Ovan

 

Možete biti nervozniji jer će vas pritiskati obaveze sa posla. Neki mogu predlagati partneru zajedničku poslovnu saradnju. Slobodni Ovnovi, veoma ste popularni kod suprotnog pola i mnogi se dive vašoj figuri i vatrenosti, ali to sada počinje da vam smeta, jer vam deluje površno a vi želite nešto mnogo dublje.

Bik

 

Pred vama je fantastičan ljubavni period u kojem ćete želeti da uživate uz voljenu osobe, da se odmarate, provodite, izlazite i vreme provodite uz decu ako ste roditelj i najmlađe članove porodice.  Ukoliko ste slobodni ovo je period kada možete započeti novu ljubavnu vezu. Iskoristite ovaj period jer će sledeći  povoljan doći tek za godinu dana.

 

Blizanci

 

Ovog vikenda nećete biti zainteresovani za bilo šta. Deluje kao da ste pomalo u depresiji ali srećom to kratko traje. Slobodni Blizanci jedna osoba iz vašeg bliskog okruženja, osoba koja možda da živi blizu vas, jedva čeka da vas sretne ili da joj se javite.

 

Rak

 

Glavni problem u vašem ljubavnom odnosu je nedostatak komunikacije. Partner je poznat kao veliki ćutolog a sada je posebno zatvoren. Dajte mu malo vremena. Slobodni Rakovi mlađa osoba želi da vas osvoji ali to radi na pogrešan način. Upravo zato vi ne možete da procenite šta se krije u njenoj glavi i srcu.

Lav

 

Veselog ste duha šarmantni, neodoljivi i teško vam je reći ne. No, partneru sda počinje da smeta vaša eksplozivnost i nepredvidivost. Slobodni Lavovi, Venera u vašem znaku ukazuje na to da ste omiljeni kod suprotnog pola i upravo iz tog razloga neki od vas mogu započeti ljubavnu vezu ili se zaljubiti.

 

Devica

 

Umesto da postanete bliskiji sa partnerom, vi ste sve dalji jer partner ne ume sa vama i “gađa” vas tačno tamo gde vas boli. Zbog toga vam je krivo i povlačite se u sebe nadajući se da će on sam primetiti da je preterao. Slobodne Device niste sada raspoloženi za ljubav, flertovanje i nove ljubavne početke. Pre nego što se to desi morate raščistiti sa samim sobom.

Vaga

 

Ovo uopšte nije loš period za vas ali možete biti nepredvidivi jer nikad ne znate kada imate slobodnog vremena pa parnteru može smetati što ne može sa vama ništa da planira. Živite od danas do sutra. Ako ste još uvek slobodni, to je zbog toga što vi to tako želite. Ako niste spremni za ljubavnu vezu onda je tako bolje.

 

Škorpija

 

Za mnoge Škorpije ovo je jako bitan period koji donosi ispunjenje ljubavnih snova a mnogi mogu učvrstiti svoj ljubavni odnos i u svom društvu se postaviti kao par broj jedan. Slobodne Škorpije možda je vreme da napravite malo mesta u svom životu za nekoga sa kim ćete koračati zajedno. Lako može doći do sudbinskog susreta.

 

 

Pročitaj i ovo: Kako do braka? 

 

Strelac

 

Ne želite nigde da žurite da ne bi ponovo pogrešili u nekim životnim odlukama i upravo to počinje da smeta vašem partneru koji je nestrpljiv i koji bi želeo da sve realizuje odmah i sada. Slobodni Strelčevi, ukoliko krenećete na put u inostranstvo, možete sresti osobu koju ćete poželeti za sebe.

 

Jarac

 

Jeste da su važna dela ali nekad su jako važne reči. Svako od nas želi da čuje da je voljen i koliko znači partneru. Možete biti ljubomorni ukoliko primetite da vas partner zapostavlja. Slobodni Jarčevi dobro umete da razgraničiti ljubav od požude, a sada je vreme za ovo drugo.

 

Vodolija

 

Dve planete u polju braka ukazuju na to da vas očekuje promenljiv ljubavni period: može doći velikih izliva ljubavi, ali i do svađe i ljutnje. Slobodne Vodolije, umete da presečete na vreme sve one ljubavne ponude za koje smatrate da su neozbiljne. Ne želite da gubite vreme na pogrešne osobe.

 

Ribe

 

Ovo je loš vikend za partnerske odnose i nemojte previše očekivati od njega. Kako stvari stoje sve ono što bi partner hteo vi nećete i obrnuto. Slobodne Ribe očekuje vaš udvaranje na radnom mesto. Ne upuštajte se u flert sa autoritetom ako stvarno niste ozbiljni i ako ne želite da sutra imate problem zbog toga.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *