OVAN – Ako vam se partner danima žali kako mu je svaki dan isti, pod hitno morate nešto da preduzmete i iznenadite ga. Ovih dana poradite upravo na tome, ako ne, očekuje vas veoma turbulentan period. Slobodni Ovnovi, druželjubivi ste i upravo je to način da ostvarite potpuno novo poznanstvo.

BIK – Bikovi prolaze kroz fazu transformacije a mnogi će biti svesni koliko odgovornosti nosi jedna bračna zajednica. Nezadovoljstvo jača zbog čega će neki Bikovi želeti pod hitno da nešto promene. Slobodni Bikovi, nema vraćanja unazad jer je pred vama je novo i divno poznanstvo.

BLIZANCI – Ovo je period koji će vam navesti na premišljanja i iskušenja. Nezadovoljstvo ljubavnim životom i premišljanje o opstanku veze. Slobodni Blizanci, male su verovatnoće da ćete uspeti da promenite u ovom period ali ako budete upoznali osobu sa druge strane sveta, možete se nadati.

RAK – Ne idu vam ove okolnosti na ruku i podsvesno ste sve nezadovoljniji jer osećate da se nešto dešava u partnerovom životu a ne znate šta. Slobodni Rakovi, može vam se dopasti jedna Vodolija, koja vas može osvojiti svojom neobičnošću i ekstravagancijom.

LAV – Trebalo bi da iskoristite ovaj period za kraće putovanja i nova iskustva koja vam može doneti kraći put. Sve što je novo vam može prijati i osvežiti vašu vezu. Oni koji su dugo krili svoju ljubav, sada je mogu obelodaniti. Slobodni Lavovi, tanka je granica između prijateljstva i ljubavi. Bliska osoba vam može pokazati svoje emocije.

DEVICA – S obzirom da vam je nekoliko planeta u 9 polju ovo je za vas period u kojem ćete praviti planove za budućnost, mada će neki planirati i putovanje u inostranstvo zajedno sa partnerom. Slobodne Device, ukoliko se jedan odnos prekine, gledajte to kao nešto dobro, jer sudbina za vas ima druge i bolje planove.

VAGA – Za vas počinje izazovni emotivni period sa turbulencijama. Upoređivanje, vraćanje starih ljubavi i ljubomora je ono što će obeležiti narednih 7 dana, a na kraju, svi mogu biti povređeni. Slobodne Vage, vreme je za preokrete. Prekinite veze koje vas vuku unazad. Neko se igra vašim osećanjima.

ŠKORPIJA – Ovaj period vas može navesti na promene a ovog puta će ih partner inicirati. Na vama je da li ćete pristitati na njih i da li ste spremni da sačuvate svoj brak. Slobodne Škorpije, po pravilu bi trebalo da sačekate da jedna osoba sama poruši mostove za sobom a ne da je vi požurujete u tome.

STRELAC – Partner vam je željan društva i provoda ali ako mu budete dopustili previše slobode, pitanje je kako će to sve završiti i koga on može upoznati kada nije sa vama. Slobodni Strelčevi, nekoliko planeta u vašem polju ljubavi donosi nova poznanstva a neki mogu biti u kontaktu sa dve osobe u isto vreme.

JARAC – Možete da se krijete ali ne možete da se sakrijete. Potrebno je da znate da to nekad nije dovoljno. Iskoristite ovaj period za rešvanje stambenog pitanja i novina u domu. Slobodni Jarčevi, razmišljate o prošlosti a ispred vas je neko sasvim nov.

VODOLIJA – Upravo je ovo period u kojem će vasa osećanja biti intezivnija i u kojem vi možete postupati potpuno neočekivano, rušeći sve barikade. Slobodne Vodolije, vreme je za promene, posebno ako vidite da vam se postojeća taktika nije isplatila. Novo poznanstvo na kraćem putovanju.

RIBE – Ovo je tranzit koji vam može doneti iznenadni dobitak od partnera ili jednu vrstu pomoći. Eksperimentišite u kuhinji i pripremite voljenoj osobi neko novo jelo. Slobodne Ribe, prijaće vam pažnja naročite osobe koja je obratila pažnju na vas.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *