OVAN – To što će partner imati mnogo više vremena za porodicu i vas vam vraća samopouzdanje i donosi zadovoljstvo jer napokon nemate zašto da brinete. Slobodni Ovnovi, jedna osoba koja živi blizu vas počinje da privlači vašu pažnju. Godi vam igra zavođenja.

BIK – Partner će provoditi puno vremena sa vama a neki do vas će smatrati da od partnera ne mogu da dišu, ipak sve to je dobar put da ponovo pronađete ravnotežu u zvezdama. Slobodni Bikovi, sve više se zaljubljujete u jednu smelu osobu koja vas oduševljava svojom otvorenošću i direktnošću.

BLIZANCI – Promenljivog ste raspoloženja. Možda zbog toga što je i partner u poslednje vreme bezobziran i ne vodi previše računa o vama i o tome šta vi to volite i vrednujete. Stiže vam poklon od drage osobe. Slobodni Blizanci, dopašće vam se uskro jedna osoba ali ne i činjenica da ona nije slobodna.

RAK – Venera u vašem znaku donosi vam blaženstvo i romantično raspoloženje. Bićete preemotivni, dragi i pristupačni a i partner će više ceniti sve ono što činite za njega. Ljubavna sreća. Slobodni Rakovi, vrlo lako se možete zaljubiti i započeti novu ljubavnu vezu.

LAV – Narednog perioda ćete više biti okrenuti k sebi nego što ćete razmišljati o partneru. Ako imate drugačije planove ovo je idealno vreme da se malo udaljite ili da jedno od vas negde otputuje. Prilika za prevaru. Slobodni Lavovi, ovog puta vas privlači neko ko je u braku i na putu ste da uletite u tajnu aferu.

DEVICA – Primetićete da partner postaje sve ljubomorniji. Razlog tome najverovatnije može biti njega frustriranost ili neispunjenost seksom. Ne bi bilo loše da zajedno potražite pomoć psihologa i porazgovarate o tom problemu. Slobodne Device, pripremite se na potpuno novo poznanstvo koje će vas oduševiti.

VAGA – Venera u 10 polju donosi vam ispunjenje ljubavnih želja i ispunjenost emotivnim životom. Sa partnerom ćete, iz dana u dan, imati sve bolje slaganje i razumevanje a privlačnost će biti jedva izdrživa. Slobodne Vage, pred vama je ljubavna afera na poslu. Lako se možete dopasti uticajnoj osobi i započeti vezu s njom.

ŠKORPIJA – Želite da nametnete partneru svoju volju a to ide teže nego što ste zamislili jer vas partner razoružava na svoj način. Slobodne Škorpije, Venera u 9. Polju govori da ljubav možete pronaći u inostranstvu ili vas očekuje skori susret sa nekim ko živi u inostranstvu.

STRELAC – Postajete ljubomorni i posesivni ali partner se ne nervira previše oko toga. Igrajte na kartu svog seksipila i sve ćete rešiti. Slobodni Strelčevi, ponekad možete biti podstaknuti mračnim željama i osvetoljubivošću da povredite nekoga ko je vas povredio.

JARAC – Venera u vašem polju partnerstva donosi period prepun ljubavi, brižnosti i nežnosti. Oni koji su u dugim vezama mogu planirati brak ili zajednicu. Sreća. Slobodni Jarčevi, budite otvoreni za nova poznanstva i mogućnost da se nekome dopadnete.

VODOLIJA – Još uvek se nalazite u povoljnom emotivnom periodu a Merkur i Sunce na vrhu vašeg 7 polja ukazuje na mentalnu bliskost sa partnerom. Neki mogu planirati zajednički odmor. Slobodne Vodolije, planeta ljubavi je još uvek na vašoj strani. Emotivni ste, osetljivi ali i romantični. Dopadate se jednom Lavu.

RIBE – Nalazite se u harmoničnom ljubavnim periodu. Partner vas podržava ali vi njemu unosite nemir i stvarate nesigurnost. Loše utičete na njegovu psihu pa vodite računa oko toga. Slobodne Ribe, uskoro će se ljubavna situacija preokrenuti u vašu korist. Ljubav je u vazduhu.

Nema komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *