OVAN – Ako nešto može da vam pokvari odnose u braku je vaše nepoverenje i ljubomora. Ali ako ovih dana ne možete bez toga bez dodatnih provera gledajte da to ne otkrije par ili bliski ljudi. Povedite računa o svojoj kilaži ako želite i dalje da budete zgodni i neodoljivi. Slobodni Ovnovi, teško da će se u ovoj sedmici dogoditi nešto ozbiljnije ali jedna osoba vam se može ponovo udvarati i predlagati susret.

BIK – Grozničavo želite da se vratite na ono što je bilo nekada ali to nećete uspeti. Ostavite prošlost za sobom i gradite budućnost. Slobodni Bikovi, pored jedne osobe ste bili dosta značajniji i cenjeniji i sada želite da se ponovo tako osećate. Pokušaj obnove stare veze.

BLIZANCI – Ponekad umete da preterete jer se često ponašate poput deteta a to partneru može da zasmeta. Gledajte da korigujete svoje ponašanje kada niste sami. Stabilnost. Slobodni Blizanci, sada je pravo vreme da učinite nešto za svoj izgled jer će imati mnogo više učinka nego inače.

RAK – Nalazite se u jednoj fazi kada vam sve izgleda monotono i dosadno. Takav osećaj može negativno uticati i na partnerski odnos jer ste mnogo manje zainteresovani za voljenu osobu nego inače ili bolje rečeno, ne osećate preveliku strast. Slobodni Rakovi, iako ste zainteresovani za dve osobe, ništa se ne događa u stvarnosti.

LAV – Više ste okrenuti prijateljima i njihovim problemima nego svom privatnom životu. Dobijate informacije o bivšem partneru koje će vas navesti na razmišljanje. Slobodni Lavovi, još uvek vas niko nije stvarno zainteresovao. Do jutra zaboravite na nova poznanstva.

DEVICA – U poslednje vreme ste preemotivni a često partnera optužujete da vas zapostavlja i da nema vremena za vas. Rasplače vas i najmanja sitnica. Potražite podršku među prijateljima. Slobodne Device pripadnice ženskog pola bi trebale da više pokažu svoju ženstvenost, a muškarci da preko prijateljica i poznancima pokušaju da ostvare novo poznanstvo.

VAGA – Da Venera nije retrogradna osećali bi se puno bolje, ovako, nalazite se u periodu razmišljanja i planiranja budućnosti. No, problem je što planove promenite u sekundi. Slobodne Vage, osoba iz inostranstva gaji nade prema vama i jedva čeka da vas vidi.

ŠKORPIJA – Nekim Škorpijama ovo može biti vaoma važna nedelja gde će pokazati sve svoje emocije a ponegde to može biti manifestovano kroz ljubomoru, pretnju i plač. Gledajte da izbegnete javne scene. Slobodne Škorpije, svesno želite da rizikujete i da probate zabranjeno voće.

STRELAC – Neki stari strahovi vam ne dozvoljavaju da se opustite, posebno ako ste do sada partneru gledali kroz prste u nekim situacijama. Osim ovoga, stalno merite ko više daje u kući i ko više ulaže, pa se sada ponovo provlači pitanje finansija. Slobodni Strelčevi, može vam se dopasti zauzeta osoba.

JARAC – Pred vama je sedmica u kojoj možete nešto uraditi za vas i voljenu osobu. Nekima će biti dovoljno da evociraju uspomene i da na primer, sa voljenom osobom odu na mesto gde su se prvi put sreli ili na neko drugo „vaše mesto“. Romantičnog ste raspoloženja. Slobodni Jarčevi, mlađa osoba pokušava da vas osvoji ali vi ne vidite perspektivu te veze jer sada ne rizikujete već igrate na sigurno.

VODOLIJA – Sunce u 5. polju vam donosi naklonost partnera a možda je pravo vreme i za planiranje odmora ali sve dok je Venera retrogradna, najbolje će vam biti u vašoj kući. Slobodne Vodolije, mlađa osoba ima ozbiljne namere prema vama.

RIBE – Partner vam je preosetljiv i gledajte da mu poklonite i dodatnu pažnju jer mu je upravo to sada potrebno. U isto vreme, zabirnuti ste zbog finansija ali nečega ćete se definitivno morati odreći ovog leta. Slobodne Ribe, vreme je da pokažete svoje interesovanje jer niko ne zna šta mislite i osećate dok ćutite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *