez njega kako bi vi bili zadovoljni. Slobodni Rakovi, ne birate partnera svom okruženju i roditeljima već sebi. Sputavate se.

LAV – Pod naletom ste dobre energije i puno društvenih događaja je ispred vas ali nećete na svako ići sa partnerom. Ruku na srce, potrebno vam je malo slobode i prijaće vam da vam niko ne diše za vratom. Slobodni Lavovi, neka će se poznanstva slamati a neka nova iznenada počinjati. Pred vama je turbulentan period koji će na kraju razultirati novom vezom.

DEVICA – Ulazite u period nepoverenja i tajnog flerta. Jedna osoba vas može zainteresovati svojom pojavom a vrlo brzo i razočarati. No, to je samo početak priče koja vas očekuje dok je partner negde po strani. Slobodne Device, očekuje vas ljubavni neuspeh.

VAGA – Sredinom sedmice osetićete jednu napetu atmosferu gde se neće znati ko je nervozniji – partner ili vi. Oboma je potrebna promena i nešto novo čime možete osvežiti odnos. Slobodne Vage, pre će doći doći do prekida nekih postojećih kontakata nego do zbližavanja.

ŠKORPIJA – Ono što vas najviše može iritirati je to što partner više ni u šta ne veruje i što stvari predstavlja i gorim nego što jeste. Voleli bi ste da pored sebe opet imate onu osobu koja vam je sneno spavala na ramenu, ne razmišljajući previše ni o čemu. Slobodne Škorpije, morate postaviti ultimatum jer samo tako ćete znati na čemu ste.

STRELAC – Partner neće biti zainteresovan ni za šta i to vas može nervirati pogotovu ako bude tražio da mu se prilagođavate po svaku cenu. Ne pokušavajte ove sedmice da išta promenite jer ćete samo još više pogoršati situaciju. Slobodni Strelčevi, jedna osoba će pokušati da vas napravi ljubomornim da bi vi pokazali svoja osećanja.

JARAC – Šta god partner uradi i kaže neće biti dovoljno da vas razuveri a i deluje vam da je sve to neubedljivo zbog čega postajete još ljući. Slobodni Jarčevi, ovaj period vam donosi želju da nešto promenite ali problem je što je osoba koja vam se jedino dopada – zauzeta.

VODOLIJA – Prethode vam događaji koji će partnera i vas na kratko razdvojiti ali ne i udaljiti. Sve dok imate iste planove za budućnost i iste želje, ne može vam niko ništa. Slobodne Vodolije, nije da se neke ljubavne prilike ne stvaraju nego ih vi izbegavate i uspešno eskivirate.

RIBE – Teško ćete izaći na kraj sa partnerom a ukoliko se sumnjičavost uvukla u vaš odnos, onda je pred vama jedna teška sedmica puna izazova i rasprava. Slobodne Ribe, jedna osoba vas može neprijatno iznenaditi na radnom mestu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *