OVAN – Ukoliko vam partner bude predložio da zajedno započnete jedan posao, trebalo bi da dobro razmislite o tome. Čak i da se trenunto protivite, pustite da ta ideja malo odleži pre nego što kažete konačan odgovor. Slobodni Ovnovi, smatrate da niste dorasli jednoj osobi koja se pojavila u vašem životu. Nemate dovoljno samopouzdanja.

BIK – Počeli da skrivate svoja osećanja ili ih pokazujete na pogrešan način što budi partnerovu sumnju. Ako ste zasnovali porodicu vreme je da zajednički donesete važne odluke vezane za vaspitanje i radne navike. Slobodni Bikovi, ljubavnu avanturu možete očekivati na radnom mestu.

BLIZANCI – Očekuje vas vikend u kojem ćete biti zaboravljeni od svih. Iskoristite to vreme da se naspavate. Sreća preko najmlađih ukućana. Slobodni Blizanci, Venera u vašem 5. polju nagoveštava ljubavna dešavanja, kontakte, susrete, nova poznanstva i početke nove ljubavne veze.

RAK – Pred vama je jako prijatan period koji vam donosi druženja, proslave i rođendane. Moći ćete da se opustite i uživate. Slobodni Rakovi, zapašćete za oko uticajnoj osobi koja će vas pažljivo posmatrati i analizirati narednih dana. Skladni odnosi sa Lavom i Vagom.

LAV – Najviše ćete se brinuti oko toga da vaši ukućani budu zadovoljni i da im ne fali ni „dlaka s glave“. Gledaćete da im udovoljite čašćavajući ih i ugađajući im u svakom pogledu. Slobodni Lavovi, uglavnom birate fatalne osobe ali ovog puta vam prija pažnja i brižnost jedne tihe osobe koja je ovih dana uvek tu za vas. Pazite da ne izgubite njeno poverenje.

DEVICA – Venera ulazi u vaš znak i donosi vam mogućnost da izgladite sve nesporazume u braku i  zajednici. Budite popustljivi i tolerantniji a manje ljubomorni i videćete rezultat. Slobodne Device, prolepšaćete se i istaknuti što neće ostati neprimećeno. Neki od vas se mogu zaljubiti. Bik se raspituje o vama.

VAGA – Venera vam ulazi u 12 polje što govori da će vam biti potrebno malo mira i distance u odnosu. Posvetite se sebi i gledajte da se naodmarate. Neke Vage biće sklone tajnim ljubavnim vezama. Ako ste slobodni, teško da ćete ovih dana započeti novu vezu. Pravite pogrešnu procenu i nadate se osobi kojoj ne bi trebalo.

ŠKORPIJA – Ovo je sedmica koja neće puno toga promeniti. Partner i vi ćete više razgovarati o poslu i obavezama dok je sve ostalo u drugom planu. Slobodne Škorpije, ljubavna avantura je moguća preko posla ali gledajte da za to ne sazna vaš šef ili pretpostavljena osoba.

STRELAC – Očekujte da će vaš partner biti u promenljivom raspoloženju, čas strastven, čas osvetoljubiv i ljubomoran a potom i eksplozivan. Nećete znati na čemu ste. Pozovite zajedničke prijatelje. Slobodni Strelčevi, kontakti sa osobom iz inostranstva. Planirate susret.

JARAC – Već odavno ste odbojni prema partneru i sada bi trebalo da poradite na svom ljubavnom životu jer su zvezde na vašoj strani. Prvo se potrudite da razbuktate staru strast. Slobodni Jarčevi, idite na sve ili ništa. Nemate šta da izgubite.

VODOLIJA – Ovo je period u kojem ćete razmišljati racionalnije i kada sa partnerom možete razgovarati o novim poslovnim planovima. Sklad. Bez većih tenzija. Slobodne Vodolije, neke od vas očekuju nova poznanstva i zato je potrebno da se što više družite i krećete među ljudima.

RIBE – Venera u vašem 7 polju doneće vam trenutke za pamćenje sa partnerom. Očekuje vas sklad i emotivna ispunjenost a sve one Ribe koje su u dugim vezama mogu planirati brak ili zajednički život. Slobodne Ribe, dopašće vam se zauzeta osoba. Budite pažljivi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *