OVAN – Osetićete jednu čudnu energiju i elektricitet koji vlada između partnera i vas. Ima nešto što u isto vreme i odbija i privlači ali na kraju će pobediti ljubav. Slobodni Ovnovi, pred vama je sedmica u kojoj može doći do susreta, tj. sastanka sa dragom osobom a samim tim i početka veze jer će sve biti onako kako ste sanjali.

BIK – Prijaće vam partnerova pažnja a njegova želja vam vraća samopozdanje. Ipak, trebalo bi da poradite na svojoj seksulanosti jer možete biti nesigurni i isfrustrirani što šteti vašem odnosu. Slobodni Bikovi, ako vam se neko u tajnosti sviđa, može doći do susreta.

BLIZANCI – Ove sedmice ćete biti posebno nežni i osetljivi. Žudite zaljubavlju, da volite i budete voljeni. Obradujte partnera sa poklonom. Slobodni Blizanci, može vam se dopasti da samo provodite vreme blizu jedne osobe iako ste svesni da na kraju, možda neće ništa biti između vas. Uživate u flertu.

RAK – Ovaj period vama neće promeniti puno toga ali ćete primetiti da ste malo nervozniji i napetiji nego inače.  Slobodni Rakovi, ako ste spremni na vezu bez obaveza ili na susretkoji se možda neće ponoviti, onda samo napred.

LAV – Postaćete preuduzimljiviji pa ćete tom svojom vatrom zagrejati i partnera koji se čini dosta uzdržanim i distanciranim, ali to je samo varka. Slobodni Lavovi, pred vama je period u kojem ćete privlačiti suprotan pol ali i vi ćete biti direktniji u nastupu, pa ćete imati i više sreće.

DEVICA – Narednih dana u vama se može probuditi takva ljubomora da nećete prepoznati sebe. Možete dramiti, plakati i biti spremni za osvetu. Slobodne Device, ponekad ne pitate šta košta a kad vas neko jako privlači, spremni ste na svaki rizik. Može vas privući osoba druge vere.

VAGA – Naćićete se u jednom čudnom periodu rata i mira sa voljenom osobom. I bez obzira na česta neslaganja i razmirice, jedno je sigurno a to je da se ludo volite. Slobodne Vage, obratite pažnju jer sada možete sresti osobu po meri, pa čak i vrlo brzo započeti zajednički život.

ŠKORPIJA – Partner vam može ugađati samo da vi bili mirni i da se ne bi ljutili ali nema tu nekog žara sve dok ne ispravite sve ono što voljenoj osobi smeta. Slobodne Škorpije, ne tražite ništa ozbiljno. Sve što vam je potrebno je da imate društvo u večernjim časovima i ponekad vikendom.

STRELAC – Bićete preduzimljivi i vatreni a sve to nekako pozitivno može delovati na vašeg partnera koji će se postaviti superiornije nego do sada. Privčanost. Obnova strasti. Slobodni Strelčevi, Venera na vrhu vašeg 5 polja donosi vam udvaranja a ovog puta i vi ćete biti zagrejani.

JARAC – Ponekad možete biti pravi namćor, nepristupačni svima ali i partneru koji ovih dana teško izlazi na kraj sa vama. Ako niste u vezi, Venera u vašem 3 polju govori da se mlađa iz drugog grada interesuje o vama i možda vas poziva u goste ili na kraće putovanje.

VODOLIJA – Ne dozvoljavate sebi takav luksuz da se radujete. Veoma ste skeptični jer ste se više puta nadali i na kraju razočarali. Upravo to kvari vašu sreću i ne dozvoljava vam da se opustite. Mars na vrhu 5 polja donosi ljubavne poteškoće. Slobodne Vodolije, može vam se udvarati navalentna osoba ali upravo vas to može privući k njoj.

RIBE – Probudili ste u partneru uspavana osećanja i razbuktali strasti. Zbog toga je pred vama period koji može doneti skladan emotivni period. Slobodne Ribe, uživajte još malo u pažnji koju dobijate od nekoliko osoba, ali uskoro ćete morati da se odlučite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *