OVAN – Ulaskom Venere u vaše 7 polje primetićete preokret u odnosu. Iznenadićete se naletu emocija za koje ste pomislili da su se izgubile negde usput. Slobodni Ovnovi, spremni ste za ljubavnu vezu ali ovih dana možete biti izbirljiviji nego inače.

BIK –  Sa partnerom imate odlično slaganje a najviše vam prija pomoć u svakodnevnim obavezama. Podela obaveza i odgovornosti vam mnogo što- šta olakšava. Slobodni Bikovi, želećete da ostavite utisak na jednu osobu koju ćete upoznati preko posla.

BLIZANCI – Nekoliko planeta u vašem 5 polju govori koliko vam je stalo do ljubavi. Zbog toga se trudite da izgledate sjajno da bi vas svi primetili. Slobodni Blizanci, ovo je vaše vreme jer ste fokusirani da pronađete nekoga ko vam odgovara ali izgleda da je i jedna osoba pronašla vas.

RAK – Ne očekujte neka veća dešavanja osim što ćete primetiti da se raspoloženja ukućana menja iz časa u čas. Partner će se uglavnom držati po strani svih dešavanja. Slobodni Rakovi, ulaskom Venere u znak Vague započeće i vaše srećne razdoblje koje vam može napraviti uvertiru za neke nove događaje.

LAV – Nećete uspeti da relaizujete sve vaše planove ali to se neće negativno odraziti na vaš ljubavni odnos. Ono što bi trebalo češće da praktikujete u vezi su šetnje, posete rođacima ili vožnja do obližnjeg grada. Slobodni Lavovi, dopašće vam se mlađa osoba koja ima sve one osobe koje vi cenite.

DEVICA – Bićete veoma nezgodnog karaktera i svadljivi, pa će i partner jedva izlaziti na kraj sa vama. Očekujte manji poklon ili poziv na ručak. Slobodne Device, ako prihvatite šalu jednu osobe i opustite, možda i dozvolite sebi da se zaljubite. Osoba sa posla jedva čeka da vas vidi.

VAGA – S početkom sedmica Venera ulazi u vaš znak zbog čega će se vaš ljubavni život promeniti na bolje. Romantičnog ste raspoloženja. Provodićete više vremena sa partnerom. Slobodne Vage, počinje vaše vreme jer vam Venera može doneti zaljubljivanje. Susret sa nekim novim može proći bolje nego što ste pretpostavili.

ŠKORPIJA – Ulaskom Venere u vaše 12 polje postaćete sve zatvoreniji a svaki pokušaj voljene osobe za izmirenjem možete uspešno izbegavati. Neke Škorpije mogu prevariti svog partnera. Ako niste u vezi, teško da ćete i sada uspeti da realizujete nešto konkretno ali tajni susreti sa zauzetom osobom vam “ne ginu”.

STRELAC – Primetećete da vam se partner više fokusirao na posao ali upravo zbog toga ćete i biti ponosni na njega. Podrška partnerove porodice. Slobodni Strelčevi, Venera kroz vaše 10 polje govori da neće ostati neprimećeno ako budete dolazili na posao u elegantnom izdanju. Udvaranja.

JARAC – Partner pokušava da vas oraspoloži i popravi vam raspoloženje. Uživaćete zajedno u gledanju filmova, odlasku u bioskop ili planiranje putovanja u inostranstvo. Onima koji nisu u vezi, najpre se može dopasti neko iz inostranstva ili se afera može započeti na putovanju.

VODOLIJA – Trebalo bi da pokažete svoj seksipil koji umete da istaknete na odgovarajući način. Venera u 8 polju donosi i ogromnu privlačnost i strastvenost. Neke Vodolije mogu planirati proširenje porodice. Slobodne Vodolije, uzbuđuju vas izazovi. Imate suparnika ili suparnicu.

RIBE – Ima ona jedna dobra stara izreka “ Posle svađe, sve je slađe”. Kod vas će upravo ovih dana biti tako. Partner se prolepšao i ukoliko na sve to ne bude vama poklanjao pažnju, postaćete ljubomorni. Slobodne Ribe, može vam se dopasti osoba koja je u braku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *