OVAN – Ako ne želite da vam se dogode neke stvari najbolje ih je sprečiti poput mogućnosti da se vašem partneru dopadne neko treći. Zbog toga ne bi trebalo da puštate partnera samog ovih dana. Slobodni Ovnovi, budite pažljivi na radnom mestu jer ne moraju svi da znaju ko vam se sviđa i za koga ste se raspitivali.

BIK – Dok se vi ustručavate, drugi mogu grabiti svoju priliku preko vas. Budite prodorniji i borite se za partnerovu pažnju jer će vam to doneti dodatne poene. Slobodni Bikovi, previše ste stidljivi zbog čega padate u drugi plan i na kraju ćete izgubiti bitku od suparnice ili suparnika.

BLIZANCI – Budite spremni na iznenađenja jer vam partner može pokazati koliko mu je stalo do vas. Osećaćete se posebno i voljeno. Sreća preko dece. Slobodni Blizanci, Venera u 5. polju vam donosi ljubav. Ako je u pitanju osoba koju ste upoznali preko interneta obavezno insistirajte na susretu uživo.

RAK – Ukoliko se vaš društveni život bude smanjio na minimum to će, s druge strane, samo još više ojačati vaš brak jer će partner puno više vremena provoditi u kući a biće i opušteniji jer će znati da ste i vi tu negde. Slobodni Rakovi, možete misliti da je vaša sudbina negde daleko od vas ali ponekad je mnogo bliže nego što se nadate.

LAV – Ove sedmice možete provoditi mnogo manje vremena sa partnerom. Nekako ćete se mimioilaziti u obavezama ali mali znaci pažnje kroz poklončiće će vas podsetiti da je voljena osoba tu negde. Slobodni Lavovi, jedan Strelac ne krije svoje simpatije prema vama. Dobijate poklon ili poziv na ručak.

DEVICA – Pratiće vas splet srećnih okolnosti iako u nekim trenucima možete biti nervozni zbog promena u poslednjem trenutku i nepridržavanje dogovorenog. Obradovanje preko voljene osobe. Slobodne Device su zaljubljive prirode a osoba koja vam se udvara vam se polako zavlači pod kožu. Susret. Sastanak.


VAGA – Najlepše će vam biti kad bi sa partnerom mogli da se sklonite daleko od drugih ljudi ili da vreme provdedete među totalno nepoznatim osobama. Slobodne Vage, jedna osoba sa posla može potpuno pogrešno protumačiti vaše signale zbog čega možete imati neprijatnosti.

ŠKORPIJA – Partner i vi ćete iz dana u dan imati sve lepši i prijatniji odnos. Zajednički prijatelji mogu povoljno uticati na vaš brak. Pravi savet u pravo vreme je uvek dobrodošao. Slobodne Škorpije, lako možete ostvariti novo poznanstvo koje će biti puno seksualnog naboja.

STRELAC – Partner može promeniti planove u poslednji čas pa zbog toga pokvariti vaše, ali snaćićete se vi vrlo brzo. Sreća i dobitak preko partnerove porodice. Slobodni Strelčevi, ima dana kada nema nikoga i onda kada se više njih pojavi u isto vreme. E, sada ste u ovoj drugoj fazi.

JARAC – Imaćete problem u emotivnom odnosu i to zbog vašeg tvrdoglavog stava koji će vam više odmoći nego pomoći u životu. Morate partneru priznati da je u pravu ili vas očekuje mučna sedmica. Slobodni Jarčevi, u okviru posla možete očekivati flert i zanimljiva dešavanja.

VODOLIJA – Partner je nezadovoljan i verovatno ga nešto muči što ne želi da podeli sa vama. Budite strpljivi i ne požurujte dragu osobu jer ne vladate situacijom. Slobodne Vodolije, osoba iz daleka se ponovo interesuje o vama ali vi ste hladni kao led.

RIBE – Nalazite se u periodu u kojem će vam partner, na svaki način, staviti do znanja koliko je zadovoljan što vas ima pored sebe. Neke Ribe mogu započeti zajednički život ili krenuti u tom pravcu. Sreća. Slobodne Ribe, jedna osoba vam nudi poslovno partnerstvo ali iz toga kasnije može nastiti i emotivni odnos.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *