OVAN – Pred vama je period u kojem ćete biti veoma ljubomorni a zbog toga i pomalo grubi prema partneru. Ako ste pripadnik jačeg pola, obavezno povedite računa o tome da ne koristite svoju snagu da bi dobili ono što želite. Budite džentlmen. Slobodni Ovnovi, ponekad i vi pretrpeti poraz. Neko drugi vam je oteo dragu osobu ispred nosa.

BIK – Pošto ste taman izgladili nesporazume bilo bi jako neprijatno da partneru pokažete da mu opet ne verujete. Slobodni Bikovi, ako biste imali samo jednu priliku da se ostanete nasamo sa dragom osobom, da li bi se i tada predomišljali?

BLIZANCI – Niste ljubomorni ali partner ne veruje u to. On smatra da se plašite da pokažete emocije da ne bi otkrili svoje slabosti. Voljena osoba jedva čeka da ostanete nasamo. Slobodni Blizanci, može vam se dopasti osoba koja je u braku.

RAK – Pred vama je sedmica u kojoj ćete puno vremena posvetiti partneru i njegovoj familiji. Imaćete i povoda za slavlje. Pustite partnera da kaže svoje mišljenje. Slobodni Rakovi, okrenite se malo oko sebe jer upravo na radnom mestu možete sresti nekoga ko će vam se dopasti. To može biti čak i kolega.

LAV – Partner donosi drastične životne odluke na duži rok. On je spreman da se menja zbog vas ali mu je zauzvrat potrebno malo vaše podrške. Mogućnost proširenja porodice. Slobodni Lavovi,Venera u 5. polju donosi vam ljubavna udvaranja. Napravite malo mesta u vašem životu i dozvolite da vam se neko približi.

DEVICA – Odjednom će vam se popraviti raspoloženje i neće vas biti briga ni za kakve nevolje i lošu situaciju, nego ćete biti raspoloženi za pesmu, igru i provod. Možete biti ponosni na decu. Slobodne Device, počinje i vaše „zlatno doba“. Jedan Jarac je sve pitomiji u vašem društvu.

VAGA – Venera u vašem 3 polju donosi vam komunikativnost i pristupačnost a ovaj period ćete biti posebno bliski sa bratom, sestrom i rođacima. Slobodne Vage, čujete se sa nekoliko osoba u isto vreme. Ponašate se nezrelo i svakog dana tri puta promenite mišljenje.

ŠKORPIJA – Nalazite se u jednom emotivno stabilnom periodu u kojem je partner shvatio da ne želi da vas dodatno ljuti jer vidi da ste loše volje. Možete dobiti poklon. Slobodne Škorpije, ljubav možete ostvariti sa osobom iz seoske sredine. Poziv na ručak.

STRELAC – Venera u vašem znaku doneće vam procvet. Partner će želeti da se ne odvaja od vas i stvarno, to se može dogoditi usled smanjenja obaveza koje ima. Slobodni Strelčevi, zaljubive ste prirode i lako možete započeti novu vezu. Ljubav u inostranstvu.

JARAC – Partner će vam preko noći postati neodoljiv, zbog čega ćete ponovo želeti da se dokazujete u njegovom društvu. Organizujte vaše malo slavlje a ako i nemate povod – napravite ga. Slobodni Jarčevi, želećete da ostavite utisak na svoje okruženje zbog čega ćete odjednom postati komunikativni i pristupačni.

VODOLIJA – Moraćete da se suočite sa svojim strahovima i slabostima a kad to budete uspeli, bukvalno ćete se preporoditi. Venera u 10 polju donosi vam ispunjenje ljubavne želje. Stabilnost. Slobododne Vodolije, uticajna osoba se interesuje o vama. Imate podršku i pomoć koja se ne odbija.

RIBE – Postoje neke stvari koje je najbolje da zadržite samo za sebe jer će vas partner osuđivati. Nemaju svi isti stepen tolerancije. Emotivno zahlađenje. Slobodne Ribe,  ovaj period donosi vam kontakte sa osobom koja živi daleko od vas a iz dana u dan postajete sve bliskiji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *