OVAN – Probleme u braku nećete rešiti tako što ćete se svetiti partneru jer tek takav potez vam se može vratiti kao bumerang. Istražujte šta je to što partner voli. Možete početi sa masažom. Slobodni Ovnovi, povrediće vas informacije koje možete čuti o bivšem partneru.

BIK –  Upoređivanje sebe sa bivšim ljubavima vašeg partnera ne vodi ničemu i time možete samo još više pogoršati vaš odnos i udaljiti se.  Slobodni Bikovi, starija osoba sa posla se interesuje o vama. Očekujte udvaranje koje može biti i neprijatno.

BLIZANCI – Pokušavate da ostvarite veću bliskost sa voljenom osobom ali partnera kao da ta neizmerna pažnja počinje da ga odbija. Vodite računa da ne preterate sa nežnošću. Slobodni Blizanci, kontaktirate sa osobom iz daleka koja vas sve više privlači.

RAK – Vaš partner ima izvanredne ideje koje vam oboma mogu promeniti život. Pružite mu podršku i nećete se pokajati. Slobodni Rakovi, osećate neverovatnu privlačnost prema jednoj osobi sa kojom bi trebalo da se vidite ovog vikenda. Nećete prepoznati sebe.

LAV – Polako vam kreće jedan mnogo bezbrižniji i zanimljiviji periodu u kojem vas očekuju i prijatni kontakti sa partnerom. Ponovo postajete bliski jer shvatate da jedino partner može da vas sasluša i razume. Slobodni Lavovi, bićete opušteniji a samim tim i privlačniji suprotnom polu da čak u jednom trenutku možete imati nekoliko osoba koje su veoma zainteresovane za vas.

DEVICA – Pravo je vreme za planiranje proširenja porodice. Ujedno, ovo je period kada ćete se fokusirati na svoj dom a mogu vam doći i gosti iz daleka u čijoj priči ćete uživati. Slobodne Device, ovo je period kada će se neki emotivni odnosi promeniti. Moguće je novo poznanstvo. Početak ili kraj veze.

VAGA – Planeta ljubavi u vašem 4. Polju donosi vam mir i stabilnost u krugu porodice, a utočište duše i spokoj će najpre dostići oni u braku. Slobodne Vage, da ljubav ne boli ne biste znali da li ste živi. Nekim Vaga uskoro predstoji novo poznanstvo i nova ljubavna uzbuđenja.

ŠKORPIJA – Duhovno i mentalno ste povezani sa partnerom. Ovakav sklad teško da ćete skorije ponoviti ali vodite računa da ne gušite voljenu osobu i da je primoravate na nešto što ona ne želi. Moguće je kraće putovanje. Slobodne Škorpije,  moguća je obnova kontakta sa osobom sa kojom ste već bili u kontaktu. To može biti i bivša ljubav.

STRELAC – Nalazite se u periodu u kojem ćete osetiti koliko ste vredni i zbog toga će vam se vratiti samopouzdanje. Partner vam je privržen i planira zajedničko putovanje. Slobodni Strelčevi, možete doći do šokantnog otkrića za jednu dragu osobu. Mlađa osoba iz daleka se interesuje o vama.

JARAC – Umete da budete veoma dominantni i da na razne načine izdejstvujete ono što želite. Srećom, te je partner popustljiv i trenutno vam u svemu ugađa. Slobodni Jarčevi, zaljubljujete se. Ovo je vaše srećno razdoblje.  Ne propustite priliku koja vam se nudi.

VODOLIJA – Partner vas može iznenaditi sa zanimljivim predlogom. S obzirom da se Venera približava vašem znaku, vreme je da se posvetite svom izgledu. Dobijate komplimente. Slobodne Vodolije, možete da namirišete ljubav u vazduhu. Uskoro će se nešto promeniti.

RIBE – Partner će biti neobično raspoložen ali vas može iritirati to njegovo ponašanje koje možete protumačiti kao neodgovornost ili bahatost. Slobodne Ribe, mogući su izvesni kontakti ili vesti o bivšem partneru preko zajedničkih prijatelja i poznanika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *