OVAN – Pred vama je vikend u kojem ćete shvatiti koliko je partner drugačiji od vas. Ukoliko poradite na razlikama uspećete da povratite strast u vezi. Najlakše je dići ruke i duriti se. Slobodni Ovnovi mogu prepoznati neke „znake“ na potpuno pogrešan način.

BIK – Sad možete ostaviti partnera bez teksta zbog promene u svom ponašanju. To je dobar znak jer pokazujete da ste spremni da se menjate zbog njega. Slobodni Bikovi, prijaće vam javna mesta gde možete skrenuti pažnju na sebe svojom pojavom i privuću interesantnu osobu, po svemu drugačiju od dosadašnjih iskustava.

BLIZANCI – Ponovo sa partnerom nailazite na blago nerazumevanje ali uspećete da to premostite sredinom sedmice. Iskrenost u odnosima osnažuje vašu vezu. Pokažite slabosti i pokazaćete svoje srce. Slobodni Blizanci, osoba sa posla pokušava da obnovi kontakt sa vama i da vam se približi a sve što postiže je da je vama sve više neprijatno.

RAK – Dobro ste raspoloženi kada je i partner dobrog raspoloženja. Kad ga vidite da se raspričao, veselog duha i nasmejan, srce vam je puno. Uživajte u malim stvarima. Slobodni Rakovi, osoba iz daleka očekuje da joj se javite i nije tačno to da ste samo prijatelji.

LAV – Nekoliko planeta u vašem 7.polju govori o tome koliko se toga dešava u vašem emotivnom životu ali da ne držite sve stvari pod svojom kontrolom jer je partner u potpunosti nepredvidivog raspoloženja. Slobodni Lavovi, famozni i erotični period je ispred vas. Zaljubljivanje do ušiju!

DEVICA – Ako budete primetili da se partner udaljava od vas, vreme je da nešto promenite pod hitno. Romantična večera uz sveće, čašu vina i prijatnu atmosferu može biti pravi melem za vaš brak. Slobodne Device, dopadate se osobi sa posla koja na sve načina pokušava da vam bude što bliža.

VAGA – Partnera interesuje zašto osećate ljubomoru kada vas on ničim nije izazavao. Umesto da uživate jedno u drugome, vi samo još više produbljujete problem. Slobodne Vage, ako donosite odluke na prečac, možete se pokajati i time povrediti sami sebe.

ŠKORPIJA – Došlo je vreme kada je partneru lakše da vas izbegne ili odbije nego da ostane sa vama nasamo. Izgubila se privlačnost i ako nešto ne promenite, izgubićete i partnera. Slobodne Škorpije, pozovite dragu osobu kod sebe u goste. To je najlakši put da otvorite karte i preuzmete inicijativu.

STRELAC – U odnosu sa partnerom bi vam bilo najlepše kada bi ukrali neki momenat od obaveza i otišli na kafu u drugi grad ili obližnje mesto. Nova iskustva stvaraju nove uspomene. Slobodni Strelčevi, ponekad vam velika razlika u godina ne predstavlja problem jedino što ne znate šta bi na to sve rekli vaši prijatelji.

JARAC – Sumirate utiske sa nedavnog putovanja i planirate da uskoro krenete na novu destinaciju. Partner vas čini srećnim i ispunjava sve želje. Slobodni Jarčevi, Mars na vrhu vašeg 5. polja donosi ljubavne svađe a ukoliko ste dama, može vam se udvarati muškarac koji ne zna šta znači – ne.

VODOLIJA – Ponekad vam imponuje kad je partner ljubomoran ali sve ima svoje granice, posebno kada su sumnje neopravdane. Dajte voljenoj osobi malo vremena. Slobodne Vodolije, Venera se i dalje nalazi u vašem znaku donoseći vam popularnost, neodoljivost i udvaranja.

RIBE –  Sunce u vašem znaku donosi vam partnerovu naklonost posebno ako ste dama. Ukoliko ste pripadnik jačeg pola, tražićete potvrdu svog okruženja da ste i dalje neodoljivi. Nepoverenje u emotivnom odnosu. Slobodne Ribe, novo poznanstvo je moguće sa osobom na drugom kraju sveta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *