OVAN – Mnogo vam znači parnterova podrška, savet i razgovor jer se tako osećate mnogo sigurnije. Od voljene osobe možete dobiti manji poklon. Slobodni Ovnovi, neki od vas mogu započeti tajnu ljubavnu vezu. Niste tome skloni ali ovo je jače od vas.

BIK – Niste u najboljem odnosu sa partnerom jer vam on trenutno neda nešto što silno želite pa se durite poput nekog malog deteta. Slobodni Bikovi, novo poznanstvo možete ostvariti u jednom manjem mestu ili selu.

BLIZANCI – Ovo je za vas skladan period a manji poblemčići na koje budete nailazili neće vam pokvariti raspoloženje čak ćete se nekako manje nervirati zbog manjih propusta. Partner stiče novog prijatelja. Slobodni Blizanci, retrogradni Merkur i Venera teraju vas da ponovo preispitate neke odluke.

RAK – Ako primećujete da vam je partner ovih dana zamišljen i povučen ne bi trebalo da dodajete so na ranu time što ćete mu postavljati dodatna pitanja. Svakome treba malo mira, pa tako i njemu. Prijala bi vam fizička distanca. Slobodni Rakovi, preko noći može doći do hlađenja i prekida komunikacije. Oprez.

LAV – Partner vas stalno podseća na dužnosti koje imate prema svojoj porodici. Najviše ćete ih obradovati ukoliko odete negde zajedno na letovanje. To ne mora nužno biti more. Slobodni Lavovi, postaćete nesigurniji u sebe i nikako nećete moći da se pokažete u svom najboljem izdanju a susreti kojima se nadate mogu se izjaloviti.

DEVICA – Vodićete računa o tome kako vas i vašeg partnera gledaju u okruženju pa ćete želeti da izgledate što bolje ali i da pokažete da ste velikodušni i predusretljivi. Slobodne Device, mlađa osoba iz poslovnog okruženja se interesuje o vama.

VAGA – Prate vas srećne okolnosti pa čak i kada vam uopšte ne izgleda tako. Jedino što se planirano putovanje u inostranstvo može iskomplikovati pa ne bi bilo loše da pripremite plan B. Partner vam je velika podrška. Slobodne Vage, nudi vam se mogućnost da obnovite jednu staru vezu ali smatrate da ona nema perspektivu i da je sada drugačije vreme.

ŠKORPIJA – Igrate na sigurno a partner bi da rizikuje. Venera u 8. polju donosi vam pojačanu ljubomoru zbog ako budete primetili da partner provodi suviše vremena na telefonu. Slobodne Škorpije, mlađa osoba vam je dovoljno provokativna i sve to vas uzbuđuje.

STRELAC – Malo je reči da opišete vaša osećanja prema voljenoj osobi. Čak i ako ste duže vremena u braku, ovo je period kada možete da osvežite vaš brak i kada ćete biti neverovatno nežni i brižni prema voljenom biću. Slobodni Strelčevi, Venera u 7. polju ukazuje da vam je potreban neko i da težite ka tome da što pre pronađete nekoga s kim bi mogli da uđete u vezu. To se uskoro može i desiti.

JARAC – Ako je partner otišao na kraći put očekujte ga uskoro. Takođe, može vas posetiti mlađa osoba iz njegove porodice. Sreća preko dece. Slobodni Jarčevi, vodite nekakve besmisleno dopisivanje sa mlađim osobama jer je problem što vama ništa nije interesantno. Niko vam nije dovoljno uzbudljiv.

VODOLIJA – Jedina svetla tačka u vašem životu je trenutno vaš partner i možete biti ponosni na njega. Uskoro zajedno možete realizovati neke planove vezane za kuću. Slobodne Vodolije, prija vam popularnost koju imate ali to i dalje ne donosi mogućnost nekog novog poznanstva niti preokreta u vašem emotivnom životu.

RIBE – Morate se potruditi malo više oko partnera. Razmislite na koji način bi mogli da mu ponovo privučete pažnju i obnovite uspavane strasti . Slobodne Ribe, dve osobe su tu a vi ne možete da odlučite jer i jednoj i drugoj pronalazite mane.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *