OVAN – Nalazite se u jednom lošijem emotivnom periodu u kojem ćete vi biti eksploznog temperamenta a partner će ćutati i trpeti. Nećete osetiti bliskost. Slobodni Ovnovi, nalazite se u period u kojem bi radije sedeli na ekserima nego sedeli pored osobe suprotnog pola. Nije vam ni do čega.

BIK  – Partner i vi ste potpuno neusklađeni i zbog toga vas može sve nervirati. Imate podršku jednog člana partnerove porodice. Slobodni Bikovi, baš zbog toga što ste pouzdani i uvek tu za jednu osobu, to je sve više okreće k vama.

BLIZANCI – Partnerova porodica planira proširenje imetka ili neki vid ulaganja u nekretnine pa i vaš partner provodi više vremena sa svojim porodicom praveći planove za budućnost. Slobodni Blizanci, starija osoba iz inostranstva vas simpatiše ali ne preduzima ništa jer ona igra na sigurno.

RAK – Venera u polju partnerstva vam donosi jedan miran ljubavni period u kojem ćete uspeti da povratite staru harmoniju i da uživate u društvu zajedničkih prijatelja sa voljenom osobom. Slobodni Rakovi, dopada vam se starija osoba koja je zauzeta, zbog čega sve može ostati na dopadanju.

LAV – Nekoliko planeta u vašem polju partnerstva ukazuje da ste ponosni na voljenu osobu i da njega u ovom periodu očekuje uspeh i novosti koje će vas uzbuditi. Slobodni Lavovi, očekujte udvaranje preko posla ali vodite računa šta će vaše okruženje reći povodom toga.

DEVICA – Teško vam je da uskladite obaveze sa svojim slobodnim vremenom, ali šta god radili, pronađite vremena za decu i najmlađe članove porodice. Slobodne Device, Venera se nalazi u vašem 5 polju i ona može aktivirati udvaranja i kontakte sa suprotnim polom.

VAGA – Očekuje vas jedan stabilan period u kojem će napetiji biti partner u želju da ispuni sve ono što je zamislio za vušu budućnost i ukoliko primetite njegovu nervozu znajte da je to razlog. Slobodne Vage, samo odabrane puštate blizu sebe a to se baš retko događa.

ŠKORPIJA – Možete sa partnerom imati raspravu vezanu za novac i ukoliko vaša očekivanja ne budu ispunjena, pašćete u vatru. Partner je tvrdoglav i teško će promeniti mišljenje. Slobodne Škorpije, Venera u vašem 3 polju govori da možete obnoviti kontakte sa osobom s kojom ste se već dopisivali .

STRELAC – Partner i vi ste puni entuzijazma i planova za budućnost. Situacija se okreće u vašu korist pa postajete raspoloženiji i komunikativniji. Otiđite negde na ručak. Slobodni Strelčevi, udvara vam se starija osoba koja želi da vam ispuni svaku želju, ali vi je doživljavate kao prijatelja.

JARAC – Dobro ste raspoloženi i ponosni na sebe . I partner vam je posvećen i ušuškan negde tu kod vas, tako da se može reći da je ovo vaš srećan ljubavni period. Slobodni Jarčevi, imate podrške neba, još samo da i vi pružite malo inicijative i pokušate da zavedete osobu koja vam se dopada. Isprobajte omiljeni recept , igru „Vruće – hladno“.

VODOLIJA – S obziram da vam je Venera u 12 polju, svim Vodolijama u ovom periodu ljubav neće biti prioritet ali ako i bude, lako se možete razočarati i smatrati da niste voljeni i da vas niko ne razume.  Uskoro će partner imati mnogo više vremena za vas. Slobodne Vodolije, teško da ćete uspeti da započnete vezu u ovom periodu.

RIBE – Ukoliko nešto skrivati od partnera treba da znate da on za to lako možete saznati ili igrom slučaja otkriti nešto što ste želeli da prikrijete. Zbog toga – oprez. Slobodne Ribe, starija osoba sa posla se zaštitnički postavlja prema vama jer joj se dopadate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *