OVAN – Ukoliko ste u poslednje vreme sumnjičavi prema partneru, možda bi trebalo da poslušate svoje šesto čulo i u stvarnosti proverite šta se dešava. Partner nešto krije od vas. Slobodni Ovnovi, jedna osoba na radnom mestu jedva čeka da ponovo stupi u kontakt sa vama ili da vas vidi mada vam to uopšte neće pokazivati.

BIK – Što ste vi povučeniji, partner vas sve više zapitkuje i sada ste već na rubu živaca jer su vam potrebni mir i tišina. Partner pravi trošak dok vi gledate da sačuvate svoj novac za planove koje imate. Slobodni Bikovi, zaljubljive ste prirode ali ne želite da pokažete svoja osećanja.

BLIZANCI – Teško će vam biti da ispratite sve partnerove ideje, pa ćete se sve više povlačiti i osamljivati jer vam je to sada potrebno. Vesti o bivšoj ljubavi vam može vratiti sećanje. Slobodni Blizanci, možete se zaljubiti u veoma neobičnu osobu pored koje vam vreme tako prolazi.

RAK – Partnerova porodica želi da vam pomogne da rešite problem koji imate ali partner je taj koji tvrgolavo odbija sve to. Dajte mu vremena da razmisli o svemu. Slobodni Rakovi, uticajna osoba vam može pokazati simpatije ili jasne znake da joj se dopadate.

LAV – Vi se nalazite na 7 nebu a pažnja koju dobijate je stvarno retka, ali i dalje postoje neke stvari koje vam smetaju kod partnera i koje mu stalno zamerate. Slobodni Lavovi, ljubav možete sresti u inostranstvu ili se upoznati sa nekim iz daleka upravo preko društvenih mreža ili fakulteta.

DEVICA – Narednih dana ćete imati mnogo više vremena za partnera pa ćete mu biti potpuno posvećeni. Imaćete priliku da osvežite vašu vezu i izgladite sve nesuglasice. Sad ili nikad. Device u dugim vezama, mogu započeti zajednički život. Slobodne Device, vreme je za ljubav. Napravite mesta u vašem životu još za nekoga. Budite spontani i nemojte se stideti.

VAGA – Ne želite da opterećujete partnera svojim brigama a napornog dana biće vam jedino važno da vidite sjaj u partnerovom oku kada se vratite s posla. Ne treba vam ništa više. Slobodne Vage, po malim stvarima možete prepoznati da li se nekome dopadate ili ne. Susret na poslu.

ŠKORPIJA – Nekoliko planeta je aktiviralo vaše polje ljubavi ali i polje dece pa bi ovo bilo sjajno vreme za proširenje porodice za sve one koji su u braku. Slobodne Škorpije sve doživljavaju intezivnije. Velika bol i tuga na jednoj strani ili ljubavna euforija na drugoj. U koju grupu vi spadate?

STRELAC – Ponekad i vi dođete u onu fazu kada bi samo ćutali i kada je vam dovoljno samo što je partner tu pored vas. Pozovite prijatelje. Slobodni Strelčevi, jedna osoba iz vašeg kraja stalno misli o vama i nada se skorom susretu.

JARAC – Sa partnerom se možete sukobiti oko onog – „ovo je moje, a to je tvoje“ a realno ne vidite pravu sliku jer vam partner pruža više nego mu vi dajete. Slobodni Jarčevi, jedna greškom poslata poruka ili tajanstveni profil na društvenim mrežama vam može privući pažnju.

VODOLIJA – Nalazite se u periodu koji vam donosi sigurnost i svaki vid moralne i materijalne pomoći preko voljene osobe. To je nagrada za vašu vernost i lojalnost. Slobodne Vodolije, svako ima pravo izbora a svesno birate situaciju u kojoj se trenutno nalazite i uživate u tome.

RIBE – Fantastičan ljubavni period u kojem ćete imati svu pažnju ovog sveta. Utvrdite gradivo, obnovite ljubav, razgovarajte o svojim osećanjima, budite popustiljivi i strpljivi jer su to pokazatelji ljubavi. Slobodne Ribe, neki od vas mogu stati na „ludi kamen“. Iskoristite svoje prednosti kako bi zaveli suprotan pol.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *