OVAN – Ono što će vam zasmetati je to što partner troši preko mere i što vas zadužuje a nema potrebe za tim. Voleli biste da je vaš seksualni život ispnjuneniji i to je nešto što ovih dana može predstavljati problem. Slobodni Ovnovi, dok se vi dvoumite, vaš suparnik osvaja osobu koja vam se dopada.

BIK – Ne očekujte partnerovu pomoć u tekućim obavezama. Tako ćete se manje nervirati i gubiti vreme čekajući njega. Partner planira kraće putovanje. Nesuglasice sa partnerovom porodicom. Slobodni Bikovi, vodite računa da flertom ne narušite poslovni integritet i poverenje koje vam je ukazano.

BLIZANCI – Ne zna se ko je ljubomorniji – partner ili vi? Ovo je igra bez granica u kojoj niko ne pobeđuje. Zato bi bilo najbolje da ovo vreme iskoristite da popravite seksualni život ili da poradite na proširenju porodice. Slobodni Blizanci, očekujte udvaranja na poslu koje vam neće prijati jer nećete znati kako da na kulturan način udaljite tu osobu od sebe.

RAK – Venera u 5. polju vam donosi jedno romantično raspoloženje u kojem ćete žuditi da date i primate ljubav ali bez obzira koliko se trudili oko partnera njegov doček na svaku vašu inicijativu će biti hladan. Slobodni Rakovi, očekuju vas ljubavna dešavanja. Postupak jedne osobe će vam probuditi ljubomoru.

LAV – Dobro ste raspoloženi a samopouzdanje vam se vraća. Mamite poglede gde god da se pojavite zbog čega se i sami osećate veoma seksi. Očekuju vas izlasci, druženja i slavlja u kojima ćete dominirati. Slobodni Lavovi, vrlo lako možete započeti novu ljubavnu vezu. Sreća vam se smeši.

DEVICA – Pokušajte da se suzržite od kritikovanja i da umesto toga pogledate i svetlu stranu i uputite kompliment partneru. Moguće je kraće zajedničko putovanje. Slobodne Device, prija vam dopisivanje sa mlađom osobom. Ume da vam drži pažnju sa svojim pametnim pitanjima i komentarima a ukoliko vam predloži kafu ili susret, nemate šta da izgubite.

VAGA – Postajete iz dan u dan sve ljubomorniji i nesigurniji u sebe, iako za to nemate razloga. Zbog toga, sami sebi možete pokvariti raspoloženje. Neki se mogu naljutiti na partnera jer on nikako nema vremena za vas. Slobodne Vage, pred vama je još sedmica u kojoj ćete buditi pažnju suprotnog pola. Jedna osoba će pokušati da vas napravi ljubomornim da bi izazvala vašu reakciju.

ŠKORPIJA – Venera u vašem 12 polju donosi vam ljubavna iskušenja i izazove dok će se odnos sa partnerom još više zakomplikovati. Neki će se upustiti u tajnu ljubavnu aferu. Slobodne Škorpije, težite nečemu što nije moguće i ukoliko budete insistirali na tome još više se možete razočarati.

STRELAC – Ovo je vreme u kojem će vam biti najlepše u krugu prijatelja pa bi trebalo da prihvatite pozive i predloge koje dobijate preko njih.  Budite tolerantni. Slobodni Strelčevi, može vas privući veoma neobična osoba sa interesantnom životnom pričom.

JARAC – Pokušavate da nešto ostvarite na silu ali što se više trudite to će vam partner pre prezreti namere. Očekuje vas postepeno odbijanje i distanciranje u emotivnom odnosu. Slobodni Jarčevi, podsvesno osećate da nešto nije u redu a uskoro ćete se i sami uveriti šta.

VODOLIJA – Možete biti ponosni na partnera jer je ovo period u kojem ga očekuje uspeh. Potrudite se da održite pažnju voljene osobe i unapredite svoj seksualni život. Slobodne Vodolije, sve ste bliskiji sa osobom iz inostranstva koja uskoro može predložiti nešto konkretno.

RIBE – Pazite šta radite jer je partner ovih dana nepoverljiv i ljubomoran pa ga ne provocirajte dodatno jer to može pogoršati situaciju. Slobodne Ribe, može vas privući osoba druge vere zbog čega ćete se dvoumiti šta da radite. U jednom trenutku možete čak i odustati od svega.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *