OVAN – Nalazite se u jednom lošijem emotivnom periodu u kojem ćete vi biti eksploznog temperamenta a partner će ćutati i trpeti. Nećete osetiti bliskost. Slobodni Ovnovi, nalazite se u period u kojem bi radije sedeli na ekserima nego sedeli pored osobe suprotnog pola. Nije vam ni do čega.

BIK  – Partner i vi ste potpuno neusklađeni i zbog toga vas može sve nervirati. Imate podršku jednog člana partnerove porodice. Slobodni Bikovi, baš zbog toga što ste pouzdani i uvek tu za jednu osobu, to je sve više okreće k vama.

BLIZANCI – Partnerova porodica planira proširenje imetka ili neki vid ulaganja u nekretnine pa i vaš partner provodi više vremena sa svojim porodicom praveći planove za budućnost. Slobodni Blizanci, starija osoba iz inostranstva vas simpatiše ali ne preduzima ništa jer ona igra na sigurno.

RAK – Venera u polju partnerstva vam donosi jedan miran ljubavni period u kojem ćete uspeti da povratite staru harmoniju i da uživate u društvu zajedničkih prijatelja sa voljenom osobom. Slobodni Rakovi, dopada vam se starija osoba koja je zauzeta, zbog čega sve može ostati na dopadanju.

LAV – Nekoliko planeta u vašem polju partnerstva ukazuje da ste ponosni na voljenu osobu i da njega u ovom periodu očekuje uspeh i novosti koje će vas uzbuditi. Slobodni Lavovi, očekujte udvaranje preko posla ali vodite računa šta će vaše okruženje reći povodom toga.

DEVICA – Teško vam je da uskladite obaveze sa svojim slobodnim vremenom, ali šta god radili, pronađite vremena za decu i najmlađe članove porodice. Slobodne Device, Venera se nalazi u vašem 5 polju i ona može aktivirati udvaranja i kontakte sa suprotnim polom.

VAGA – Očekuje vas jedan stabilan period u kojem će napetiji biti partner u želju da ispuni sve ono što je zamislio za vušu budućnost i ukoliko primetite njegovu nervozu znajte da je to razlog. Slobodne Vage, samo odabrane puštate blizu sebe a to se baš retko događa.

ŠKORPIJA – Možete sa partnerom imati raspravu vezanu za novac i ukoliko vaša očekivanja ne budu ispunjena, pašćete u vatru. Partner je tvrdoglav i teško će promeniti mišljenje. Slobodne Škorpije, Venera u vašem 3 polju govori da možete obnoviti kontakte sa osobom s kojom ste se već dopisivali .

STRELAC – Partner i vi ste puni entuzijazma i planova za budućnost. Situacija se okreće u vašu korist pa postajete raspoloženiji i komunikativniji. Otiđite negde na ručak. Slobodni Strelčevi, udvara vam se starija osoba koja želi da vam ispuni svaku želju, ali vi je doživljavate kao prijatelja.

JARAC – Dobro ste raspoloženi i ponosni na sebe . I partner vam je posvećen i ušuškan negde tu kod vas, tako da se može reći da je ovo vaš srećan ljubavni period. Slobodni Jarčevi, imate podrške neba, još samo da i vi pružite malo inicijative i pokušate da zavedete osobu koja vam se dopada. Isprobajte omiljeni recept , igru „Vruće – hladno“.

VODOLIJA – S obziram da vam je Venera u 12 polju, svim Vodolijama u ovom periodu ljubav neće biti prioritet ali ako i bude, lako se možete razočarati i smatrati da niste voljeni i da vas niko ne razume.  Uskoro će partner imati mnogo više vremena za vas. Slobodne Vodolije, teško da ćete uspeti da započnete vezu u ovom periodu.

RIBE – Ukoliko nešto skrivati od partnera treba da znate da on za to lako možete saznati ili igrom slučaja otkriti nešto što ste želeli da prikrijete. Zbog toga – oprez. Slobodne Ribe, starija osoba sa posla se zaštitnički postavlja prema vama jer joj se dopadate.

One thought on “LJUBAVNI HOROSKOP od 15.1 do 22.1.2021

  1. ja sam blizanac,jednostavno ste mi sve pogodili,ja sam slobodan muškarac u godinama 68,prije tjedan dana sam kontaktirao tu ženu koja živi u Austriji,rekla mi je da joj se sviđam ali kako ste rekli,ona igra na sigurno i prekinuli smo,no nikad se nezna,rođen sam 7.6 1952 godine,imao sam neka iskustva što se tiče viših sfera,na višoj frekvenciji,recimo,susret sa Isusom,dodirnuo sam njegovo lice svojim,pored njegovog lica je kad sam se odmakao od njega bila jaka reflektirajuća svjetlost,tako da sam zaključio da je ta svjetlost zapravo naše Sunce,izvor života,mislim da ćete shvatiti,ušao sam u Nirvanu,fantazija,tako da lako egzistiram u višim frekvencijama,ima toga još ali za sada dosta,hvala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *