OVAN – Prethodnih dana vaš partner je bio u jednoj vrsti iskušenja, ali sada je to iza vas. Ponovo uspostavljate skladan odnos u kojem ćete deliti radosne trenutke. Neki od vas mogu planirati zajedničko putovanje u inostranstvo ili očekivati goste iz daleka. Slobodni Ovnovi, ljubav vas čeka u inostranstvu. Lako se možete dopasti i strancu.

BIK – Mars na vrhu vašeg 7 polja donosi neprilike onima koji su u braku. Partner zna da je kriv i sada će prema vama biti izraženo popustljiv. Slobodni Bikovi, očekuju vas kontakti sa osobom koja živi daleko od vas, a ukoliko vam ona predloži da je uskoro posetite, trebalo bi da prihvatite taj poziv.

BLIZANCI – Vaša seksualna želja će biti veoma jaka tako da je to ono što vam je trenutno potrebno u emotivnoj vezi. Teško da možete odoleti strastima koje osećate. Slobodni Blizanci, pokušavate da se distancirate od jedne osobe za koju smatrate da je „prevelik zalogaj“ za vas, ali nećete uspeti.

RAK – Ova sedmica vam ne donosi neke veća dešavanja na polju partnerstva ali to ne mora da znači da niste popularni kod suprotnog pola jer se jedna osoba sa posla sve više zaljubljuje u vas. Slobodni Rakovi, postajete bliski sa osobom iz poslovnog okruženja. Osećanja su iskrena i jaka.

LAV – Ponekad umete da budete grubi i neprijatni prema ukućanima ali to je zato što od njih najviše očekujete. Srećne prilike i raznih pozivi za svečanosti, slave, proslave i rođendan. Slobodni Lavovi, lako možete započeti novu ljubavnu vezu. Sreća vam se smeši.

DEVICA – Sa partnerom ćete imati skladan odnos. Razumete se i pristajete da uvek podržite voljenu osobu, ma šta da je u pitanju. Ovaj period donosi jačanje porodičnih odnosa i moguće goste. Slobodne Device, pitanje je koliko ćete još dugo slobodni. Da li vi slutite isto?

VAGA – Pred vama su srećne prilike zbog čega ćete pozitivno delovati na sve ljude oko sebe. Čad možete sami organizovati nekakvo slavlje ili ćete želeti da častite druge ljude. A povod? Smislićete ga. Slobodne Vage, retko kada se nameste ovakvi aspekti kakvi vas očekuju narednih dana. Možete se zaljubiti i započeti novu vezu. Sad je prilika da se skrasite.

ŠKORPIJA – Moraćete da pokažete da umete da budete preduzimljivi. Dosta ste čekali na druge ljude. Partner vam sprema iznenađenje ili poklon. Slobodne Škorpije, jedna jako uticajna i situirana osoba se interesuje o vama i ima zaista ozbiljne planove oko zajedničkog života sa vama.

STRELAC – Ovo je poslednja prilika da izvučete nešto lepo u ovoj godini, ali gledajte da vaše želje budu realne kako bi mogle da se ispune. Srećni ste i treba da to podelite sa drugim ljudima. Slobodni Strelčevi, dopadljivi ste i šarmantni a to privlači suprotan pol.

JARAC – Najlepše će vam biti kada ostanete sami jer se tada možete posvetiti svojim maštarijama. Šalu na stranu, Jarčevi mogu započeti tajnu ljubavnu vezu i biti srećni zbog toga. Slobodni Jarčevi, mogući su kontakti sa osobom iz Amerike, Australije ili nekog drugog kontinenta.

VODOLIJA – Bićete dobrog raspoloženja zbog niza zanimljivih okolnosti i susreta sa prijateljima. Partner može biti malo zahtevniji nego inače, ali to vam neće smetati. Ništa vam nije teško za voljenu osobu. Slobodne Vodolije, preko prijatelja možete ostavariti novo poznanstvo. Spremite se za iznenađenja.

RIBE – Ne bi trebalo da prećutkujete nešto što vam smeta. Ponekad je pokazivanje ljubomore znak ljubavi. Ispunjenje ljubavnih želja i stabilnost. Slobodne Ribe, uticajna osoba je oduševljena sa vama. Uskoro očekujte konkretan predlog.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *