OVAN – U vašem životu desiće se preokret kakav niste očekivali a sada ćete moći da otklonite sve nesuglasice u vašem emotivnom odnosu. Strastvenost. Slobodni Ovnovi, kada vam se neko dopadne odmah krećete u akciju a ovog puta ćete imati i uspeha jer su vam simpatije uzvraćene.

BIK – Bilo bi sjajno kada bi sa partnerom organizovali mini odmor i pobegli negde daleko od svega što vas zamera. Gledajte da sačuvate svoju intimu i ne dozvolite drugima da  budete predmet podsmeha. Slobodni Bikovi, lako možete započeti tajnu ljubavnu vezu a osoba koja vam se udvara može biti veoma istrajna u tome da vas osvoji.

BLIZANCI – Bićete veoma nezgodni jer ste rešili da ukažete na sve ono što vam smeta. Do sada ste ćutali i pretpostavljali da će partner to sam primetiti, ali pošto je ta metoda propala,primenjujete drugu. Slobodni Blizanci, možete biti vodeći u društvu upravo zbog toga što volite da se šalite.

RAK – Pred vama je period u kojem možete dobiti otvorenu podršku partnera za poslovne projekte koje ste zamislili. Slobodni Rakovi, ako je neko do sada skrivao svoje simpatije prema vama, očekujte da se to može promeniti. Otvoren ljubavni predlog.

LAV – Postaćete veoma emotivni i nećete skrivati svoja osećanja ni pred kim. Sa voljenom osobom možete praviti zajedničke planove za budućnost ali joj i odati priznanje za to što vam je sve vreme bila najveća podrška. Neki Lavovi mogu započeti zajednički život, veriti se ili venčati se. Slobodni Lavovi, ukoliko budete preduzimljivi, ništa vam neće biti nemoguće.

DEVICA – Pokušavate da zaštite partnera od jednog člana porodice koji ga konstantno kritikuje. Morate napraviti balans u odnosima ali gubite strpljenje. Slobodne Device, ako budete povređeni, možete biti osvetoljubivi i spremni na sve. Afera.

VAGA – S obzirom da vama Venera ulazi u 7 polje, više nego ikada će vam biti potreban partner a i sam period ispred vas govori o emotivnom zbližavanju u svakom smislu te reči. Neke Vage mogu ući u brak i započeti zajednički život. Slobodne Vage, ovo je vaše doba jer možete sresti srodnu dušu i partnera s kojim ćete biti ponosni.

ŠKORPIJA – Postaćete pomalo sumnjičavi i podozrivi prema partnerovom kolegi ili koleginici na poslu. Smatrate da je vaša ljubomora opravdana i želite dokaz ljubavi. Slobodne Škorpije, puno vremena ste izgubili na tajne igre zavođenja. Sad je vreme da budete konkretni, pa kud puklo da puklo.

STRELAC – Parnter će biti previše fokusiran na obaveze koje imate u domu a ukoliko vam bude predlagao da sada započnete neke popravke i renoviranje, znajte da nećete odustati preko noći. Slobodni Strelčevi, ne treba da tražite ljubav negde daleko. Ima jako interesantnih i privlačnih osoba veoma, veoma blizu vas.

JARAC – Nije vam ovaj period nešto naročito naklonjen ali ako budete pratili uputstva, možete i profitirati. Predložite partneru zajedničku sportsku aktivnost ili sportsko – rekreativnu varijantu koja će vam oboma prijati. Slobodni Jarčevi, ljubav vam se može dogoditi na kraćem putovanju. Odgovorite na poruku.

VODOLIJA – Partner je rad da vam pomogne ako je neki posao u pitanju. Na tom polju očekujte njegovu nesebičnu podršku.  Prijaće vam malo promene. Slobodne Vodolije, dopadate se jednoj otvorenoj i vrednoj osobi koja vas možete oduševiti svojim pristupom i direktnošću, za promenu.

RIBE – Vodite računa o šalama koje zbijate na račun suprotnog pola jer se partner može naljutiti i pretpostaviti da u svakoj šali ima po malo istine. Slobodne Ribe, mlađa osoba je bacila udicu i peca vas. Mamac vam je primamljiv pa će neki i zagristi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *