OVAN – Šta je ono čemu bi se trenutno najviše obradovali od partnera? Da li je to pomoć u svakodnevnim aktivnostima ili nešto materijalno? Pre će to biti ovo prvo. Sve ćete dobiti ako lepo zatražite. Slobodni Ovnovi, očekuje vas ljubavna udvaranja preko posla. To može biti i vaš kolega.

BIK – Ovo je vaše srećno razdoblje jer dve planete u vašem polju ljubavi govore da ćete se boriti za naklonost parntera ali i on za vašu. Ljubav je obostrana. Neki od vas mogu planirati proširenje porodice. Slobodni Bikovi, vreme je za ljubav. Ne odbijajte predloge za susrete i gledajte da što više izlazite i krećete se u društvu.

BLIZANCI – Preterana iskrenost može biti pogršeno protumačena pa zato budite obazriviji. Preko dece vas očekuju, u isto vreme, obradovanje ali i  ljutnja. Slobodni Blizanci, teško da ćete moći da odolite osobi koju ste upoznali jer je dovoljno dominantna a to vas privlači. Moguć je početak nove veze.

RAK – Očekuju vas pojačani kontakti sa rođacima i familijom, pa samim tim i neka okupljanja se mogu dogoditi spontano. Slobodni Rakovi, Venera u vašem 3 polju govori da možete dobiti pažnju mlađe osobe koja itekako zna da vam uputi kompliment i ohrabri vas.

LAV – U zadnje vreme ste meki kao duša a posebno osetljivi ste prema članovima porodice prema kojima imate zaštitnički stav. Harizmatični se i neodoljivi. Slobodni Lavovi, prosto nećete imati srca da nekoga odbijete tek tako, ali što više budete popustljivi, tako ćete više uviđati da osoba koja vam se udvara i nije tako loša.

DEVICA – Vreme je da se malo više okrenete sebi a to podrazumeva da istaknete svoje adute i da zasijate za partnerovo oko bez obzira što ste dugo zajedno.  Odnos se gradi godinama. Slobodne Device, pred vama je period avantura i novih poznanstava ali daleko ste vi od zaljubljivanja.

VAGA – Partner se trudi da vam ugodi ali vama to nije dovoljno. Šta još partner može da uradi za vas? Prijaće vam druženje sa zajedničkim prijateljima. Slobodne Vage, pa čak i da niste slobodni, nalazite se u periodu u kojem je prijateljstvo tanka linija od ljubavne priče.

ŠKORPIJA – Ovo je period u kojem ćete partner i vi biti neprestano zajedno a moguće i da će se sve to dešavati unutar porodice u kojoj vas očekuju veća okupljanja i slavlja. Uspešna poslovna saradnja sa partnerom. Slobodne Škorpije, zainteresovaćete se samo ako je sa druge strane osoba koja je na svaki način bolja od svih vaših bivših.

STRELAC – Pazite kako se ponašate i šta radite jer možete kod partnera izazvati ljubomoru a njegova reakcija će biti munjevita. On neće trpeti laži i neiskrenost. Slobodni Strelčevi, može vam se dopasti stranac ili ljubav možete sresti u inostranstvu.

JARAC – Partner vam može prebacivati zbog nekih stvari koje su se davno dogodilo i ako nešto može da pokvari vaš odnos onda su to duhovi prošlosti. A vi znate, da je partner u pravu . Slobodni Jarčevi, pred vama je ljubavna avantura ali vaše srce niko neće da se zaljubi.

VODOLIJA – Sa partnerom vas očekuje strastven i turbulentan period ali bez obzira koliko se trudili oko partnera, na neke stvari nećete moći da utičete zbog njegovih predubeđenja. Slobodne Vodolije, očekujte udvaranje osobe koja je u braku ili pred brakom.

RIBE – Partner vas može iznenaditi promenom u svom ponašanju a iznenadne promene planova mogu doneti uzbuđenja i interesatna dešavanja kojima bi trebalo da se prepustite. Slobodne Ribe, ako narednih dana budete pozvani na venčanje ili veridbu, obavezno se odazovite jer baš tu možete upoznati nekog novog.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *