OVAN – Pazite da ne preterate sa galamom i drekom jer vam je partner preosetljiv i veoma uvredljiv. A realno, preterujete! Slobodni Ovnovi, niko drugi vam nije kriv za stanje u kojem se nalazite no do vi sami. Morate snositi posledice svog ponašanja ali nije sve tako crno jer uskoro upoznajete nekog novog.

BIK – Bikovima koji su u braku bi prijalo da provode malo više vremena sa svojom porodicom nego da non stop budu sa partnerom. Kraće putovanje i poseta rođacima. Slobodni Bikovi, ako načinite nekakvu promenu i pristanete da odete na mesto gde do sada niste bili ili da pozovete prijatelje za koje večito nemate vremena, može vam se ukazati nova ljubavna prilika.

BLIZANCI – Želećete da naredni period maksimalno iskoristite da bi se odmorili a može vam na pamet pasti i kakav izlet ili kraći odmor negde u okolini. Dobro slaganje sa partnerom. Slobodni Blizanci, skrećete pažnju na sebe gde god da se pojavite i vama se uskoro smeška nova ljubavna prilika. Stiže poziv ili poruka. Jedan Lav vam se nada.

RAK – Vreme je za pozitivne promene u vašem braku. Moguće je kraće putovanje a i jedan rođak vaš može najaviti posetu i skori dolazak u goste. Slobodni Rakovi, Venera u vašem 1 polju vam donosi atraktivnost. Sada je pogodan period za sve vrste ulepšavanja jer će ispasti bolje nego što ste planirali. Očekujte udvaranja.

LAV – Lavovi ulaze u jednu fazu u kojoj će želeti da flertuju i da se dokazuju ne bili povratili svoje samopouzdanje. Partner je svestan vašeg ponašanja ali vas pušta do jedne tačke. Slobodni Lavovi, stvara se prilika za novo emotivno poznanstvo sa mlađom osobom.

DEVICA – Dobro se osećate ali da bi bili opušteniji potrebno vam je više društvenog života i češća okupljanja sa dragim ljudima. Prijatelji su vas se uželeli. Slobodne Device, ponekad niste svesni svoje privlačnosti ili se stidite da to pokažete. Jedna jako popularna osoba se interesuje za vas.

VAGA – Ovo je period u kojem se mogu ostvariti neke vaše ljubavne želje ili se podsetiti koliko je partneru stalo do vas.  Moguće je iznenađenje. Slobodne Vage, ovo je vaš srećan period jer je novo poznanstvo na pomolu a reč je osobi sa kojom možete zamisliti svoju budućnost.

ŠKORPIJA – Ovo je period koji vam donosi izazove. Bićete neraspoloženi i nepristupačni a ukoliko budete imali poslovnih obaveza to nije razlog da partner ne može da uživa i da se opusti bez vas. Slobodne Škorpije, susret je moguć negde u inostranstvu. Poznanstvo sa osobom koja živi daleko od vas.

STRELAC – Ponekad partnera ne možete da prepoznate. Čas je skroman i štedi a čas se rasipa kao da je milioner. Ova velikodušna faza vam se mnogo više sviđa. Slobodni Strelčevi, dopadate se osobi koja je veoma cenjena u vašem okruženju.

JARAC – Venera u 7. polju vam donosi partnerovu podršku a s obzirom da ulazite u jedan problematičan period, sigurno će vam trebati. Sada ćete videti koliko vam partner znači. Slobodni Jarčevi, dopada vam se osoba koja je u braku ali koja stvarno ima loš brak, nije da se šali.

VODOLIJA – Pred vama je jedan prijatan period koji će vam doneti partnerovu pomoć pri završavanju tekućih pitanja vezanih za domaćinstvo. Prija vam društvo voljene osobe. Slobodne Vodolije, zaljubljive ste prirode a što je najbolje, simpatije su vam uzvraćene. Neki od vas mogu započeti ljubavnu vezu.

RIBE – Partner vam se češće spominje odmor i destinacije koje bi želeo da poseti. Ne bi bilo loše da pronađete malo vremena i da stvarno negde otputujete. Slobodne Ribe, Venera u vašem polju ljubavi vam donosi prilike koje dugo niste imali ali više verujte u nova poznanstva nego u neko čudo vezano za osobu koju znate duže vremena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *