OVAN – Nalazite se u jednom jako lošem periodu u kojem možete najpre pomoći sami sebi ako se trgnete i preuzmete inicijativu no za poboljšanje odnosa između partnera i vas biće potrebno malo više vremena. Slobodni Ovnovi, osoba koja se vama dopada ne gaji simpatije prema vama i obrnnuto – vama se ne dopada osoba kojoj se interesuje o vama.

BIK – Svesni ste da pod hitno morate nešto promeniti a pošto želite da zadržite partnerovu pažnju morate pokazati svoje adute i istaći svoje vrline a to neće ostati nezapaženo. Slobodni Bikovi, opušteni ste i pristupačni a uskoro vas očekuju poznanstva i mogući susreti tokom krajem sedmice.

BLIZANCI – Nervira vas što partner ne pomaže onoliko koliko bi vi voleli u svakodnevnim obavezama i što za svaku sitnicu morate sa njim da se natežete i molite ga. Zbog toga se možete ljutiti i udaljiti. Slobodni Blizanci, možete postati bliski sa osobom sa posla da bi posle izvesnog vremena shvatili kako ipak niste jedno za drugo.

RAK – Ovo je pravo vreme da sa partnerom sednete i porazgovarate o svojim problemima. Na kraju možete shvatiti koliko je još ljubavi među vama ali i da je vreme za proširenje porodice. Slobodni Rakovi, mlađa osoba vam je privukla pažnju svojim šarmom i pristupom.

LAV – Morate ponekad prihvatiti odgovornost ali i pokazati da u isto vreme možete brinuti o dragim ljudima. Partner vam je privržen i svakog dana ćete imati sve bolji odnos. Slobodni Lavovi, još uvek ste dosta suzdržani u pokazivanju svojih osećanja ali uskoro ćete omekšati i pokazati svoje pravo lice.

DEVICA – Venera u vašem 12 polju donosi vam sve veću sumnju u partnera zbog čega ćete iz dana u dan biti sve ljubomorniji. Želećete da neke stvari što pre razjasnite. Slobodne Device, uspešna osoba vas želi samo za sebe ali kao tajnu vezu.

VAGA – Naredne dane ćete više provoditi sa prijateljima uz koje se osećate jako dobro i sigurno. Partner vam se može pridružiti. Slobodne Vage, moguće je poznanstvo sa jednom veoma neobičnom osobom koja će vas privući zbog svoje originalnosti i drugačijeg pristupa.

ŠKORPIJA – Stalno imate neki osećaj da sa partnerom treba nešto da raspravite ali to stalno odlažete. Ipak, jednog dana i to će doći na red. Slobodne Škorpije, može vas mučiti griža savesti pa ćete želeti da još jednom pružite priliku dragoj osobi.

STRELAC – Sa partnerom vas očekuje neslaganje oko zarade i trošenja novca. Njegovi su prohtevi veliki a vi sada insistrate na razumnom trošenju novca. Slobodni Strelčevi, Venera u 9 polju govori da se možete dopasti osobi iz inostranstva koja će vrlo brzo izgubiti za vama.

JARAC – Morate igrati na kartu „niskih strasti“ i malo potpaliti vatru jer ljubomora može osvežiti vaš emotivni odnos. Slobodni Jarčevi, ne smete odustati od osobe koja vam se sviđa. Borite se po svaku cenu i pokažite da ste dostojan protivnik.

VODOLIJA – Iz dana u dan ćete imati sve bolje odnose sa partnerom kojem ste u potpunosti privrženi. Ovo je odličan period da učvrstite odnose sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci mogu očekivati manje neprijatnosti kroz bivšeg partnera ili osobu koja je bezobzrano uporna da vas osvoji.

RIBE – Partner će iz dana u dan biti sve ljubomorniji jer mu vi ne dajete previše objašnjenja zbog čega on sve više i više sumnja u vas. Slobodne Ribe, osoba sa posla jedva čeka da ostanete sami pa da iskoristi priliku da vam priđe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *