OVAN – Ovaj period vas može podstaći da napravite neke promene u zajednici i da time obradujete partnera. On od vas očekuje manje ustupke a posebno vodite računa da mu odgovorite na vreme na poruku ili poziv. To će mu biti veoma važno. Slobodni Ovnovi, zanimljivu i mlađu osobu možete sresti u prevozi ili na kraćem putovanju.

BIK – Veoma vam je važna partnerova odanost i u tome leži vaša sigurnost, a trenutno se nalazite u toj fazi kada imate dovoljno ljubavi i nežnosti. Partner vam udovoljava i trudi se da bude korektan i prema drugim članovima porodice. Slobodni Bikovi, ima jedna osoba kojoj se dopadate ali ona ima dovoljno strpljenja da ne prenagli i uplaši vas. Ohrabrite je.

BLIZANCI – Venera u vašem znaku donosi vam partnerovu posvećenost i blagonaklonost. Ukoliko voljena osoba bude htela da ide svuda sa vama, to je upravo zbog ovog tranzita. Slobodni Blizanci, bićete primećeni ali i veoma zaljubljive prirode. Neki od vas će započeti novu ljubavnu vezu.

RAK – Venera u vašem 12 polju donosi vam sumnjičavost i nesigurnost u emotivnog partnera a ukoliko se budete osetili usamljeno, možete pronaći utehu putem društvenih mreža i pažnju pokloniti nekome daleko od vas. Slobodni Rakovi, upuštate se u nešto što nije sigurno i u čemu ćete biti u pozadini.

LAV – Partner je veoma napet i nećete uspeti da utičene na njegovu volju kako ste planirali. Najbolje što možete da uradite je da budete iskreni. Poslušajte savet prijatelja. Slobodni Lavovi, upoznajete nove ljude a ima i onih koji vam privlače pažnju, no za sada samo gledate. Ne želite da berete zeleno voće.

DEVICA – Prate vas srećne prilike a preko partnera vas očekuje i obradovanje kojem se niste nadali. Pozitivne okolnosti unutar porodice. Sreća. Slobodne Device, šarmantni ste i neodoljivi pa lako možete steći simpatije osobe sa posla koja vam je svakim danom sve bliža i bliža.

VAGA – Ovo je period u kojem možete planirati putovanje u inostranstvo zajedno sa partnerom ili već početi sa pregledom ponuda za letovanje. Partner pravi izmene u kući a vi nemate ništa protiv toga. Znate onaj osećaj kada se svi pojave u isto vreme? Tako će i vama upravo biti, pa nećete znati kako da se odlučite. Ljubav u inostranstvu.

ŠKORPIJA – Nalazite u savršenom periodu za proširenje porodice, pa ukoliko vam je to cilj, znate šta treba da radite. Previše samostalnih izalazaka budi partnerovu ljubomoru. Slobodne Škorpije, na putu ste da potpuno izgubite glavu! Idete na sve ili ništa i sve više se zaljubljujete.

STRELAC – Savršeno je vreme da partnera obradujete sa rešavanjem stambenog pitanja. Imate podršku parodice u tome. Strelčevi koji su u vezi, mogu planirati zajednički život i venčanje. Slobodni Strelčevi, privlači vas mlađa osoba koja je u braku.

JARAC – Sve dok se Mars šeta vašim poljem partnerstva bićete nezadovoljni i svadljivi. Sad ste ušli u fazi kada nećete biti previše romantični i kada neke stvari možete raditi partner iza leđa. Slobodni Jarčevi, očekuje vas ljubav na radnom mestu. U pitanju je mlađa osoba koja će vam pokazati naklonost tako što će početi da vas nešto zapitkuje.

VODOLIJA – Umete da budete veoma teški te je najbolje da se klonite drugih ljudi. Partner je posvećen domu i porodici što vas smiruje. Slobodne Vodolije, ulaskom Merkura u vaše polje ljubavi pojačaće se i vaša komunikacija sa suprotnim polom a to može biti uvod  u nešto ozbiljnije.

RIBE – Počeće manje nesuglasice između partnera i vas i to najpre oko samog domaćinstva i porodičnih odnosa. Najgore vam je da budete mirotvorac u sopstvenoj kuci. Slobodne Ribe, komunikacija vam nije jača stana ovih dana. Pazite da ne ispadnete smešni i time odgurnete dragu osobu od sebe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *