OVAN – Dok vi flertujete sa osobom koja vam se dopada trebalo bi da razmislite i zapitate se  s kim ovog trenutka flertuje vaš partner. Nepoverenje je prisutno kod obe strane i verovatno je opravdano. Slobodni Ovnovi, može vam se dopasti osoba sa kojom ne znate na čemu ste. Deluje vam kao da se neko igra sa vama.

BIK – Dosadilo vam je da se da pričate, upozaravate i da se žalite. Polako dižete ruke od svega i prepuštate se kolotečini svojih osećanja nadajući se nekom čudu. Slobodni Bikovi, može vam se dopasti neko ko ne bi trebao.

BLIZANCI – Bićete dosta svojeglavi, ne mareći previše za partnera i njegove želje. Sada vam je svejedno. „Neka radi kako hoće“ – Pomislićete. Slobodni Blizanci, ako vam se dopadne partner vašeg poznanika ili kolege sa posla bolje je da na vreme napravite distancu. Ne upuštajte se u nešto što ne želite da se desi vama.

RAK – Partnerovo neraspoloženje prethodnih dana nema veze sa vama. On sam treba da ostavi neke stvari iza sebe i odluči šta je za njega bolje, ali vi se tu ništa ne pitate. Ispunjenje želja. Slobodni Rakovi, dopadate se uticajnoj osobi koja će pokušati da vas osvoji.

LAV – Očekuje vas zanimljiv period u kojem će vaš partner dominirati sa raznim dešavanjima i promenama koje ga očekuju. Budite ponosni. Slobodni Lavovi, ništa vas ne košta da napravite ustupak i da se sa nekim vidite čisto prijateljski jer tada ćete bolje proceniti kakva je osoba preko puta.

DEVICA – Ovih dana ćete imati dosta posla ali i pored toga nećete zaboraviti na nesebičnu žrtvu i pomoć partnera. On vam je non stop u glavi i u poslednje vreme se jako dobro slažete. Slobodne Device, osoba sa kojom ste u flertu je verovatno u braku mada za to još uvek ne znate. Oprez.

VAGA – U svemu vidite nekakav ljubavni smisao zbog čega lakše pristupate svakodnevnim obavezama. Ako se bavite nekom vrstom umetnosti vaša ljubav vam može biti inspiracija ili muza koja vas motiviše. Slobodne Vage, ljubavna dešavanja i udvaranja vas očekuju na radnom mestu.

ŠKORPIJA – Protekla sedmica vam je bila propraćena brigama i razočarenjima, ali sada polako ostavljate sve iza sebe i imate mogućnost da se trgnete i zamolite partnera da vam oprosti i pokušate još jednom. Slobodne Škorpije, osećate da je vreme za neka veća dešavanja u vašem životu a razlog svemu tome možete pronaći u kontaktu sa osobom koju ste nedavno upoznali.  

STRELAC – Partner je popustljiv prema vama i prelazi preko nekih stvari koje niko drugi ne bi. Morate se malo uozbiljiti jer se ponekad ponašate kao dete. Slobodni Strelčevi, na kraćem putovanju možete sresti divnu i saosećajnu osobu koja će vas zainteresovati i svojom tajanstvenošću u isto vreme.

JARAC – Vaš brak i emotivni odnos će zavisiti od onoga kako se vi postavite ali vodite računa da ne pokažete svojeglavost bez opravdanih razloga i objašnjenja koja dugujete partneru. Dobitak ili poklon. Slobodni Jarčevi, osoba koja vam se udvara trenutno pokušava da ostvari što bolji utisak na vas i koliko se trudi u tome sve više i više greši.

VODOLIJA – Sunce u vašem 1. Polju govori da će partner želeti da provodi više vremena sa vama a možete  razgovati i o jednoj poslovnoj ideji.  Posvetite se sebi. Slobodne Vodolije, Venera je počela da se poigrava sa vama i donosi vam ljubavna udvaranja. Ne volite kada sve teče kako treba jer odmah slutite da nešto neće valjati.

RIBE – Iskoristićete priliku koja vam se nudi i ukoliko vas partner zapostavi obradovaćete se prilikama koje vam se otvaraju i koje će vam doneti malo uzbuđenja u vaš život. Neke od Riba očekuju tajni susreti. Slobodne Ribe, pronašli ste osobu koja može da vam parira u svemu. Ne zna se ko je veći „lopov“ od vas dvoje, ali reklo bi se da ste to ipak vi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *